Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2018, 12:08
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 maja 2018, 12:30
Ja byłem w Krakowie na ok. 30 stadionach i nie przypominam sobie nic takiego (świta mi, że kiedyś mnie przeszukiwali skanerem ręcznym, ale nie pamiętam czy to nie było przed galą). Na Barcelonie i na Toulosie też czegoś takiego nie ma, więc ciężko wymagać, zeby było np. na Wiśle Płock.
Jak tu można traktować coś takiego poważnie?A, na fecie policja złapała 4 bandytów, którzy odpalali racę. Zostali ukarani mandatami po 100zł. Są to:Co lepsze Remy dostał, dlatego, że prawdopodobnie pomylono co z... CafuSpoiler:William Remy, Domagoj Antolić oaz Artur Jędrzejczyk i asystent trenera, Aleksandar Vuković![]()
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 maja 2018, 12:56
cloner pisze: Widzę że tu większość ch*ja się zna, na sektorach gości w Polsce nigdy nie była, więc trzeba poinformować. Wpuszczanie duzej (ok 500-1000 osób) grupy zorganizowanej trwa zawsze ok 90-120minut. Pomyśl więc jeden z drugim ile trwałoby wpuszczanie grupy kilkukrotnie większej przy jeszcze bardziej zaostrzonej kontroli, którą tu niektórzy chcieliby wprowadzić.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 maja 2018, 12:58
jak to nie? Zaczęło ITI, potem był Cacek, potem Osuch, w międzyczasie Bednarz w Wiśle, jeszcze chyba była Korona i kilka mniejszych klubów. Teraz doszedł do takiego wniosku Filipiak i narazie spadła mu frekwencja o jakieś 70%.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2018, 12:58
Przecież już były takie wnioski. Tylko że wtedy z wyjściem ze stadionów ultrasów, wyszli solidarnie tez w wiekszości normalni kibice. I trybuny były puste. Nie pamiętasz Legii, Wisły? Zawiszy? nawet w Bytomiu w 2005 czy 2006 był taki mecz.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 maja 2018, 13:08
j1mmy
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 maja 2018, 13:13
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 maja 2018, 13:14
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 maja 2018, 13:21
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 maja 2018, 13:39
Pisałem dawno temu, że kibice to klienci. Kluby to sprzedawcy. Brakuje tylko produktu głównego, czyli dobrej piłki. Skoro jej nie ma, to trzeba klientów zdobyć czym innym. W Polsce jest to np. atmosfera.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 22 maja 2018, 13:43
Jak nisko trzeba egzystowac zeby czerpac przyjemnosc z ogladania tego bydla?Widocznie główna atrakcją podczas meczów są ultrasi. Poziom polskiej piłki to dno.
ozob
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 22 maja 2018, 13:51
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 22 maja 2018, 14:06
j1mmy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio