Atmosfera na stadionach

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Atmosfera na stadionach

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 02 wrz 2005, 15:36

Może to nie do działu ale się wypowiem.
Zbliżaja sie mecze eliminacyje MŚ więc apeluje do kibiców i przypominam aby nie brali ze sobą trąbek :!: :!: :!:
To tylko przeszkadza w "zorganizowanym" dopingu.
Wyobraźcie sobie jak cały stadion krzyczy Polska,Polska.
Jak to ładnie brzmi.
A dźwięk trąbek jest deprymujący i nie "działa" na pilkarzy zbyt dobrze
Trąbki przyjeły się na trybunach pod skocznią ale po co to odrazu przenosić na stadiony??
Powstała nawet specjalna strona(dawno nie uaktualniana) o tym temacie o,której juz pewnie wiecie ale celem przypomnienia http://www.beztrabek.prv.pl/.
Ja tez sie wybieram na meczi trąbki nie biore.Zrestą jak zawsze.
Więc każdy kto jedzie na mecz niech sobie zapamięta nie biorę trąbki!

Ps.Pisże o tym bo nigdzie nie znalazłem tego zeby ten temat byl poruszony.Jesli jest proszę o skasowanie tematu.

Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 02 wrz 2005, 16:22

Obrazek

To chyba wystarczy za komentarz. Trąbki tylko zagłuszają doping kibiców, tak więc nie powinno brać się ich na żadne mecze.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 wrz 2005, 18:53

trąbki to powinni konfiskowac przy bramach/kasach... kazdy doskonale wie ze trąbki szkoda i niech to będzie dla niego kara jak mu przed stadionem zabiora:)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 02 wrz 2005, 19:38

Widzisz trębacza sprzedaj mu mlaskacza :) i bedzie po problemie :) aczkolwiek radze chodzić w zoorganizowanych grupach bo trębacz nie koniecznie musi byc sam :)

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 02 wrz 2005, 21:37

Mazi pisze:trąbki to powinni konfiskowac przy bramach/kasach...
Jestem za, takie trąbki zupełnie psują zorganizowany doping. Jak chca sobie dmuchać to niech to w domu robią 8) :smile2:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 wrz 2005, 22:26

Mazi pisze:trąbki to powinni konfiskowac przy bramach/kasach... kazdy doskonale wie ze trąbki szkoda i niech to będzie dla niego kara jak mu przed stadionem zabiora:)
W poprzednim sezonie bylem na estadio Wp z ziomkiem ktory chcail koniecznie wziasc ze soba trabke. Skonczylo sie na tym ze przy kasach mu ja skonfiskowali na czas meczu :D

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 03 wrz 2005, 15:54

dla przykładu powinni przed kamerami znisczyc kilka egzemplarzy.. zeby ludzie zrozumieli ze to naprawde szkodzi..

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 03 wrz 2005, 17:53

a tak w ogóle, na pewnym znanym portalu pewien gość napisał :nie brać trąbek na mecz.
A ludzie go wyśmiali... . Trzeba tą akcję bardziej rozleklamować. Ja trąbkę w domu mam ale tylko na skoki(jeszcze okazji nie miałam aby być na skokach). A tak to na mecz tylko szalik jako atrubut. No i mocne gardło :D

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 wrz 2005, 23:07

Mazi pisze:trąbki to powinni konfiskowac przy bramach/kasach... kazdy doskonale wie ze trąbki szkoda i niech to będzie dla niego kara jak mu przed stadionem zabiora:)
chyba konfiskują z tego co mi wiadomo...ale i tak słyszałam, że komuś udało sie przemycić...a tak poza tym to podobno Warszawiacy przyjeżdżają z trąbkami i robią nam tu wioche, bo chcą żeby wszystkie mecze były na Łazienkowskiej :lol:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 wrz 2005, 23:12

Na meczu Rakowa Częstochowa przed tygodniem jeden dzieciak miał trąbkę i trąbił. Można dostać 'czegoś' [delikatnie mówiąc].
Na żużlu też jest tego pełno, ale na pewno nie działa tak denerwująco [chociaż mnie osobiście również dobija]. Zbędny hałas :P

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 wrz 2005, 23:14

Na Śląskim całekim całkiem trąbek coraz mniej ale i tak pare łosi trąbiło :)
To był piękny moment chyba w 25 minucie jak 45000 ludzi śpiewało Mazurka Dąbrowskiego na każdym meczy tak powinno być . Zobaczymy co pokaże Warszawa ww srode

Awatar użytkownika
postcard
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: postcard » 03 wrz 2005, 23:21

Nie wiem co by musieli zrobić w Warszawie aby dorównać temu co się działo w Chorzowie. Wrócę do tematu Stadionu Narodowego, albo zbudują nowy w Warszawie albo reprezentacja będzie na Śląskim grała częściej (lepiej jak jest 40 000 ludzi a nie 13 000). A co do trąbek- to nienawidzę...

Na Śląskim lepiej fala wygląda.

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 04 wrz 2005, 10:04

No, wreszcie Ślązacy zostawili trąbki w domu i zajęli się prawdziwym dopingiem. To na pewno pomogło polskim piłkarzom. :) :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 wrz 2005, 10:30

pierwszy raz słyszałem taki doping na sląskim.i jeszcze te biało czerwone kartoniki super.i bardzo dobrze ze wygwizdali tych austriaków.Niech wiedzą że niemają prawa obrażać naszą kochaną Polske.TerazWA-WA z walią żyleta znowu pokaże klase :D

alex90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 06 wrz 2005, 17:54

To był piękny moment chyba w 25 minucie jak 45000 ludzi śpiewało Mazurka Dąbrowskiego na każdym meczy tak powinno być .

To była pierwsza tak sytuacja(w Polsce i nie tylko) gdzie w czasie meczu ośpiewano hymn :wink: Wtedy widać jak kibicom zależy na drużynie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”