R jak Rasiak - Strona 54

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
PiDi
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 09 sie 2006, 23:01

Temat odstawiony i zepchnięty w kąt, a tymczasem Rasiak strzela, coprawda z karnego, ale zawsze coś:
Southampton- Coventry 2:0 (Bale 61, Rasiak 86-k)

Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 09 sie 2006, 23:28

Apropo sondy to uważam że Rasiak powinien grac w reprezentacji, a to dlatego że :

- Ma ogromny potencjał, który przez Janasa nie był odpowiednio wykorzystany.

- Gdy jest w formie gra bardzo dobrze i zdobywa bramki ( jak wiekszosc napastników na swiecie ) a w takiej jest obecnie wiec powinien dostac przynajmiej jedna szanse od Leo.

- Pokazal w 5 minut mundialowych jak bardzo przydatnym i wszechstronnym jest zawodnikiem i gdyby nie zmarnowane sytuacje Brożka to miałby dwie asysty. Jakby nie patrzec w 5 minut ( mundialowych ) zrobił wiecej niż Żurawski przez cały mundial.

Ja zagłosowalem oczywiscie na TAK

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 10 sie 2006, 10:47

Rasiak Strzela , a Franek nawet nie gra ... :roll: Sorry, ale taka jest brutalna prawda pamietacie kiedy Franek ''łowca bramek'' :lol: strzelil ostatnia bramke bo ja nie ... zwyczajnie sobie nie radzi, a z niego nikt sie nie smieje ... dlaczego ??

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 10 sie 2006, 11:07

Miko77-bo ktoś przyznał Rasiakowi etykietke drewniaka i już się tak utarło.A Frankiem jest że nikt się z niego nie śmieje dlatego że w eliminacjach MŚ strzelił dla nas bramki a Rasiak jak sobie przypominam nie strzełił ani jednej.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 sie 2006, 19:22

Wracam sobie z meczu Polonii, wlaczam kompa, uruchamiam livescore.com i szukam wyniku Southamptonu. Bylem przekonany, ze moj ulubiony napastnik zdobedzie gola, sprawdzam wynik, a tu suprise. Rasiak zdobyl 2 gole 8)
W sumie nie powinienem sie w ogole dziwic, gdyz jest to dobry napastnik i od niego oczekuje sie goli.

RASIAK NA KROLA STRZELCOW CCC. 8)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sie 2006, 19:26

cloner pisze:Wracam sobie z meczu Polonii, wlaczam kompa, uruchamiam livescore.com i szukam wyniku Southamptonu. Bylem przekonany, ze moj ulubiony napastnik zdobedzie gola, sprawdzam wynik, a tu suprise. Rasiak zdobyl 2 gole
W sumie nie powinienem sie w ogole dziwic, gdyz jest to dobry napastnik i od niego oczekuje sie goli.
Napisz to jeszcze w temacie Reprezentacja Polski (zbiorczy), Southampton (zbiorczy) i Moggi i reszta. Pisalem to juz w temacie Polacy w Europie 8) A swoja droga jak Polonia?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 sie 2006, 19:27

Martinho - wybacz, ale nie bede sie znizal do Twojego poziomu, ja zwykle o jednym fakcie pisze w jednym temacie.

A Polonia zremisowala 0-0.

EDIT :
A znizac sie nie musisz do mojego poziomu. jestes nizej ode mnie wiec najwyzej mozesz sie podniesc
ohhh, jaki Ty skromny :lol:

nie chce sie napinac, bo to nie ma najmniejszego sensu
aaaaa, jak wrocisz jutro z meczu - napisz cos :wink:
Ostatnio zmieniony 19 sie 2006, 20:03 przez cloner, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sie 2006, 19:34

cloner pisze:Martinho - wybacz, ale nie bede sie znizal do Twojego poziomu, ja zwykle o jednym fakcie pisze w jednym temacie.
A ja o jakis faktach pisze w kilku tematach? Napisalem o bramkach Rasiaka w jednym temacie a ty swoje dorzuciles w innym znowu powielajac to. Zreszta ja ci nie bronie tylko zwrocilem uwage ;) A znizac sie nie musisz do mojego poziomu. jestes nizej ode mnie wiec najwyzej mozesz sie podniesc.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2006, 13:36

http://rapidshare.de/files/30255456/Bar ... Rasiak.rar

Oto link do bramek Rasiaka w meczu z Barnsley :wink: Dzieki jego dwom golom, Swieci zremisowali na wyjezdzie 2-2.
Dzis Southamton podejmuje beniaminka Yeovil, ciekaw jestem czy znowu Rasiak cos ustrzeli. Oby 8)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 sie 2006, 13:39

cloner Rasiak z tego co słyszałem to ma dzisiaj usiąść na ławie, żeby mieć siły na następny mecz w lidze.
Przegląd Sportowy pisze: Do maja przyszłego roku nie znalazłem w kalendarzu dogodnego terminu. Tak więc w środę prawdopodobnie usiądę na ławce rezerwowych w meczu o Puchar Ligi z Yeovil, w sobotę zagram w Championship mecz z Prestonem, w niedzielę przyjeżdżam do Polski, a we wtorek odbędą się chrzciny córeczki.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2006, 14:12

brylancik - ooo, dzieki za info :-)
Ja nawet nie zauwazylem, ze ten mecz jest o Puchar Ligi :lol: myslalem, ze to liga :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 23 sie 2006, 16:34

cloner pisze:Ja nawet nie zauwazylem, ze ten mecz jest o Puchar Ligi :lol: myslalem, ze to liga :wink:
Panie clonerze, liga to nie mogła być absolutnie, ponieważ Yeovil występuje w rozgrywkach o jedną klasę niżej niż Southampton. :angry: :angry2:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 sie 2006, 16:42

kama_reda - no wiem, pomylilo mi sie :oops:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 sie 2006, 9:47

Grzegorz Rasiak zdobył bramkę dla Southampton FC w zremisowanym 1-1 (1-0) meczu z Preston North End FC. Polak pokonał bramkarza gości strzałem głową w 42. minucie.

26 sierpnia 2006, 16:00 - Southampton
Southampton FC 1-1 Preston North End FC
Grzegorz Rasiak 42 - Simon Whaley 50

W obecnym sezonie ligowym Grzegorz Rasiak ma na swym koncie 4 ligowe trafienia :!:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 27 sie 2006, 12:23

No i dobrze ze mu sie tam wiedzie :o
Niech strzela ile tylko bedzie mogl , ba! nawet niech krola strzelcow zdobedzie :D ... Ale od kadry to z daleka :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”