Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 17 kwie 2008, 13:59
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 kwie 2008, 14:46
Gdybyśmy byli drugimi Włochami czy inną czołową reprezentacją i wyjście z grupy byłoby dla nas oczywistą oczywistością to nie musielibyśmy szukać wzmocnień. Leo szuka bo jesteśmy słabi i mamy braki.hrabi pisze:wyjscie z grupy bez Rogera daloby mi wieksza radosc niz wyjscie z grupy z Rogerem;p
To ty może odpowiesz dlaczego później a nie terazEinar pisze:NIE dla Rogera w reprezentacji. A jeśli już to ewentualnie od eliminacji do MŚ w RPA.
A z Leo na treningach to mówią po jakiemuEinar pisze:A po jakiemu mają sie porozumiewać jak nie po polsku? Laughing
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 17 kwie 2008, 15:21
Yukasz pisze:To ty może odpowiesz dlaczego później a nie teraz
Już pisałem co myślę o biletach za zasługi.
Nie wiem ;]. Ale już podczas meczu bariera jezykowa może mocno utrudnić komunikacje miedzy zawodnikami. Chyba że sie zdąży nauczyc podstawowych zwrotów...Yukasz pisze:A z Leo na treningach to mówią po jakiemu
Einar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 kwie 2008, 15:39
To zaproponuj leśnym dziadkom aby wywaliły Leo i problem pewnie będzie z głowy.Einar pisze:Nie podoba mi sie to, że Roger jest na siłę dorzucany do kadry przed samym turniejem Confused
No nie żartuj, co on jest kosmitą że się nie porozumie? A w Legii to może gra z samymi BrazylijczykamiEinar pisze:Nie wiem ;]. Ale już podczas meczu bariera jezykowa może mocno utrudnić komunikacje miedzy zawodnikami. Chyba że sie zdąży nauczyc podstawowych zwrotów...
Skoro ma grać to mu zależy (niezależnie czym się kieruje), inaczej nie byłby tematu.Einar pisze:jak już ma grać to niech chociaż pokaże, że mu zależy...
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 17 kwie 2008, 15:43
W Legii wszyscy mówią płynnie po portugalsku.Yukasz pisze:No nie żartuj, co on jest kosmitą że się nie porozumie? A w Legii to może gra z samymi Brazylijczykami
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 17 kwie 2008, 15:48
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 17 kwie 2008, 15:50
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 17 kwie 2008, 16:35
Gorzej tylko będzie porozumieć się na boisku...Yukasz pisze:Zresztą z Leo też nasi jakoś muszą sie porozumieć więc i z Rogerem dadzą radę.
To wtedy Roger będzie na rękach noszonyfieldy pisze:A jak Roger strzeli decydującą bramkę w meczu z Niemcami na Euro ... będziesz zły chodził ?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 17 kwie 2008, 18:53
To zdanie obrazuje mentalność Polaków.Corintians pisze: To wtedy Roger będzie na rękach noszony Very Happy Tak to już jest w Polsce...
some1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 17 kwie 2008, 18:57
some1 pisze:To zdanie obrazuje mentalność Polaków. Ech, żadnego szacunku (nie mówię tu o autorze) do cudzoziemców.
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 kwie 2008, 19:09
Argument co najmniej z dupy. Nie zauważasz różnicy między Camoranesim, Bojanem, a Rogerem, od którego na kilometr śmierdzi dążeniem po trupach do uzyskania paszportu UE?some1 pisze:W innych reprezentacjach: Camoranesi- Włoch, Bojan- Hiszpania. Nie mówię już o latach 30-tych-tam "kradzież" zawodników była normą np. Wilimowski przeszedł do Niemiec, a przedtem strzelił 4 bramki Brazylii dla Polski.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 17 kwie 2008, 19:24
No to jakby miał grać od biedy, to po co Leo tak bardzo chciał go mieć w swojej kadrze? Jeśli Leo uważa że Roger mu się przyda, i pasuje do jego koncepcji to ja Holendrowy ufieWilmore pisze:Bo chyba nikt nie wierzy poważnie w to, że na euro Roger odegra poważną rolę w kadrze?
Moofasa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 kwie 2008, 19:39
Bo obecność Rogera wspaniale zmotywuje wszystkich piłkarzy z pomocy do pokazania Rogerowi, gdzie jego miejsce argumentami stricte piłkarskimi.Moofasa pisze: No to jakby miał grać od biedy, to po co Leo tak bardzo chciał go mieć w swojej kadrze?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DominoWalcz » 17 kwie 2008, 19:54
Majewski to ulubieniec Leo i raczej pojedzie, pomimo obecnosci Rogera. Zreszta nie dopuszczam do siebie innej mysli, ten chlopak jest genialny, a udzial w takiej imprezie tylko mu pomoze. Za 2 lata on bedzie gwiazda w naszej kadrze.Wilmore pisze:A obawiam się, że pojedzie za Majewskiego i tyle będziemy mieli korzyści z Rogera w kadrze.
DominoWalcz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 17 kwie 2008, 20:01
Przeżyli Nigieryjczyka, przeżyją i Brazylijczyka w naszej kadrzeDominoWalcz pisze:e starzy kadrowicze moga byc lekko obrazeni,
Moofasa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio