Skład Reprezentacji - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Kamil_77
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 9

Re: Skład Reprezentacji

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil_77 » 09 sie 2011, 14:28

Hyypia123 pisze:Ja też mam propozycję składu w sumie niegorszego niż niektóre tutaj

GK:Jerzy Dudek - należy mu się, bo, żeby Dudka na mundial nie wzięli?
RB:Marcin Baszczyński - Chyba nie na darmo przyjechał do Polski, chce nabrać formy na Euro
CB:Jacek Bąk - On już nie gra?Jaka szkoda...
CB:Mariusz Jop - jak wykaże się taką skutecnością pod bramką przeciwnika jak pod własną to czemu nie?
LB:Michał Żewłakow - Kapitan, a taki na euro być musi.
RW:Kuba Błaszczykowski - a co mi tam niech ma miejsce, w końcu też kapitan
DM:Arek Radomski - uratował Cracovię przed spadkiem, to trzeba docenić
CM:Radosław Sobolewski - Za chęć do życia i miłość do ojczyzny
LM:Jacek Krzynówek - Trzeba mu dać dociągnąć do setki, a że obrona zajęta musi być w pomocy.
ST:Maciej Żurawski - Żurawia na Euro nie wziąć :oops: Bidaczyna tylko połowę zagrał
FW:Euzebiusz Smolarek - Doświadczenie z boisk Bahrainu, Kataru i Kuwejtu zaprocentuje na 100 %

Zmiennicy:
Wojciech Kowalewski
Mariusz Lewandowski
Bartosz Bosacki
Mirosław Szymkowiak
Kamil Kosowski
Ireneusz Jeleń
Grzegorz Rasiak

Myślę, że ten skład mógłby namieszać w walce o tytuł, a wyjście z grupy to formalność.Tyle sensu mają te wasze typowania składów.
Gdzie tam Rasiaka na ławkę? Ten to na 100% 11 Euro. Jeszcze weźmy Olisadebe i Roger'a Guerreiro.
A tak na poważnie to mam nadzieję że nie powołają Arboledy bo wtedy to już będzie śmiech na sali. Ciekawe czy powtórzymy sukces z poprzedniego euro i zdobędziemy 1 pkt.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”