Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 21 kwie 2010, 19:51
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 kwie 2010, 20:02
Kluczowy był, tylko że okazał się [ch**]. Wypowiedzi w prasie, że budynek krzywy, że nie może się tu rozwinąć bo nie widzi perspektyw w Bytomiu, że zaległości płacowe, no to grajek odszedł do Śląska Wrocław, tylko że Śląsk go po pół roku wyjebał na zbity pysk, bo takiego darmozjada nie chciał u siebie w ogóle widzieć, podobnie zresztą w Bielsku sobie nie radził. Z całym szacunkiem dla Zagłębia, 3 poziom rozgrywkowy to poziom, na którym Pajączkowski może sobie grać, i nic więcej, swój szczyt już osiągnął, gdy grał w Bytomiu.EnJoy's pisze:był kluczowy zawodnik.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 kwie 2010, 20:06
Hubercik słynie z marnowania dogodnych sytuacji. A najwięcej bramek strzela ze spalonego. A co porabia poza boiskiem to nie wiem.cloner pisze:Mnie bardziej interesuje jak się Hubercik prowadzi
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2010, 11:03
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 kwie 2010, 12:33
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2010, 13:56
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 kwie 2010, 14:49
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2010, 15:01
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 08 maja 2010, 23:47
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 11 maja 2010, 16:07
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 maja 2010, 11:49
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 maja 2010, 12:10
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 maja 2010, 12:19
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 16 maja 2010, 13:19
Niby do odrobienia, ale nie jeśli atmosfera w klubie się psuje. Zresztą nie sądzę, żeby Górnik zgubił gdzieś te cztery punkty (zwłaszcza jeśli znów sadzą przekręty). A to i tak przy założeniu, że my zdobylibyśmy ich komplet. W tym klubie musi się coś zmienić i to na samej górze.Boromir pisze:Na moje oko 3 pkt straty jest ciągle do odrobienia
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 16 maja 2010, 14:11
Ruch Radzionków ma stadion w Bytomiu, więc wsią bym tego nie nazywał. Lepiej mieć taki zespół na zapleczu, niż pewnie zmierzająca na awans LKS Nieciecza. Górnik Polkowice ekstraklasę zaliczył, więc coś mi to mówi, jednak Zagłębie Sosnowiec lub Zawisza Bydgoszcz bardziej mile widziani. Zagłębie nie wiem jak to zrobiło, że Elana Toruń tam wygrała, ale co zrobić? Zawisza pokrzywdzona rzutem karnym w 90 minucie i w Wągrowcu 2 punkty stracone. Szkoda.cloner pisze:Ano żegnaj, miał być awans Sosnowca i Bydgoszczy to w I lidze będą grały wioski radzionków i Polkowice.
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio