Ibrahimović pisze:Juventus jest teoretycznym faworytem tych Derbów
Ciekawi mnie na jakiej podstawia tak teoretycznie twierdzisz ? co z tego ze mistrza jak to jeden mecz ? Przeciesz to Inter wygrał ostatnie trzy mecze na Delle Alpi (dwa ligowe i o superpuchar) a jeszcze remis na San Siro [2-2 - Zlatan z karnego i Nedved (chyba) z akcji, po czym Bobo na 1;2 i Adriano na 2;2 ciosem karate
Mecz sie zapowiada jak zawsze na gorący. Jak ktos teraz w sadziach szuka wymówek to proponuje obejrzeć powtórki popszedniego sezonu. i np. mecz Juve z Chievo, Bologna, Roma i kilka innych.
Snipp_ pisze:Warto także wspomnieć, że był też przez sędzió krzywdzony, ale to już inny temat.
LM bo to nie to samo co serie A. Ja wiem że Wy zjecie jeszcze bramką Del Piero "zespalonego" w meczu z Liverpolem.
Już teraz zaczeli wojenke słowną. Choć ja sądze ze przed tym meczem właśnie Mancini spasuje z tematem kto lepszy czy kto ma wiecej gwiazd. Może przypomni Capello co mówił jak był trenerem Roma na temat Juve [tu być sie nie zdziwił
Co ciekawe jak Juve podwyższył cene biletów może dojśc to sytuakcji że Inter bedzie sie czuł "jak u siebie" bo bedzie wiecej Tifosich Nerazzurich.
Chyba nikt nie będzie osłabiony ? Zebina, ewentualnie Thuram aa i Bufffon rzecz jasna po stronie Juve to jednak braki są. A w Interze ?? Chyba wszyscy do dyskozycji. No ale jurto mecz z Rangersami to nie kracze lepiej.
Jak się nie myle ostatni mecz ligowy dał mi 150 zł. Postawilem na Inter i Cruz strzałem z takie pozycji jak tylko on umnie
P.S Bramka Zlatana w LM chyba kibice Juve dadzą na tace