Np. walkę o scudetto ?TO co ma mu jeszcze zapewniać? MŚ z Rumunią ?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 lip 2007, 11:13
Np. walkę o scudetto ?TO co ma mu jeszcze zapewniać? MŚ z Rumunią ?
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wuju_ASR » 05 lip 2007, 11:16
w ogole nie bylo tej walki przez ost. 4 lataSnipp_ pisze:Np. walkę o scudetto ?TO co ma mu jeszcze zapewniać? MŚ z Rumunią ?
Wuju_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 lip 2007, 11:20
Ale sam przyznaj, że Roma to nie jest spełnienie ambicji Rumuna.Wuju_ASR pisze:w ogole nie bylo tej walki przez ost. 4 lata
Tak, nie postapił zbyt honorowo. Ale nie oceniajmy go tylko pod kątem finansowym. Może jest też tak jak mówie.Wuju_ASR pisze:przeczytales w ogole to co napsialem o Chivu ? strone wczesniej ?
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 05 lip 2007, 11:34
Gdyby zależało mu tylko na osiągnięciach to nie wybrzydzałby teraz, że chce 5 mln euro za sezon.Snipp_ pisze: A co jesli Chivu chce coś osiągnąć? Roma może mu zapewnic jedynie udział w LM, ewentualnie zwycięstwo w CI.
Tak można było napisać 3 lata temu, teraz śmiem twierdzić, że pierwszy skład Romy, nie jest gorszy od jedenastki Interu, Milanu, czy Juve. Ławka rezerwowych po tym Mercato też powinna wyglądać okazalej...Snipp_ pisze: Roma może mu zapewnic jedynie udział w LM, ewentualnie zwycięstwo w CI.
Dawid_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 05 lip 2007, 11:40
Barusso i Brighi dla mnie nie istnieja. De Rossi Pizarro Perrotta...chmmm...Simone na MŚ gral jako lewy pomocnika, De Rossi i Pizarro w Rzymie graja jako defensywni...a ofensywny pomocnik ? Dla mnie Perrotta takim nie jest niestety...bardziej pasuje mi na klasyczna boiskowa '9'O rosinie mozna w sumie napisac to samo. Podstawowa trojka w srodku De Rossi - Pizarro - Perrotta raczej sie nie zmieni a pierwszym wchodzacym jest Aquil i on musi grac jak najwiecej to jest mozliwe. Do tego dochodzi Barusso i Brighi an dzien dzisiejszy jako uzupelnienia. Szczegolnie najpierw dalbym szanse Mateo a dopiero jak sie mu przygoda z Roma nie uda to pomyslec o jakims konkretnym i kosztownym wzmocnieniem.
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 05 lip 2007, 11:51
no to miejmy nadzieje ze zaczna istniecMaX_ASR pisze:Barusso i Brighi dla mnie nie istnieja.
MaX_ASR pisze:Simone na MŚ gral jako lewy pomocnika
MaX_ASR pisze:a ofensywny pomocnik ? Dla mnie Perrotta takim nie jest niestety
Ja to widze tak ... dzieki temu ze na pozycji AMC gra taki zawodnik jak Perrotta to dwojka niby defensywnych pomocnikow Pizarro i De Rossi moze brac o wiele czesciej udzial w akcjach ofensywnych niz gdyby na AMC gral jakis typowy zawodnik na ta pozycje ktory o grze obronnej to slyszal tylko w telewizjiMaX_ASR pisze:De Rossi i Pizarro w Rzymie graja jako defensywni
Chyba nie mowisz powaznieMaX_ASR pisze:Rosina zawsze mozna wypozyczyc...
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 05 lip 2007, 11:56
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 05 lip 2007, 12:14
MaX_ASR pisze:Chlopak na 23 lata i osobiscie nie widze innego nastepny Tottiego zarowno w Romie jak i reprezentacji...
Dawid_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 05 lip 2007, 12:15
I dobrze mogl to powiedzec a nie zapewniac ze chce zdobywac trofea z Roma.. rozumisz roznice czy dalej nie ?Według Romanistów jest jasna. A co jesli Chivu chce coś osiągnąć? Wybacz, ale Roma może mu zapewnic jedynie udział w LM, ewentualnie zwycięstwo w CI.
a co Roma nie walczy o scudetto??Np. walkę o scudetto ?
Wuju chyba nie ma sensu jak grochem o sciane.. i wogole dalej placzemy za Emersonem i Capelloprzeczytales w ogole to co napsialem o Chivu ? strone wczesniej ?
twoj kumpel gadales z nim o tym??? wlasnie z jego wypowiedzy wynkalo cos innego.. do czasu jak sie na horyzoncie pojawil 2x wiekszy kontraktAle sam przyznaj, że Roma to nie jest spełnienie ambicji Rumuna.
mozesz to sobie gdybac co chcesz... skupmy sie moze bardzej na faktachMoże jest też tak jak mówie
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 05 lip 2007, 12:22
Fakt, Ablerto jest swietnym, ale watpie, zeby podobnie jak Rosina sam utrzymal Torino w Serie A ;FMoże Alberto ?!
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 05 lip 2007, 12:30
Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 05 lip 2007, 13:08
Ok, wiem to już od 3 innych Romanistów.Totnik_ASR pisze:I dobrze mogl to powiedzec a nie zapewniac ze chce zdobywac trofea z Roma.. rozumisz roznice czy dalej nie ?
Roma nie ma szans z Milanem i Interem.Totnik_ASR pisze:a co Roma nie walczy o scudetto??
A Juventus to koksiarze i w ogóle kupują meczeTotnik_ASR pisze:i wogole dalej placzemy za Emersonem i Capello
Albo do czasu kiedy zrozumiał, że wizja przenosin do większego klubu nie jest tak odległa.twoj kumpel gadales z nim o tym??? wlasnie z jego wypowiedzy wynkalo cos innego.. do czasu jak sie na horyzoncie pojawil 2x wiekszy kontrakt
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dawid_ASR » 05 lip 2007, 13:28
Takiego stylu napewno mieć nie będą, ale to właśnie oni (i może Montoivo) są przyszłością drugiej linii AzurrichTotnik_ASR pisze:Totti jest jeden i nikt go nie zastapi nikt nie powtorzy jego styly gry bo nie zanosi sie.. Rosina i ALberto to wielkie talenty ale jednak troche inni zawodnicy...
Niestety... Jego agenci robią chyba wszystko, zeby tak sie właśnie stało...Totnik_ASR pisze:wracajac do Chivu... niepokoi mnie ze moze zostac w Romie i w styczniu dostaniemy za niego nic ;/
A to ciekaweSnipp_ pisze:Roma nie ma szans z Milanem i Interem.Totnik_ASR pisze:a co Roma nie walczy o scudetto??
Dawid_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: goofii » 05 lip 2007, 13:43
Ja mam wrazenie ze codziennie rano Chivu siada ze swoim agentem i wymyslaja co tu zrobic albo powiedziec zeby jeszcze bardziej ziirytowac i wkurzyc kibiców Romy ... przeciez tez Beccali to se jawnie kpi z Romy a takze po czesci z RealuDawid_ASR pisze:Totnik_ASR napisał:
wracajac do Chivu... niepokoi mnie ze moze zostac w Romie i w styczniu dostaniemy za niego nic ;/
Niestety... Jego agenci robią chyba wszystko, zeby tak sie właśnie stało...
Tak jak mowie bracia Beccali to dwie menadzerskie merdy i mam ich serdecznie dosyc.Agnieszka pisze:Nie mam pojęcia o co chodzi Chivu i jego menedżerom
goofii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 05 lip 2007, 13:43
AgaD
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio