Kto w bramce Polski? - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 23 lip 2004, 13:00

wszyscy smieja sie z Dudka , obrzucaja go miesem
nie rozumiem tego - Jurek jest naprawde dobry

jak nie on to kto ?? ma stac na budzie w Polskiej reprezentacji ??

DUDEK

MariuszPSG
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MariuszPSG » 23 lip 2004, 17:01

Moim zdaniem Dudek jest bardzo dobrym bramkarzem, ale trzeba tez dac szanse innych zeby sie wykazali. Nie wolno tylko Dudka wystawiac!!!!!

Awatar użytkownika
skibaj
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: skibaj » 23 lip 2004, 20:19

maniek10 pisze:Moim zdaniem Dudek jest bardzo dobrym bramkarzem, ale trzeba tez dac szanse innych zeby sie wykazali. Nie wolno tylko Dudka wystawiac!!!!!
Masz racje we wszystkim co napisales na Dudka trzeba stawiac ale trzeba dac szanse innym bo przeciez nasz Dudi ma juz 30 lat i za 2 lata koniec z Jurkiem wiec bedzie musial go ktos zastapic moze Boruc nie jestem do konca do niego przekonany.!!! :D

Jurek Dudek jak narzie zradzi i mysle ze w kwalifikacjach MŚ bedzuie on bronil :D !!!

lucas
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lucas » 22 sie 2004, 22:33

dudek jest dobry ale popelnia duzo blendow ,a po za tym trze ba dac innym szanse jak na przyklad borucowi czy majdanowi .

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 sie 2004, 22:51

dudek jest najlepszy , tylko za to że pope lni jakis błąd każdy mu sie do dupy dopbiera , a jak taki boruc popełni to jest us[rawiedliwiony że nie jest keszcze tak doświadczony jak on .

Dla mnie nr 1 w polsce jest dudek a 2 Majdan/Liberda

adro
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adro » 29 sie 2004, 7:59

Tak tylko, ze od dudka wymaga sie wiecej , bo on gra w liverpoolu. Niestety wg mnie dudek jet bardzo przecietnym bramkarzem , popelnia duzo bledow , kazdy strzal na bramke jest grozny , bo dudek albo po rekach pusci brame , albo wypusci pilke z rak i napastnik wykorzysta ten blad . Tak naprawde dudek nie wygral dla polki zadnego meczu , a przeciez bramkarz tej klasy powinien byc motorem i najpewniejzym punktem repry , a tak nie jest niestety , dlatego powinno ie dawac zanse innym .pzdr

Awatar użytkownika
markus_w
Skład B
Skład B
Kontakt:

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: markus_w » 21 wrz 2004, 20:52

Tylko DuDeK :!: :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 21 wrz 2004, 21:23

heh troszeczke mnie śmieszycie pisząc że Dudek jest zdecydowanie najlepszy (jeśli jest w formie). Prawda jest taka że Dudek nie jest juz tak pewny jak kiedyś był, co mu dało najwyższe zarobki w całej Angli wśród bramkarzy. Boruc za to jest pewny az do bulu i osobiście nie pamiętam kiedy bronił słabo i popełniał błedy. Pamiętam za to wiele meczy kiedy ratował Legie czy też Rep Polski ( tak jak w meczu z USA). Po za tym radzi sobie ruwnie dobrze w polu jak na lini co u Dudka czasami szwankuje (jakieś krzywe wybicia po piąstkowaniu czy też kiksy jak w meczu z Man Utd lub rep Szwecji) Co do Majdana karia jest juz za nim

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 21 wrz 2004, 21:57

a co sądzicie o Szamotulskim juz 4 razy w jedenastce kolejki ekstraklasy Austriackiej?

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 22 wrz 2004, 10:56

Szamotulski? Więc co tu morzna o nim powiedzieć gdyby nie głupie zachowanie Amici to by dalej grał w dobrym polskim klubie a tak trafił do ligi Austryjackie która według mnie jest jednak słabsza od naszej Bo gra tam tylko Austria Wiedeń i jeszcze jeden lepszy klub a reszta to kiepskie zespoły. W polsce na takim poziomie a nawet wyższym mamy 3-4 kluby więc nie spodziwał bym się czegoś niesamowitego, ale z drugie mańki nie wiem jak gra bo nie widziałem go w tym sezonie i nie moge go skreślać. Słowem nie moge go oceniać bo niewidziałem jak gra.

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 22 wrz 2004, 15:05

BRAMKARZE nr 1 Jerzy Dudek -wpadki zdarzaja sie kazdemu ale i tak jest na chwile najlepszym bramkarzem polskim nr2 Majdan jest dobry szkoda ze juz nie zrobi kariery na zachodzie jest za stary 5 lat wczesniej miał szanse ale teraz za pózno , a co sadzicie o Kuszczaku z West Bromwich Albion on ma szanse zajsc wysoko , dobrze broni i moze sie mu uda powinni mu dac szanse w reprezentacji i go sprawdzic

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 22 wrz 2004, 15:09

(L)oczkers pisze:heh troszeczke mnie śmieszycie pisząc że Dudek jest zdecydowanie najlepszy (jeśli jest w formie). Prawda jest taka że Dudek nie jest juz tak pewny jak kiedyś był, co mu dało najwyższe zarobki w całej Angli wśród bramkarzy. Boruc za to jest pewny az do bulu i osobiście nie pamiętam kiedy bronił słabo i popełniał błedy. Pamiętam za to wiele meczy kiedy ratował Legie czy też Rep Polski ( tak jak w meczu z USA). Po za tym radzi sobie ruwnie dobrze w polu jak na lini co u Dudka czasami szwankuje (jakieś krzywe wybicia po piąstkowaniu czy też kiksy jak w meczu z Man Utd lub rep Szwecji) Co do Majdana karia jest juz za nim
Dobra ale Dudka nie ma co porównywać do Boruca liga polska to co innego niz liga angielska poziom wyzszy i pomimo tego to Dudek powinien bronić POZDRO

ted
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ted » 22 wrz 2004, 15:09

RADEK MAJDAN :mrgreen:

TYLKO POGOŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 22 wrz 2004, 15:12

kaczy pisze:dudek jest najlepszy , tylko za to że pope lni jakis błąd każdy mu sie do dupy dopbiera , a jak taki boruc popełni to jest us[rawiedliwiony że nie jest keszcze tak doświadczony jak on .

Dla mnie nr 1 w polsce jest dudek a 2 Majdan/Liberda
to prawda wszyscy zawsze krytykują najlepszego na kazdego przyjdzie czas (BORUC) dobrze ze nie mamy w POLSCE problemu z bramkarzami

Awatar użytkownika
markus_w
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: markus_w » 22 wrz 2004, 17:07

nie mamy lepszego bramkarza niz Dudek, gra w najlepszej lidze swiata i jest dobry!!!!!!!!!!!!!!!!1111

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”