Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrowa9 » 22 sie 2010, 14:59
mrowa9
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 sie 2010, 21:12
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 sie 2010, 1:13
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 sie 2010, 1:23
Jak poczytasz forum to się przekonasz o mojej opinii na temat szans Lecha.Bienias pisze:Ogladalismy mecz Legii w czasie przerw superpucharu i fajnie skomentowali prace sedziego moi kumple ktorzy Legii nie lubia. Mianowicie powtarzam w czasie kiedy ogladalismy to sedzie drukowal. Oczywiscie bramka z kontry po faulu na Manu, a potem mnostwo fauli za ktore Belchatow nie pokutowal np. Manu kwiawiacy jest tego idealnym przykladem. Na czas ogladania przez nas meczu to sedziowie w w ALSP z MZPN lepiej sedziuja
co do meczu to sie nie wypowiadam a wypowiedzi Jarzinho nie komentuje bo ten pewnie jeszcze zyje jak caly Poznan losowaniem i przekonaniem ze Juve pojedziemy a MC jest do ogrania 2 miejsce pewne
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 sie 2010, 23:11
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sie 2010, 0:53
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 sie 2010, 2:31
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 29 sie 2010, 9:45
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ulynif » 29 sie 2010, 10:52
ulynif

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 29 sie 2010, 11:05
Lubię cloner Twój bojowy nastrój, ale na meczu Polonia - Korona wasz doping był na mizernym poziomie. Ja rozumiem, że macie problemy techniczne z kartami kibica itd, ale bez przesadycloner pisze:Polonia Bytom z nami cały czas, o ekstraklasie marzy każdy z nas, czekamy tyle lat, 21 lat, nadchodzi już najwyższy na nas czas
PS Wisła mało ludzi, niektóre przyśpiewki baaaaaaaardzo słaby doping, ogólnie wstyd i tragedia
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 sie 2010, 11:13
A czemu Was tak mało? Z takim słabym dopingiem? Już dawno tak słabej ekipy u siebie nie widziałem.piwus pisze:Polonia same bluzgi, poziom dna, jedna z najsłabszych ekip na Wiśle. Praktycznie niesłyszalni, dopóki Wisła nie dołaczyła się do wymiany uprzejmości, za co duży minus za nobilitowanie tej wiochy.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 29 sie 2010, 11:18
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 sie 2010, 15:22
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 29 sie 2010, 15:47
Straszny symulant, mógł wylecieć za wymuszanie rzutów karnych. Jedna żółtka kartka to za mało. Oglądałem spotkanie częściowo, ale widać, że lubi mieć piłkę przy nodze, schodzić na skrzydło, partnerów także szuka do gry. Przy Buzale wygląda na zawodnika o podobnym profilu i nie dziwię się, że Lechia jeszcze szuka napastnika, bo często w polu karnym nie było żadnego, ale może to przez brak jeszcze dobrego zgrania.emdżej pisze:Oglądał ktoś może mecz Lechii ze Śląskiem? Ciekawi mnie jak w barwach gospodarzy zaprezentował się ten nowy piłkarz - Abdou Razack Traore.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 sie 2010, 15:47
Kibic Legii w trakcie meczu u siebie oglądający Superpuchar?Bienias pisze:Ogladalismy mecz Legii w czasie przerw superpucharu
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio