Licencje

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Licencje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 14 gru 2004, 16:06

Co sądzicie o licencjach dla polskich klubów które wprowadził PZPN . Dla mnie to one są trochę bez sensu . Każą mątować oświetlenie na takich gónianych stadionach - pytanie po co nie lepiej te pieniądze przeznaczyć na najpierw ich rozbudowe , albo na założenie podgrzewanej murawy , albo na szkolenie młodzierzy ...?

Awatar użytkownika
Pawel
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel » 14 gru 2004, 16:52

jestem za przyznawaniem licencji !! bo tylko tak można polepszyć stan polskich stadionow... nakłaniając kluby do modernizacji ich !

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 15 gru 2004, 9:22

po to sa bo jakbby uefa sie dowiedziala na jakich stadionach graja nasi niektorzy ligowcy to by chyba Polske zawiesila w prawach czlonka:D

Awatar użytkownika
radeq
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radeq » 16 gru 2004, 17:15

licencje sa potrzebne ale nie tak jak sie to robi w polsce. kiedy byla wprowadzana ostania licencja polowa klubow bala sie ze nie dostanie jej. Jednak jak to w polsce wszystkie kluby je otrzymaly. wedlug mnie nie wszystkie slusznie, ale licencje sa potrzebne poniewz dzieki nim polepsza sie sytuacja polskiej pilki

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 16 gru 2004, 17:43

licencje musza być przynajmniej jest pewnośc ze cos pojdzie do przodu... oj jak mi się marzą takie stadioniki na min. 40 tysiaków :lol: z oświetleniem, dachem, podgrzewana murawa i wspaniałymi warunkiami na trybunach oraz sporą nowoczesnością :roll:

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 19 gru 2004, 14:44

Ale i tak nasze stadiony nawet z tymi licencjami są h... gówniane

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”