Polskie stadiony - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 10 sie 2005, 13:21

alex90 pisze:stadion narodowy2

No bo w Warszawie są już 2 dobre kluby LEGIA I POLONIA. A na Śląsku?
No na Śląsku piłka jest obecnie taka se ino 2 kluby w extraklasie. A dawiej ze Śląska było 7 klubów w extraklasie.
No ale dobra jeśli będzie faajna atmosfera na tym nowym narodowym no to nic mi nie pozostaje jak ino się do niego przekonać.

P.S ja nic nie mam do Legii i Polonii.
A z resztą STADION NARODOWY to musi być najlepszy stadion w Polsce i największy.
Więc jeśli w Warszawie będzie super stadion to spoko.
Sama go podałaś...tam wejdź w projekty i tam bedzie wszystko...

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 10 sie 2005, 20:56

no wiesz tej stronki tak często nie przeglądam :wink:

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 10 sie 2005, 21:54

informacje na tej stronie są troche przeterminowane, z tego co wiem to stadion Lechii nie ma sie znajdowac przy ul. Traugutta tylko w całkiem innym miejscu (nie pamietam nazwy :wink: ) ale wiem za narazie są tam ogródki działkowe ... a projekt który przedstawiono tez pewnie nie zostanie zrealizowany tylko zbudują cos tańszego = gorszego.

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 11 sie 2005, 15:37

nikt nic nie pisze to musze pod sobą napisac :/ sorry

http://mozi.cougar.superhost.pl/index.p ... s&idn=2348
Poznalismy firme która wygrała przetarg na budowe dachu, nad "4" trybuną Lecha, wszystko ładnie, pięknie tylko ze bedzie ona gotowa dopiero w marcu 2006!! :shock: szkoda ze tak przeciąga sie ta budowa .... nadal nie wiadomo czy będą w tym roku rozbierac łuk i kiedy zacznie sie budowa "2" :(

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 sie 2005, 15:41

A w Warszawie dalej buduja satdion Legii i to moze jescze troche potrwac :lol: Juz pare przetargow zostalo anulowanych ale mam nadzieje ze do konca roku bedzie znany inwestor

Awatar użytkownika
kieres
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kieres » 14 sie 2005, 15:13

Na widzewie jest projekt na 18tys :cry: cały zadaszony :wink: ale oczywiscie miasto nic nie pomoze bo to jest poprostu łódź to ze mamy taki stadionik jaki mamy to jest sukces panów złodzieji Grajewskiego i Pawelca...Licze ze jak sie zmieni władza w miescie to i moze cos na sport dadzą ehhh...narazie buduja nam hale za 90 mln na 12 tys widzów :roll:

Awatar użytkownika
wiktor1940
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiktor1940 » 15 sie 2005, 1:04

Moim zdaniem poskie stadiony to jak podworko w Portugali polskie stadiony to shit som 3 ladne stadiony w polsce w chozowie w gliwicach i w warszawie a reszta to lipa :evil:

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 15 sie 2005, 16:01

Moim zdaniem poskie stadiony to jak podworko w Portugali polskie stadiony to shit som 3 ladne stadiony w polsce w chozowie w gliwicach i w warszawie a reszta to lipa
No widać że idziesz za Piastem Gliwice, ale nie róbmy sobie jaj. No nie chcę obrazić kibiców, ale ten stadion nie jest w 10 najlepszych stadionów.

Ze stadionem Śląskim się zgodzę, no z Warszawą to nie wiem, który stadion masz na myśli.

Stadiony Piasta
Stadion przy ul. Sokoła
Stadion przy ul. Robotniczej
Stadion przy ul. Okrzei

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 15 sie 2005, 20:24

stadiony ktorych nie musimy sie wstydzic to stadiony lecha, wisly i wkrotce nowy stadion korony
jezeli sie myle to mnie poprawcie

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 16 sie 2005, 12:14

No stadion już powoli zaczyna wyglądać ładnie.

korona

Ale wiecie co normalnie wchodząc na stronę i czytam te notatki to mało klubów ma tyle komentarzy, przynajmniej te pierwsze teksty:P

korona[/url]

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 18 sie 2005, 18:44

-z kamerki na stronie http://stadionkorony.prv.pl/ widzimy ze zabrali sie juz za prace nad płytą boiska nowego stadionu Korony.

-mam pytanie do Kieresa .... są jakies randery projektu stadionu Widzewa ?? prosiłbym o jakies fotki albo linki :wink:

Awatar użytkownika
kieres
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kieres » 18 sie 2005, 21:46

Niestety artykuł o tym upadł tak syzbko jak powstał ale to dzieki naszemu swietnemu PREZYDENTOWI KROPIWNICKIEMU co zyda pomniki buduje a na widzew zlotówki załuje :x :twisted: :!: :!:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 sie 2005, 14:10

Jednak nasz prezydent Kielc Lubawski nie jest taki najgorszy 8) Nowa Hala sportowa , nowy stadion , remont stadionu lekoatletycznego nawet drogi zaczeli nam remontować :wink: jeszcze niech tylko wyremontują nasza skocznie narciarską :lol: i na stokach narciarskich poprawią infrastrukture 8)

Awatar użytkownika
Dosmen
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dosmen » 19 sie 2005, 14:24

No ale pomyśl Scyzoryk co będzie z "odwiedzającymi dla kurażu" skocznię w naszym kochanym lasku? :wink: No ale wracając do tematu... Stadion Koronki nabiera kształtów i oby się wyrobili z robotą (napewno zdąrzą). :wink: Kostke brukową już nawet położyli... :lol:

Awatar użytkownika
barthiz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barthiz » 25 sie 2005, 21:18

Moim zdaniem jeden z najlepszych stadionów ma Lech , przynajmniej wygląda jak eurpejski stadion , no i jeszcze kibice ... :D Legii by się przydał pożądny stadion , dla tych kibiców ... :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”