"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 9

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 kwie 2005, 21:57

Kurde!!! Już myślałem, że nie będzie goli w pierwszej połowie i poszedłem jeść kolację, i przegapiłem gola.... :cry: :twisted:
Mam nadzieję, że będzie jeszcze dużo goli!! Świetny mecz, naprawdę, nie spodziewałem się tego!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 06 kwie 2005, 22:20

Teraz widziałem gola, bardzo ładny! Obawiałem się oto jak wystąpi Sheva ale już nie mam o co się obawiać. 2-0!!!! Niech Milan strzeli jeszcze ze trzy i będzie po sprawie!

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 06 kwie 2005, 22:28

Jest już tak zwanie 'po meczu'. Z tego, co da się zauważyć, to stwierdzam, że Milan zasłużenie prowadzi. :wink: Choć za nim nie przepadam, to oba gole były zdobyte po dość niezłych akcjach z ładnym wykończeniem. Zatem: święta wojna na San Siro dla AC Milanu... ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 kwie 2005, 22:56

Meczu nie oglądałem ani komentarzy za bardzo nie widziałem ale ten wynik jak dla mnie nie jest zaskoczeniem i daje praktycznie Milanowi awans. Chciałbym aby Inter jeszcze powalczył w rewanżu ale zapowiada się finał Milan - Chelsea z tego co widać.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 kwie 2005, 23:02

Brawo Milan.

Awans jest o krok.Macie patent na Inter.

Dzieki wam miedzy innymi wszedl mi kupon :)

I jak nie kochac tego klubu? :D

Grande Magico Milan.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 06 kwie 2005, 23:11

2:0 w pierwszej bitwie o Mediolan, jest wynikiem, który na 80 % daje szanse awansu RossoNerrim.Powiem tyle, Inter nie zachwycił, ale przecież to derby, święta wojna i w rewanżu, przy szybkiej bramce na 1:0 może być naprawde różnie.Licze, że rewanż będzie emocjonujący.Inter musi się wreszcie odkryć, pokazać ultra-ofensywną grę.Piękny gol :D.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 06 kwie 2005, 23:55

ZNOWU DERBY DLA NASSSSSSS BEZELE KOCHANA !!!!

KOCHAM ROSSONERICH :D !!! ALE MNIE URADOWALI WIECZÓR ZACZĄ SIE ŻLE BO MIAŁEM MAŁY PROBLEM ALE MÓJ OCHRONIASZ JAAP GO ZAŁATWIŁ PRZED CZASEM :D

Dida jestes wielki dosłownie wielki mistrz - Defensywa miodziń a przecie dziadki jak mówie nie który heheh - Sheva wraca tak ja marzyłem by wrócić !!! Druga linia cool. Andrea celownik :D

Uchi_UfFy - szybko na 1:0 ?? Co Ty ?? Jak nie strzelili w 3 meczach nam w tym sezonie bramki nawet !

ALE JESZCZE NIE AWANSOWALIŚMY TRZEBA BYĆ OSTROŻNYM !!!

TERAZ BRESCIA !! BO SCUDETTO TEZ SMAKUJE COOL.

Osama Bin Laden: "Dzihad dla rossoenrich ?? Tego sie spodziwałem mają cool pake !!"" "Jeszcze scudetto kąsną"
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 07 kwie 2005, 0:06

No Zaza, lszukam jakichkolwiek szans dla Interu.Super poukładany Milan.Podobała mi się jak zwykle gra Maldiniego, oprócz tych wymienionych przez Ciebie, to jeszcze Gennaro Gattuso, jak zwyjkle zostawił serce na boisku.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 07 kwie 2005, 0:19

No Rino rzeżnik.... to można by jeszcze dopisac jak "mówiesz" ale wygrywamy razem przegrywamy Jak całośc Czyli Brawo Milan !!!!

Maldini ?? padł tu wczoraj stwierdzenie Terminator !! Ja bym mu z 10 jeszcze przypisal ale Mistrz pasuje najbardziej. Symbole !!?? Ty wiec coś o tym ! On jest ikoną Mediolanu jak Totti Rzymu !!!

Pozdro Dla Ciebie !!! Ale ma fazka aż mnie telepie ! hehe Tak mi na 2:0 o taka stawke !! Kocham "ŚWIĘTE WOJNY"

**FORZA GRNDE MILAN**
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 07 kwie 2005, 10:27

Pokusze sie na ocenic pilkarzy

Zaczne od:
MILANU
Dida 7,5 Jeden z bohaterow meczu genialnie wybronione rzuty wolne oraz strzał Cruza pieknie zagrał chyba w tym meczu pokazał ze to on jest numer jeden na świecie

Cafu 6,5 ładne rajdy prawa strona ogrywał Favalliego niestety kilka niecelnych zagrań ale dobrze zagrał

Nesta 6,5 była by wyzsza ocena gdy grał do konca niestety chyba jakas kontuzje złapał a tak jak zawsze nie do przejscia

Stam 7 gol w meczu i skała w obronie na minus żółta kartka ale dobry mecz

Maldini 7 w obronie jak zawsze czujny i uwazny w ofensywie moze nie tak dobrze pozniej grał w srodku i to jak

Gattuso 6,5 zagrał dobrze jedna akcja po ktorej publika zaszalała jak przewrotka wybil pilke :D wymiatał w srodku ale nie potrzebna zołta kartka w rewanzu niestety nie zagra dla tego nizsza moja nota

Pirlo 7,5 drugi bohater po Didzie dwie asysty bardzo ładne wymiatał w środku

Seedorf 6,5 troche za duzo błędów kilka niecelnych podan ale wmiare dobrze grał

Kaka 6 nie wyszedł mu ten mecz biegał podawał kilka strat niewidoczny w pierwszej polowie rozegrał sie dopiero w drugiej troche za pozno

Crespo 6 tak jak Kaka

Sheva 7 ładna bramka w drugiej połowie grał juz na swoim moze nie najwyzszym poziomie ale ładny mecz w jego wykonaniu i co najwazniejsze strzelił głowka chyba nie ma zadnego urazu po kontuzji co cieszy :D

Kaladze 6 wszedł na boisko i latał lewa strona jedno ładne dosrodkowanie
moze ocena by była wyzsza gdyby grał od poczatku

Ambrosini i Billy za krotko na boisku

Teraz
Inter
Toldo 6 za to jak obronił strzał Shevy w koncowce ogolnie dobrze zagrał przy obu golach nie maial nic do powiedzenia

Favalli 5,5 ogrywany prze Cafu malo ofensywnych akcji ogolnie slaby mecz musi Inter poszukac kogos innego na jego miejsce

Cordoba 6,5 dobry mecz czyscił pole pod bramka niestety to on nie upilnował strzelcow bramek choc trudno by mu bylo ich powsztrymac

Mihajlovic 5,5 gdyby nie te rzuty wolne to by byla 5 slaby mecz

J.Zanetti 6 troche niewidoczny kilka akcji ofensywnych w defensywie na swoim poziomie

Veron 5,5 nie zagrał najlepiej nie celne podania brak dryblingow ,jeszcze musi sie bardziej rozegrac

Cambiasso 6 w srodku kilka dobrych przechwytow i tylko to

C.Zanetti 5,5 oprocz fauli niczym nie zabłysnał

Stankovic 5,5 malo dosrodkowan strzałow tez podan tez ogolnie słaby mecz

Martins 5 oprocz szybkosc niczym sie nie popisał

Cruz 5,5 za strzał ktory pieknie Dida wybronił tak nie ma szie co nim zachwycać

Karagunis 5 widac brak gry w Interze kompletnie mu nie wyszedł mecz
Vieri 4 to juz lepiej jakby siedział na ławce nic nie pokazał
VDV za ktotko ale tak jak ci dwaj wyzej choc jakos sie starał

Jak na razie to Milan w półfinale choc Inter penie sie nie podda na korzysc Milanu moze przemawiac to ze jeszcze w tym sezonie nie stracili wiecej niz 2 bramki w meczu.

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 07 kwie 2005, 10:53

Jak patrzylem wczoraj na gre Milanu przypomnialem sobie dlaczego kocham wloska pilke. Piekna spokojna i ulozona gra w defensywie i dokladne rozgrywanie pilki w srodku pola (nawet ze slabiej spisujacym sie Kaka). Milan bardzo mi tym zaimponowal. To jest wlasnie to czego brakuje mi w Juve. Tej umiejetnosci dokladnego rozegrania w srodku. Ostatnimi czasy te ataki Juventusu sa jakies takie nerwowe i przez to bardzo nie dokladne, a jakie sa tego efekty to widzielismy we wtorek. Mecz wczorajszy byl bardzo przyjemnym widowiskiem dla oka, ale szczerze mnie zmartwil, bo widzac jak zagral Milan dotarlo do mnie, ze Scudetto sie oddala :? No, ale wierze, ze Juve sie obudzi i jeszcze powalczymy :)

P.S. Aha, jeszcze jedno. Milanowi gratuluje najlepszego napastnika na swiecie. Musze przyznac, ze Andrij jest wielki, wraca po kontuzji i odrazu strzela tak wazna bramke. :!:
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Dida... w tym meczu pokazał ze to on jest numer jeden na świecie.
Hehe, nie chce sie klocic, bo rzeczywiscie zagral piekny mecz, ale ustalmy, ze udowodnil, ze jest numerem 2 na swiecie :P

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 07 kwie 2005, 11:03

Vilden kibice Milanu ustalili ze jest nim Dida
a kibice Juve ze Buffon :wink:
Pozdro

Awatar użytkownika
vilden
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 07 kwie 2005, 11:08

masz duzo racji, ale nalezy tez wysluchac tzw. bezstronnych obserwatorow :P no ale nie ma co sie klocic, zwlaszcza, ze jest tu mowa o 2 genialnych fachowcach i obaj sa wielkimi bramkarzami :)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 07 kwie 2005, 11:13

ZNOWU DERBY DLA NASSSS BEZELE KOCHANA

Trzeba się cieszyć i być zadowolonym w występu. Wszyscy zagrali dobrze nie ma co wyróżniać kogoś. Wygrywamy razem i przegrywamy razem

Teraz trzeba myśleć o Bresci tylko o Brescie - Milan udowodnił że jest nr.1 na San Siro w końcu mistrz Włoch. Awasnu nie mamy jeszcze i nadal trzeba dograć choinka 90 minut !:D sądze że właśnie choinką zagramy z Andriyem na spicy !!! bedzie 1:0 w rewanżu Kaka strzeli :D

Inter przegrał w tym sezonie 2 mecze !! A z kim dwa ?? Milanem !!!

Strzelił jak sie nie myle najwiecej bramke a Milanowi nie strzelił w 3 meczach. Defensywą można wygrwać mecze bo to cześc tej gry a kwartet Cafu, Nesta, Stam, Maldini - jest jak skała :D a za mimi Dida z przodu Rino rzeżnik i cała reszta na brawa zasłużyła. Jedni mieli lepszy dzień drudzy słabcie ale liczy sie zaliczka 2 bramek.

Vilden - Dida -2 ?? Kto jest mistrzam świata ?? Dida !! Ale ja jestem zdania że nie da sie wytypować nr. 1 Bo trzeba by egzekwo 5 wytypować :D

Sheva ?? Prosiłem Boga by "wrócił" w takim stylu i w takim momecie sezonu. Wcześniej pauzowal przed meczem z Lazio wszed w 60 minutie i po 5 minutach uderzył z 40 metrów tak z wolnego że o mało nie wyskoszyłem przez okno !! To jest MISTRZ !!! FORZA SHEVA

P.S. Pamietam jak Filipini w meczu Lazio _ Inter strzelił gola i przebieg obok Szinszy a ten sie patrzył z taką zazdroscia w oczach - w końcu "byli koledzy druzyny " Teraz Jaap strzela w takim meczu a Szinisza patrzył i jego oczy "mówiłe" wiecej niż wtedy w końcu "byli koledzy" To bylo spojrzenie ala - zazdrość - nie nawiść i podziw i gratulacje w jednym :D

POZDRO !!!!

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 07 kwie 2005, 11:14

E, a jak będzie z bramkami, na wyjeździe liczonymi na wyjeździe,przecież to ten sam stadion, prawda? Może sie okazać, że dla jednych albo drugich coś takiego będzie krzywdzące, wiecie może kto gra pierwszy 'u siebie' ?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”