no tak - Aeroplanino to Montella....a Scuorto? - kto to ?? pierwsze słysze!Uchi_UfFy pisze:Zaza, byłem na oficjalnej stronie Bayernu i tam dalej pisze, jego kontrakt kończy się 30.06.2005 (Ze Roberto).Możliwe, że nie zrobili jeszcze aktualizacji.Nigdzie nie mogę znaleść info, czy przedłużył więc też nie wiem.Masz rację, ja też uważam, że Mexes to strzał w dziesiątkę.Szkoda tych przepychanek z Auxerre i w konsekwencji kary dla niego
.Ferrari...nie grał ogólnie w tym sezonie rewelacyjnie więc nikt nie będzie mu robił przeszkód.Ale tak zakładając przed sezonem, to nie myślałem, że obrona będzie najsłabszym ogniwem Romy.Dellas (świeżo upieczony mistrz Europy, po Zagorakisie najelpszy z Greków) , Ferrari (Jeden z największych talentów na pozycji obrońcy we Włoszech) , Mexes (to samo, ale we Francji) , Panucci (chyba nie trzeba mówić) , Chivu (komentarz zbędny) no i Cufre (gracz solidny).Trzeba szukać nowych, młodych dla których gra w Romie będzie wyzwaniem a nie przymusem
.Mam dość fochów Cassano, ale chciałbym żeby przedłużył kontrakt.Jak pewnie się Zaza orientujesz Roma ma jedną z najlepszych Primaver we Włoszech.De Rossi, Aquilani, Scuorto a kiedyś Totti to nasi wychowankowie.Ale jak gdzieś słyszałem "to melodia przyszłości" i narazie nie będą wstanie unieść wszyscy ciężaru gry.Cassano do Realu, pieniądze ładne dostaniemy i napewno zarząd Romy coś wymyśli.Szkoda, że Baldini odszedł bo to naprawdę spec od swojej roboty w Italii.Chivu nie wiem jakim cudem, ale musi zostać
.Sprzedać Ferrariego, kupić kogoś wzamian.Mancini niech zostanie, mimo wszystko jest dobry.Zgadzam się z Tobą, że jak zostanie Totti, to będzie autorytetem dla młodszych i magnesem ciągnących ich do gry w Romie.Przydałby się jednak Gila, ale nie mamy szans w starciu z Juve czy Milanem chyba
.Oto moja wizja Romy na sezon 2005/2006 :
-----------------Scuorto
Panucci-----Mexes---Chivu----tutaj kogoś kupić (Maxwell z AJAXU)
----------------De Rossi
Mancini------------------------Ze Roberto
----------------Totti
----------Gila---------Aeroplanino
Jak dla mnie skład na pierwszą czwórkę w Italii
Tak tak, "wszędzie tylko nie ... ".Niestety jest to najbardziej realny kierunek.Powróci do swojego "ojca" Capello.W sumie to wtedy Juve będzie mi się kojarzyć z totalnym ...![]()
Capello, Emerson, Cassano ...
Zebiny nie licze, bo nie dziwie mu się że poszedł bylej dalej z Rzymu.A chciała go czołowa drużyna Włoch więc czemu miał być lojalny wobec Romy, która notorycznie go olewała.Heh ale najśmiesze, że pomijał go w składzie Capello, który jest teraz szkoleniowcem "Starej Damy".
Ale wtedy w Romie grał największy pupil Fabio czyli Panucci, czyli o grze Zebiny nie było mowy.