Post Wyświetl pojedynczy post autor: dibu » 01 cze 2006, 12:46
dibu
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 01 cze 2006, 13:03
Erwin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 01 cze 2006, 14:28
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 01 cze 2006, 15:14
ossy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 01 cze 2006, 15:16
sci pisze:A i tak po męsku zachował się tylko Kowalewski.
dibu pisze:Tak, to wszystko jest nie ważne, "specjalisci" wiedzą lepiej! Wygwiżdżą Rasiaka i Kuszczaka, pokrzyczą sobie trochę o Frankowskim i Dudku, bo w końcu to oni, a nie Janas, są na każdym treningu, i to oni, a nie Janas, wiedzą kto jest aktualnie w formie, a kto nie. Oni wiedzą lepiej, czy ktoś psuje atmosferę w drużynie, bo przecież znają się na tym lepiej od Janasa i wiedzą, że dobra atmosfera nie ma znaczenia.
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 01 cze 2006, 17:49
fanCFC pisze:Trzeba Janasowi zaufać bo teraz takie gadanie jest do bani.... trenera bedziemy rozliczali po mundialo bo teraz to głupota....
mowie wam teraz tak najeżdzają na Janasa , ze to szok, ale jak mundial bedzie bardzo dobry dla Polaków to bedzie "Tak podjął dobre decyzje, niebał się zaryzykowac i wyszło to dobrze"
==> Lepiej zaryzykować i przegrać, niż przegrać i żałować , że się niezaryzykowało<==
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dibu » 01 cze 2006, 19:24
Mozliwe, tak tylko w skrócie napisałemfanCFC pisze:Powiem Ci, ze w miejsce Dudka to raczej Fabianski jedzie,
Ja przecież nie napisałem, że zagraliśmy dobrze - wręcz przeciwnie, ale to nie zmienia faktu, że Janas nie może postawić na młodych, że nie ma racji nie zabierając gwiad, które i tak najprawdopodobniej siedziałyby na ławce. Ja w przeciwieństwie do "ekspertów" nie zaryzykowałbym stwierdzenia, że Janas glupio zrobił powołując lub nie powołując kogoś do kadry. To on jest na każdym treningu - ja żadnego nie widziałem, więc nie mam prawa go za to krytykować. Moge co najwyżej powiedzieć, ze chciałbym żeby Franek pojechał, bo go lubię i dobrze gra.ossy pisze:dibu tak , wjebalismy z Kolumbią w zalosnym stylu, i wszystko gra? Moze znawcą nie jestem, ale gówno zamiast gry potrafie dostrzec.
Święte słowa. Wreszcie ktoś się odważył na ryzyko. Engelowi zabrakło odwagi, żeby utemperować charakterki co niektórych zawodników i wszyscy pamiętamy jak się to skończyło. Swoja drogą to nie do pomyślenia, żeby zawodnicy przed dziennikarzami żalili się, że trener nie zabiera za zasługi na mundial jednego z zawodników - tak było kiedy Iwan wypad ze składu 4 lata temu. Może Janas chciał uniknąć właśnie takiej atmosfery w drużynie...fanCFC pisze:==> Lepiej zaryzykować i przegrać, niż przegrać i żałować , że się niezaryzykowało<==
dibu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 01 cze 2006, 19:28
MARCINNN
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio