Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 maja 2007, 18:51
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 maja 2007, 19:17
Zico_FCI pisze: Kiedy na własnym stadionie przeciwnik oddaje ponad dwadzieścia strzałów to chyba jednak coś jest nie tak.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 20 maja 2007, 19:34
Wczoraj oglądałem mecz w TV na Canal+ i na koniec zawsze pokazują statystyki. Legia oddala 23 strzały na bramkę z czego 5 w światło. (zresztą już wcześniej o tym pisałem).Mogłbyć podac link do tych statystyk...
Pitry to sobie nie pograł za dużo.Jarzinho pisze:Akcje Lecha były głownie rozgrywane skrzydłami czyli z Zającem i Pitrym,
Jarzinho pisze:boiska czy na 30-40 metrze od bramki Lecha.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 maja 2007, 19:38
Ja nie piszę jak były rozgrywane akcje, tylko jak wyglądała gra Lecha w obronie. Przechwyt i długa piłka do przodu gdzie był tylko Lech. Oczywiście nie było tak zawsze, bo inaczej nie byłoby trzech bramek w plecy.Jarzinho pisze:Akcje Lecha były głownie rozgrywane skrzydłami czyli z Zającem i Pitrym, więc nie wiem skąd masz ta wizję z długimi piłkami do Reissa, skoro ten był raczej wyłaczony z gry i nei było sensu do niego podawać.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 maja 2007, 19:53
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 maja 2007, 21:01
guru pisze:Nie przesadzaj. Legia często bawiła sie w polu karnym Lecha, tylko ilość zawodników Lecha w polu karnym nie pozwoliła na przebicie sie z piłka.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 21 maja 2007, 11:31
kapi88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 23 maja 2007, 0:25
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2007, 0:51
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 23 maja 2007, 1:01
Że co? Chyba ci się kolego coś pomyliłoguru pisze:Mistrzem Polski jest Legia
Legia najlepsza jest
Legia to jest potęga
Legia CWKS Cool
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 23 maja 2007, 2:07
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 maja 2007, 9:10
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 maja 2007, 10:24
Znienawidzonych Warszawiakow, w ktorych zawsze jakies inwektywy rzuca, najciekawsze jest to ze juz po meczu mopwil ze warszawiacy ten mecz oddaja i ze Belchatow czeka o duzo trudiejszy mecz ... z Pogonia niz Zaglebia z LegiaZico_FCI pisze:Najciekawsze jest to, że Orest teraz musi liczyć na nienawidzącą go Legię.
Tutaj troche sprzeczne informacje bo ostatnio chodza sluchy ze budzet bedzie calkiem imponujacyJarzinho pisze:bo z Bełchatowa moze mało zostać po sezonie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 maja 2007, 10:54
czeher pisze:Tutaj troche sprzeczne informacje bo ostatnio chodza sluchy ze budzet bedzie calkiem imponujacy Ale to pewnie uzaleznione od MP
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 23 maja 2007, 22:24
guru
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio