kaczy pisze:Polonia Warszawa - Dyskobolia Grodzisk Wlkp
Groclin ma ostatnio sporo problemow . Najpierw Odpadli z Pucharu Uefa , kilka slabych spotkań w lidze , i jeszcze teraz ta zmiana na stanowisku trenerskim . Ale za przeciwnika mają fatalnie grająca Polonie , ktora ma zaledwie 1 zwycięstwo w tym sezonie i z ich gry wynika że są 1 kandydatem do spadku , Stawiam na wygraną Dyskoboli
po 1 ten mecz jest w Grodzisku ze wzgledu na instalacje "pogrzewanej murawy" w Warszawie - ciekawy czy bedzie to takie cos jak ich trybuna kryta
No nie wiem czy Polonia jest az tak beznadziejna, moim zdaniem bledy w obronie decydowaly o porazkach i mysle ze Kubicki sie z tym uporal bo jednak wolalbym zeby Polonia dalej grala w ekstraklasie
Jednak jeszcze pare dni temu stawialbym na wygrano Grodziska jednbak po zmianie trenera stawiam na remis!!!
MKS Pogoń Szczecin - Cracovia Kraków - bardzo ciekawy mecz !! jestem ciekawy jak cracovia bedzie walczyc o swoje wyplaty - chyba w dwoch meczach musza jeszcze 2pkt zdobyc zeby wyplacili im pelna kase, jednak Pogon ze indywidualnosciami bardzo ciezko ograc, co do remisu to zobaczymy, wg mnie mecz moze byc dobrym widowiskiem ale rownie dobrze moze rozczarowac i okazac sie zupelna klapa
Zagłębie Lubin - Legia Warszawa - mam nadizeje ze Smuda ogra swoj kolejny byly zespol, zwlaszcza ze gra na wlasnych smieciach, jednego czego jestem pewnie - nie zobaczymy wielu goli !!!
Amica Wronki - Górnik Zabrze - mysle ze Amica bez problemow upora sie z zabolami, prostu uszlo juz z nich powietrze - z kolejki na kolejke beda coraz nizej
Wisła Płock - Górnik Łęczna - raczej ciezko wskazac faworyta ale jezeli Jablosnki nie wygra tego spotkanie to juz kategorycznie moze pakowac walizki!!! ja oscylowalbym tutaj kolo wyniki 0"0
Odra Wodzisław Śląski - Arka Gdynia - no no widac ze Wąs tchnal cos w Arke, a moglo byc tak pieknie jakby nie blad bramkarza - zwycistwo w debiucie. Teraz myskle ze Arke stac na conajmniej remis w Wodzislawiu
Lech Poznań - GKS Bełchatów - tutaj tez Gks analogicznie do Arki zmienil swoje oblicze dzieki Lenczykowi, mysle ze trudno bedzie Kolejarzowi ograc podopiecznych Oresta
Wisła Kraków - Korona Kielce - mecz druzyn ktore w swych obazach maja bardzo odmienna atmosfere, po doniesieniach prasowych strach ciagle zaglada Engelowi w oczy - utrata pracy. Mysle ze niektorzy z Wisly juz wykurowali sie i moga zagrac na 100%, jezeli tak to bedzie to bardzo ciekawe widowisko
Jezeli jednak Engel zremisuje lub co gorsza przegra - Wisla na wlasnym boisku nie przegrala od bardzo dawno - to moze juz myslec o jakims innym miejscu pracy