Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 09 sie 2006, 23:01
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 09 sie 2006, 23:28
Erwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 10 sie 2006, 10:47
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 sie 2006, 11:07
(L)egionista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 sie 2006, 19:22
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sie 2006, 19:26
Napisz to jeszcze w temacie Reprezentacja Polski (zbiorczy), Southampton (zbiorczy) i Moggi i reszta. Pisalem to juz w temacie Polacy w Europiecloner pisze:Wracam sobie z meczu Polonii, wlaczam kompa, uruchamiam livescore.com i szukam wyniku Southamptonu. Bylem przekonany, ze moj ulubiony napastnik zdobedzie gola, sprawdzam wynik, a tu suprise. Rasiak zdobyl 2 gole
W sumie nie powinienem sie w ogole dziwic, gdyz jest to dobry napastnik i od niego oczekuje sie goli.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 sie 2006, 19:27
ohhh, jaki Ty skromnyA znizac sie nie musisz do mojego poziomu. jestes nizej ode mnie wiec najwyzej mozesz sie podniesc
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sie 2006, 19:34
A ja o jakis faktach pisze w kilku tematach? Napisalem o bramkach Rasiaka w jednym temacie a ty swoje dorzuciles w innym znowu powielajac to. Zreszta ja ci nie bronie tylko zwrocilem uwagecloner pisze:Martinho - wybacz, ale nie bede sie znizal do Twojego poziomu, ja zwykle o jednym fakcie pisze w jednym temacie.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2006, 13:36
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 sie 2006, 13:39
Przegląd Sportowy pisze: Do maja przyszłego roku nie znalazłem w kalendarzu dogodnego terminu. Tak więc w środę prawdopodobnie usiądę na ławce rezerwowych w meczu o Puchar Ligi z Yeovil, w sobotę zagram w Championship mecz z Prestonem, w niedzielę przyjeżdżam do Polski, a we wtorek odbędą się chrzciny córeczki.
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2006, 14:12
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2006, 16:34
Panie clonerze, liga to nie mogła być absolutnie, ponieważ Yeovil występuje w rozgrywkach o jedną klasę niżej niż Southampton.cloner pisze:Ja nawet nie zauwazylem, ze ten mecz jest o Puchar Ligimyslalem, ze to liga
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2006, 16:42
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 sie 2006, 9:47
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 sie 2006, 12:23
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio