Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 6

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
7
39%
#TeamProbierz
3
17%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
44%
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 cze 2005, 0:11

To będą dwa najważniejsze mecze w tych eliminacjach.Jestem pewien, że jak je wygramy to Mundial jest bezpośrednio nasz :wink: Nie patrzmy na innych, grajmy swoje a napewno wygramy :!: Bardzo się ciesze, że oba w Polsce, na początku wyklinałem ten kalendarz spotkań, ale coraz bardziej mi się podoba.Oby przez wakacje, większośc z naszych graczy zmieniła klub na lepszy, to wtedy już będzie całkiem gitek :wink: albo Ci, którzy siedzą jeszcze w polskiej piłce :).Będziemy mieli reprezentację na wyjście z grupy :)

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 cze 2005, 0:17

Bogi pisze:To będą dwa najważniejsze mecze w tych eliminacjach.Jestem pewien, że jak je wygramy to Mundial jest bezpośrednio nasz :wink: Nie patrzmy na innych, grajmy swoje a napewno wygramy :!: Bardzo się ciesze, że oba w Polsce, na początku wyklinałem ten kalendarz spotkań, ale coraz bardziej mi się podoba.Oby przez wakacje, większośc z naszych graczy zmieniła klub na lepszy, to wtedy już będzie całkiem gitek :wink: albo Ci, którzy siedzą jeszcze w polskiej piłce :).Będziemy mieli reprezentację na wyjście z grupy :)
Sądze iż z Austrią powinno nam dobrze pójść ale co do walii to bedzie ciezka polacy maja jakis respekt przed team-ami z wysp wq mnie, z Irlandia Płn przeciez meczyli sie strasznie, a z Walią wygrali 3-2 po zacietym meczu (chodź ten ostatni gol, był dosyć głupio stracona bramką , Hartson wtedy nam cyknał)
A co do Austrii jezeli zagra Manninger to mamy zwyciestwo bez problemu, ten bramkarz jest cieniasty i to bardzo :lol: , watpie jednak by wystapil
Jeszcze 6 pkt i mamy mundial i trzeba wierzyc ze nam sie uda!!

Ciężko bedzie zdobyc 1 miejsce w grupie ale tez jest realne a pokonanie w rywalizacji punktowej anglików napewno dodało by polskim orłom skrzydeł!! :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2005, 0:22

A ja bym się obawiał właśnie Austrii - w końcu dwa razy pokonali Walijczyków (nie ma to bezpośredniego przełożenia na mecz z nami, ale o czymś świadczy)
Ta brama Hartsona strzelona została ręką, tylko dzięki temu, że sędzia tego niezuważył było 2:3
Poza tym Żuraw ma patent na wyspiarzy w tych eliminacjach (wszystkim strzelał gole i pewnie podobnie będzie i tym razem )

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 cze 2005, 0:23

Wedlug mnie to Austriakom wszystkie gole byly strzelone niefortunnie...najpierw szmate Kaluzny strzelil...wina bramkaza...puzniej jako taki strzal Krzynia - wielki blad Maningera (nie wiem jak to sie pisze)...a gol frakna wypracowany przez Kose - Cala Austria szla do przodu a tu joz na polowie zaczela sie nasza kontra...jednyna jako taka nie fortunna bramka...do Austriakow ja czuje respekt, co do Walii to sie boje ze beda sie chceli na nas odegrac za podwojna porazke z Ausrtiakami (moze jakis punkcic Anglikom zabiora).

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 05 cze 2005, 11:31

Andreyew szczescie sprzyja lepszym :wink:

Najpierw gramy z Austria i to o tym meczu powinni juz myslec trenerzy kadry. W tej chwili mamy nad nimi 7 pkt przewagi i jeden mecz wiecej. Nie daj Boze przegrac u siebie bo poczujemy ich na plecach i presja na kadrowiczach bedzie wielka. Pozniej Walia i kolejny najwazniejszy mecz tych eliminacji. Niewazne z kim byleby cos wygrac (lepiej z Austria):lol: A na koniec Anglia i wszystko bedzie zalezalo od wczesniejszych meczy jak to spotkanie bedzie wygladac. Byc moze takze bedzie najwazniejsze :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 cze 2005, 11:41

Ja myślę, że do meczów z Austrią i Walią zostało jeszcze tyle czasu, że dużo się może wydarzyć - kilku zawodników może dojśc do repry (choć nie wiem ile sparingów będzie :roll: )
Dlatego nie możemy już dzisiaj mówić, czy uda się naszym wygrać w tych meczach :wink:
Na jesień mecze nam przeważnie dobrze wychodzą, więc jestem dobrej myśli

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 05 cze 2005, 12:25

Krótko i zwięźle i na temat
Brawo Polska Brawo Wiślacy :D

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 05 cze 2005, 12:31

Chciałbym pogratulować chłopakom z reprezentacji wygranej z Azejberdzanem.Chociaż miałem obawy że będzie cięzko ale pewna wygrana.Na piłkarzy Wisły Kraków można liczyć.Bardzo było widać w tym meczu brak Jacka Krzynówka.Mogliśmy wygrac co najmniej 5:0 gdyby zaraz po zdobyciu gola przez Franka Kamil celnie uderzył na bramkę no i ten ewidentny karny.Bardzo się cieszę ze jesteśmy liderami teraz to Anglia nas musi gonić.Teraz mamy dwa mecze u siebie wygramy oba mecze i witajcie mistrzostwa Swiata.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 cze 2005, 13:22

Szczere gratulacje dla Naszej repry. Oglądałem ten mecz, ale nie mogłem wczoraj pisać ze względu na to, że klawiatura mi padła :) Zdeka mnie wkurzyli azerscy kibice z tymi butelkami i dosyć śmieszna sytuacja z Alberto Torresem :D No cóż dużo spalonych mieli azerzy i to bulwersowało kibiców chociaż bezpodstawnie. Brawo wiślacy ładne 3 bramki i brawo dla Szymkowiaka oraz Niedzielana za asysty.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 05 cze 2005, 13:51

Wisła rządzi nadal w reprezie:> niezagrali jakoś super, bylo kilka sytuacji niebezpiecznych, ale sobie pradzili:) oby tak dalej to z drugiego miejsca awansujemy.. a moze anglicy jakies przegrane i remisiki zalicza:>

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 cze 2005, 14:10

Mazi pisze:Wisła rządzi nadal w reprezie:> niezagrali jakoś super, bylo kilka sytuacji niebezpiecznych, ale sobie pradzili:) oby tak dalej to z drugiego miejsca awansujemy.. a moze anglicy jakies przegrane i remisiki zalicza:>
Anglia we wrześniu gra z Walią, więc będzie im trudno. ;) Liczę na porażkę. :P

martinio
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: martinio » 05 cze 2005, 20:29

Mam pytanko i prośbę zarazem, czy ktoś zna adres pod którym można zaleźć filmiki z bramkami z tego meczu? byłbym wdzięczny za wskazanie.:)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 cze 2005, 21:03

Byłem dzis na towarzyskim meczu old-boyów, Polska-Francja :wink:
Mecz był fajny, ciekawy i na dość wysokim poziomie. Pierwsza połowa to zdecydowana przewaga Francji, ale tylko remi 1-1 po bramkach Bońka z karnego i jakiegoś francuza z wolnego. W drugiej połowie zdecydowaną przewage mieli Polacy i uwiecznieniem tego był gol Bońka po pięknej akcji. W Polskim zespole zdecydowanie najlepsi byli Boniek, Młynarczyk i Jóźwiak. We Francjii podobał mi się Platini i zawodnicy z nr. 3 i 9, sorry ale nie wiem jak się nazywali.

Atmosfera na trybunach była taka sobie. Napewno na pochwałę zasłużyli francuscy kibice, natomiast polacy....na "Zylecie" była grupka kibiców która próbowała dopingować, ale nie bardzo im to wychodziła.
W spikera bawił się Irek Bieleninik, wraz z jakimś faccetem, nie wiem czy to nie był Hadaj, ale mam nadzieję, że nie. Spikerzy strasznie jeździli po Romanie Koseckim, było to strasznie chamskie, ale tez śmieszne.

Generalnie mecz mógł sie podobac, ale najbardziej zachwycił mnie jeden z kibiców. Menel kompletnie pijany, teksty miał zabójcze:
Bieleninik coś mówi a on na cały głos do niego: ZAMKNIJ MORDE
przedstawiają składy i hitorie zawodników, mówią że dany piłkarz grał w Arce, a menel : ARKA GDYNIA, K***A ŚWINIA
Boniek przy piłce a menel: RUDY, C**J CI W D**E

moze teraz to nei brzmi tak świetnie, ale gdybyście to słyszeli, to byście padli :P:P

Awatar użytkownika
mariano italiano
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariano italiano » 11 cze 2005, 21:51

Żartujesz sobie... mecz stał na wysokim poziomie... ty chyba meczu piłakrskiego nie widziałeś w zyciu, przecież to była zabawa nie gra

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 cze 2005, 21:57

cicho !! wszystko zepsułeś !!

chciałem reklame polskiej piłki old-boyów zrobić :P:P no ale mimo tego mam pytanie, czy widziałes mecz w TV, czy na stadionie. Na stadionie wszystko zupełnie inaczej wygląda, bo niema powtórek itd.

Mi mecz sie podobał, rzeczywiście była to zabawa jak na karzdym towarzyskim spotkaniu, ale mimo to zawodnicy sie starali grac jak najlepiej.

A moge Ci zagwarantować, że meczów oglądałem o wiele wiecej od Ciebie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”