Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 cze 2009, 21:29
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 05 cze 2009, 22:13
No niestety Katowice wygrali 1:0 po bramce w 5 minucie. Wynik taki jak przewidywałem ,pewnie w barażach też przegrają, ktoś powinien wyje*** tego prezesa z Jastrzebia bo chapie kase dobre kilka lat. Traktuje zawodników jak jakieś psy ,kilka dni przed meczem wypłacił im 1 zaległą wypłate i 500zł premi żeby zagrali ten mecz a nie płaci im od lutego a za awans do I ligi to do dzisiaj kasy nie widzieli. On ma taki sposób jak zawodnicy się buntują to im coś wypłaci by na chwile wszystko ucichło.Fishbone pisze:I również dobre wieści z KatowicGKS Katowice mimo, że miał ostatnie miejsce po rundzie jesiennej, zajął bezpieczną 11 lokatę
Adam Nawałka!
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 cze 2009, 22:20
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 cze 2009, 8:35
Hehe no jestem co chciał byś wiedzieć o Żbikowskim.emdżej pisze:KajoFC - z Jastrzębia jesteś? Potrzebuję informacji i opinii o Robercie Żbikowskim.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 cze 2009, 12:40
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 06 cze 2009, 13:25
GKS Jastrzębie zagra z OKS-em Otwock baraże. Uważam, że GKS Jastrzębie zostanie. Gorzej natomiast ze Stilonem Gorzów, który trafił mocną Ślęzę Wrocław. Co do wczorajszego meczu, to nawiązując do wypowiedzi Kajo o złej sytuacji w klubie poprawił też Jacek Wiśniewski po meczu http://www.tvs.pl/informacje/11650/ Szacunek dla gościa, że ma jaja i nie boi się powiedzieć. Przed meczem jak i po meczu pojechał po włodarzach. Pozdrowienia z wesołych Katowic!KajoFC pisze:No niestety Katowice wygrali 1:0 po bramce w 5 minucie. Wynik taki jak przewidywałem ,pewnie w barażach też przegrają, ktoś powinien wyje*** tego prezesa z Jastrzebia bo chapie kase dobre kilka lat. Traktuje zawodników jak jakieś psy ,kilka dni przed meczem wypłacił im 1 zaległą wypłate i 500zł premi żeby zagrali ten mecz a nie płaci im od lutego a za awans do I ligi to do dzisiaj kasy nie widzieli. On ma taki sposób jak zawodnicy się buntują to im coś wypłaci by na chwile wszystko ucichło.Fishbone pisze:I również dobre wieści z KatowicGKS Katowice mimo, że miał ostatnie miejsce po rundzie jesiennej, zajął bezpieczną 11 lokatę
Adam Nawałka!
btw. policja buraki jedne gazem zachciało im się psikaćco po niektóry pies dostał cycka w nos i sie tarcza zasłaniał.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 cze 2009, 14:52
Hmm Żbikowski jest dobrym zawodnikiem potrafi się przepychać i walczyć o piłkę ,wykończyć akcję i dograć do partnerów. Nie można patrzeć jak teraz gra w J-biu bo tutaj taki skład zrobili że aż płakać się chce(wzmocnienia to piłkarze z okregowki albo z 2 ligi czeskiej z ławki rezerwowej), kolesie 4 razy pod rząd nie umieją wrzucić nic w pole. Żbikowski próbuje dogrywać a te łazy nawet przyjąć nie umieją ....szkoda go. Jego słabe strony to napewno szybkość ale umie się zaprzeć i nie dać odebrąć sobie piłki, i kolejny minus to wzrost bo Żbiku do najwyższych nie należy i po drugie za młody też nie jest ale na taką I lige daje rade. Lepszy klub i bedzie bramki zdobywał, a jeśli chodzi o transfer to od razu pewnie odejdzie do byle kogo kto złoży oferte za niego bo pewnie będzie mu lepiej w klubie którym mu płacą , bo tutaj prezez Langer pierw patrzy na własną kieszeń.emdżej pisze:Pisałem na poprzedniej stronie: Charakterystyka gracza, mocne i słabe strony, styl gry w ataku, waleczność, forma itp. Podstawowe informacje dla kibica drużyny zainteresowanej jego transferem.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 cze 2009, 16:00
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 cze 2009, 17:28
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 13 cze 2009, 17:35
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 13 cze 2009, 17:39
No właśnie szukałem w internecie o tym, ale nie znalazłem. Jak to sędzia odgwizdał? Jeżeli za wcześnie wbiegł piłkarz w pole bramkowe, to sytuacja powinna być powtórzona. A jak sędzia to zinterpretował? A może nie wiedział, że tak też można rzut karny wykonać. Nie mam pojęciaAngelo18 pisze:Czego to na polskich boiskach nie wymyslączyli nie został uznany bo wbiegli za wcześnie czy był jakiś inny powód?
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 13 cze 2009, 17:46
Angelo18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 13 cze 2009, 18:04
boskigonzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobian » 26 cze 2009, 21:11
Tobian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 26 cze 2009, 21:18
Najpierw niech będzie wiadomo kto w niej zagraTobian pisze:Wie ktos kiedy znany bedzie terminarz 1 ligi ;>
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio