Nie sadziłe że tak szybko po mundiali [dla nas] zaczną działać - oby to nie było tak jak zawsze - początek efektowny a potem umorzenie
Tu
Tu
Co Wy na to ?
Tytul się zmieni jak coś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 cze 2006, 15:54
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 28 cze 2006, 16:03
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 cze 2006, 16:10
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 cze 2006, 16:12
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 cze 2006, 16:14
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 cze 2006, 16:19
prawdopodobnie zadna...FIFA nie uznaje naciskow aparatu panstwowego na federacje(co dla mnie jest bzdura-np przy sprawie takiej jak ta),wiec mysle ze raczej Ziobro ma tu rece zwiazane,podobnie jak kazdy inny polityk.Ale teraz pytanie które partia chwycie się tego
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 28 cze 2006, 16:19
Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 cze 2006, 16:22
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 28 cze 2006, 16:22
To nie tak. FIFA nie uznaje nacisku apartatu panstwowego, jezeli chodzi o sprawy wewnatrz zwiazkowe (jak jakas obsada stanowisk czy cos w tym stylu). Jezeli chodzi o przestepstwa, ktore sa scigane w danym kraju to FIFA nic nie moze zrobic. Bo co? Dzialacze PZPN moga siac korupcje tylko dlatego, ze naleza do struktur FIFA? Nie bardzo. Poza tym po aferze we Wloszech chyba nie bede chcieli za bardzo nikogo bronic.RzuR pisze:prawdopodobnie zadna...FIFA nie uznaje naciskow aparatu panstwowego na federacje(co dla mnie jest bzdura-np przy sprawie takiej jak ta),wiec mysle ze raczej Ziobro ma tu rece zwiazane,podobnie jak kazdy inny polityk.
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 cze 2006, 16:27
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 cze 2006, 17:15
Krzysztof Jarzyna pisze:Nie wiecie czasem z jaka opcja polityczna sympatyzuje Misiek? Bo Piechniczek to PD z tego co mi wiadomo. A to moze byc kluczowe pytanie
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 cze 2006, 17:20
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 cze 2006, 17:26
Wiem. Wybacz egozim mojej wypowiedzi ale naprawde denerwuje mnie to nad wyraz, jestesmy 38 mln narodem a nie potrafimy miec 11 naprawde dobrych a nawet wysmienitych pilkarzy. Gdzie pilke kopia u nas wszysktie dzieciaki, zastanawiam sie ilu przy dobrym systemie szkolenia wyrosło by nam pilkarzy pokroju moze nie Ronaldinho bo to geniusz - ale takich Klose, Podolskich, RobbenówRzuR pisze:vakayabashi-wiesz,gdybys mial w sercu jakis polski klub to z jednej strony bardziej by cie to wszystko bolalo a z drugiej-trudniej byloby Ci powiedziec ze Cie to nie dotyczy i nie interesuje.
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 28 cze 2006, 17:30
RzuR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 28 cze 2006, 18:11
SpokojnieRzuR pisze:w moim przypadku-przez lzy....
vakabayashi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio