Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 10 cze 2008, 21:03
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 cze 2008, 21:38
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 cze 2008, 21:49
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 10 cze 2008, 22:40
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 cze 2008, 23:06
Aleksandar Vuković dostał polskie obywatelstwo
Aleksandar Vuković otrzymał w piątek polskie obywatelstwo. - Jestem bardzo szczęśliwy. Cieszę się i wierzę, że osiądę w Polsce na dłużej - powiedział kapitan Legii.
- Otrzymałem polskie obywatelstwo, a nie zostałem Polakiem. To jest spora różnica. Cieszę się, że w końcu się udało. Nie składałem dokumentów z myślą o grze w polskiej reprezentacji. Także myślę, że nie ma tematu.
źródło: Gazeta.pl
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 cze 2008, 23:35
Roger dostał polskie obywatelstwo z zasadą prawa.cloner pisze:tak z zasadą prawa
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 cze 2008, 23:03
Ale nie czekał 6 lat...Magnum pisze:Roger dostał polskie obywatelstwo z zasadą prawa.cloner pisze:tak z zasadą prawa
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 cze 2008, 23:31
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 cze 2008, 23:52
polskie prawo pozwala "w szczególnie uzasadnionych wypadkach" odstąpić od wymagań takich jak 5 lat pobytu itp.Fishbone pisze:Ale nie czekał 6 lat...
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2008, 0:48
Tylko czemu Roger?? Dla mnie Cantoro, czy Vukovic 5 lat temu był na pewno lepszy od Brazylijczykapolskie prawo pozwala "w szczególnie uzasadnionych wypadkach" odstąpić od wymagań takich jak 5 lat pobytu itp.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 cze 2008, 1:11
BO Leo któremu stawiano pomniki tak sobie zażyczył. A kaczka jak to on chciał się pokazać z dobrej strony ale mu nie wyszłocloner pisze:Tylko czemu Roger??
A robimy? Całą kadrę mamy złożoną z obcokrajowców czy tylko z jednegocloner pisze:A tak poważnie, to nie róbmy z siebie posmiewiska jaki zrobil z siebie lekkoatletyczny Katar, czy inne panstwa roponośne.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 cze 2008, 1:25
Ehhhhh, no wlasnie. A na razie ten Leo to osiagnal mniej, niz jego poprzednicy, choc moze mecz z Chorwacja cos zmieni, a dokladnie to tylko liczbe punktow ma mistrzostwachBO Leo któremu stawiano pomniki tak sobie zażyczył. A kaczka jak to on chciał się pokazać z dobrej strony ale mu nie wyszło Laughing
Jeszcze nie robimy, ale Katar też nie zaczynał od 10 Kenijczyków w jednej chwili, tylko od jednego, a gdy sie sprawdzil, to kusili nastepnych.A robimy? Całą kadrę mamy złożoną z obcokrajowców czy tylko z jednego
To nie muszą być Brazylijczycy. Serbów, Bosniakow, Czechów, i innych graczy nie mających jakiegokolwiek powiązania z POLSKĄ też nie zaakceptuje. Chyba, ze ... poczeka w kolejce jak przeciętny, szary obywatel.Tak więc nie dramatyzujmy że nagle zaleje nas fala Brazylijczyków
Najlepszy w polu to może i jest, ale jest ... Brazylijczykiem.jakoś w polu jest najlepszym zawodnikiem
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 cze 2008, 1:39
Fotki z szalikiem podczas meczu z Austrią uświadomiły mi że on jako jedyny z Polaków będących na Euro jest w formie, nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomucloner pisze:O Prezydencie nic pisac nie bede, bo to sensu chyba nie ma Laughing
A na to znowu mogę ci przytoczyć polska kadrę w kosza bo my to nie Katar.cloner pisze:]Jeszcze nie robimy, ale Katar też nie zaczynał od 10 Kenijczyków w jednej chwili, tylko od jednego, a gdy sie sprawdzil, to kusili nastepnych.
Oj jak zwał tak zwał, o jedno mi chodzi. I dla mnie czy ktoś poczeka na swoją kolej te x lat czy dostanie obywatelstwo w przyspieszonym tempie różnicy nie zrobi i nadal to nie będzie Polak z krwi i kości. Dlatego też już jego nie zaakceptuję bo podchodziło by to pod ten Katar czy kaszel który mnie męczycloner pisze:To nie muszą być Brazylijczycy. Serbów, Bosniakow, Czechów, i innych graczy nie mających jakiegokolwiek powiązania z POLSKĄ też nie zaakceptuje. Chyba, ze ... poczeka w kolejce jak przeciętny, szary obywatel.
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 16 cze 2008, 1:44
Bo oczywiście Engel/Janas nas doprowadzili do EURO i to jeszcze wygrali grupę kwalifikacyjną.cloner pisze:A na razie ten Leo to osiagnal mniej, niz jego poprzednicy
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 cze 2008, 7:36
Moze dlatego ze zawsze mielismy nadmiar defensywnych pomocnikow?cloner pisze: Dla mnie Cantoro, czy Vukovic 5 lat temu był na pewno lepszy od Brazylijczyka
No tak robimy z siebie wielkie posmiewisko dajac obywatelstwo jednemu pilkarzowi w przeciagu paru lat. Cloner zastosuj to zdanie lepiej w twoja strone. Caly czas powtarzasz Katar Katar i Katar tylko ze my nie jestesmy tacy bogaci jak to panstwo i nie stac nas zeby dac w lape jakiemus sportowcowi zeby przyjal obywatelstwo. Nie porownuj Polski do Kataru.cloner pisze:A tak poważnie, to nie róbmy z siebie posmiewiska jaki zrobil z siebie lekkoatletyczny Katar, czy inne panstwa roponośne.
Cloner chce zaznaczyc ze sam awans na ME byl wielkim sukcesem. Poza tym Euro to turniej o wiele trudniejszy niz MS wiec nie porownuj Leo do Janasa czy Engela bo oni nie prowadzili reprezentacji na Euro.cloner pisze:Ehhhhh, no wlasnie. A na razie ten Leo to osiagnal mniej, niz jego poprzednicy, choc moze mecz z Chorwacja cos zmieni, a dokladnie to tylko liczbe punktow ma mistrzostwach O Prezydencie nic pisac nie bede, bo to sensu chyba nie ma
Cytat:
Martinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio