Chodzisz na mecze Zawiszy? Z tego co mi wiadomo gromadzicie tam największą publikę w 2 lidze zachodniej.
A byłeś może na meczu z Finlandią inaugurującym el. do EURO 2008 ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 gru 2008, 11:03
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 29 gru 2008, 18:53
Na kilku byłem. Bardziej traktowałem to jako po prostu wyjście na mecz, tak jak idzie się chociażby do kina. Dla rozrywki. Wiernym kibicem Zawiszy nie jestem. Choć oczywiście życzę im jak najlepiej, bo sam kiedyś grałem w tym klubie.kaczy pisze:
Chodzisz na mecze Zawiszy? Z tego co mi wiadomo gromadzicie tam największą publikę w 2 lidze zachodniej.
Tak. Podobnie jak na wszystkich rozgrywanych przez polską reprezentację na stadionie Zawiszy w XXI wieku.kaczy pisze:A byłeś może na meczu z Finlandią inaugurującym el. do EURO 2008 ?
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 30 gru 2008, 0:42
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 gru 2008, 22:30
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 30 gru 2008, 22:44
kaczy pisze:-Na EURO 2012 gościć na stadionach ile wlezie (priorytet to 3 grupowe mecze naszych Orłów)
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 gru 2008, 0:31
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 31 gru 2008, 12:25
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 gru 2008, 13:46
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 31 gru 2008, 14:35
To fakt. Jak wracałem pociągiem z Wiednia to na każdym przystanku wysiadało po kilka pełnych rodzin z dziećmi. Mnóstwo było 'fajnych' chłopców ze swoimi dziewczynami (tam jest chyba jakieś królestwo metroseksualizmu). A ich ultrasowanie ograniczało się raczej do wymalowanych twarzy i machania chorągiewkami rozdawanymi przed wejściem.Rezus pisze:Jeszcze sporo biletów pójdzie dla oficjeli i naprawdę będzie ciężko, z jakością kibicowania też raczej będzie słabo. Austriaccy kibice z tego co wiem imprezę w ich kraju zbojkotowali i same Janusze tylko były, u nas będzie to samo z tą różnicą, że u nas ludzie będą narzekać ale też próbować.
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 31 gru 2008, 14:38
Przecież to nierealneBienias pisze:Widzow ok 60 tys wiec do wolnej sprzedazy powinno pojsc ok 20 tys. Marzeniem jest 50% - realnym marzeniem
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 01 maja 2009, 17:45
Tomasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ferdek:) » 26 sty 2010, 14:40
Ferdek:)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 sty 2010, 15:46
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 26 sty 2010, 15:52
Zacznij chodzić na inne sekcje sportowe w przerwach zimowych. Tydzień temu byłem na meczu koszykarek Widzewa i muszę powiedzieć, że była miazga na trybunach ;]Ferdek:) pisze:Oczywiście że na stadionie. Przed tv to nie to samo. Nie lubię oglądać meczów w tv. Na stadionie to kumple znajomi, można pokrzyczeć i wogóle już mam dosyć przerwy zimowej
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 26 sty 2010, 19:03
Ja tak samo , mecz oglądany ,,na żywo " zawsze lepszy niż powtórkakaczy pisze:Ja np. nigdy nie oglądam powtórek meczów. Wyjątek stanowią te z Realmadrid TV. Ale jeśli chodzi o normalne, to choćby nie wiem jaki superhit był to i tak wolę obejrzeć highlightsa w internecie niż powtórkę w tv
lukinis131
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio