AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 9

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 21:33

bagg pisze:Nie wiadomo. Nie wiadomo jak będzie grał. Ale wiadomo Buffon to nie Zebina...Buffon to po prostu Buffon, nr.1 na świecie.
Zgoda numer jeden, ale po takiej kontuzji i przerwie nie można oczekiwać normalnego Buffona zaraz po powrocie, oczywiście nie mówie że nie odzyska swojej formy.

P.S Temat Zebiny kończe tak samo jak temat o Joaquinie :?

Tomusmc nie powiedziałem że jest słaby, zgoda miał dobry sezon ale w 11 jedenastce go nie widze a właśnie taki obrońca Milanowi jest teraz potrzebny. Głupio mi za tą poprawke ale to nie ja poprawiałem dlatego też to zmieniłem :wink:
Tomusmc pisze:Ja też nabijam i czuję się głupio z tego powodu...
Napisałem że Ty gdzieś tu nabiłeś :?: Ibrahimović przychodząc tu i pisząc że tu się nie pisze o transferach nabił.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 sty 2006, 21:44

Tomusmc pisze:Fakt faktem Zebina jest dobry, ale w tym momencie jedynie na rezerwe i tam też pewnie spędzi swój czas w Milanie czy w Liverpoolu. Trochę szkoda, że odchodzi bo w zeszłym sezonie miał on być niewypałem w Mercato

TUtaj faktycznie masz racje, jak ogladałem mecze Juve to naprawde Zebina mogł imponować na prawej stronie, fakt teraz juz nie jest tak dobry, przynajmnie jna sezon sie Wam sprawdził :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 02 sty 2006, 21:49

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Co do Czecha on rowniez jest po kontuzji co prawda juz na samym poczatku rozgrywek wyleczył sie ale Carlo mowi ze nadal nie jest gotowy na 100% do gry takze powoli powoli a zacznie czesciej grac (taka mam przynajmniej nadzieje)

Właśnie nie rozumiem Carlo. Może rzeczywiście nie warto ryzykować kontuzji, ale przecież Czech jest lepszy od Serginho, a Ancelotti nawet sprawia wrażenie jakby na siłe chciał wstawiać Brazylijczyka :)

kulekfcb - na mojego posta już nie odpowiedziałeś
:cry: :lol: :P

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 22:13

Juz mozna oficjalnie napisac Marco Boriello w Treviso.

Czyli jednal chyba nie przkonał Novelino coz trudno moze w Treviso sobie czesciej pogra oby bo wciaz na niego liecze.
Juz jutro przyleci do Treviso i zacznie trenowac z ta druzyna i byc moze juz w nastepnym meczu przeciwko Romie zagra od pierwszej minuty.
powodzenia Marco.

Nie dobrze,
dzis wywiadu udzieli Kicerowi Simunic mowił o swoim kontrakcie ktory konczy sie juz w tym roku teraz sie zastanawia co robic.
Zapytany o Milan powiedział ze jest to wielka druzyna.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 22:29

bagg pisze:Właśnie nie rozumiem Carlo. Może rzeczywiście nie warto ryzykować kontuzji, ale przecież Czech jest lepszy od Serginho, a Ancelotti nawet sprawia wrażenie jakby na siłe chciał wstawiać Brazylijczyka

Wiesz prawde mówiąc w ofensywie na 100% nie jest lepszy Marek od Serginho. Mowa :] na 200% Jednak na tej pozycji sztuką jest połączyć gre w defensywie z ofensywa. I to Czech musi zkumać. Z drugiej strony teraz Milan zaczyna grac klasycznym 4-4-2 i tu widze miesjce dla Marka w pomocy/ na lewej.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Juz mozna oficjalnie napisac Marco Boriello w Treviso.

No własnie troche dziwne że przy kontuzji Bonazziliego Novelino nie zdecydował sie zatrzymac Marco. Ale coż wierzy chyba z Fabio Bazzaniego.

Hunter Josip :lol: Ameryki nie odkrył mówią o wielkiej drużynie co sugerujesz że wazelina ?

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 02 sty 2006, 22:34

Hunter Josip Ameryki nie odkrył mówią o wielkiej drużynie co sugerujesz że wazelina ?
cholera go wie o co mu chodizło :lol:
mogłby cos wiecej powiedziec bo to co powiedział to kazdy wie :P

W nastepnym meczu przeciwko Parmie nie bedzie mogł wziasc udział tylko Cafu pozostali zawodnicy czuja sie dobrze i jak narazie nie ma innych kontuzjowanych i oby nie było po kontuzjach wracaja Maldini :jupi: Pippo oraz Bobo (choc nie wiem czy on wogole miał jakas kontuzje :roll: )

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 22:46

Czyli mógł mówić szyfrem :wink: Ameryki nie odkrył a ponoć cena teraz za niego to nie cały milion euro na dziś gdy umowa jego jest na wygasnieciu.

Macha napisałe nie gawno na stronie głównej - Bundesliga: Ranking środkowych obrońców

ŚRODKOWI OBROŃCY:

Klasa światowa:
> Lucio (Bayern Monachium) Brazylijczyk, 27 lat.

Klasa krajowa:
> Daniel van Buyten (Hamburger SV) Belg, 27 lat.

Godni zauważenia:
> Marcelo Bordon (Schalke 04) Brazylijczyk, 29 lat,
> Valerien Ismael (Bayern Monachium) Francuz, 30 lat.

W dalszym kręgu:
(...)
> Josip Simunic (Hertha Berlin) Chorwat, 27 lat :roll: :twisted:

______

Mecz z Parma już nie długo. To bedzie wyjątkowy mecz dla Gilardino bo po raz pierwszy zagra przeciwko Parmie. Ale na San Siro a nie Tardini tam powrót będzie wyjatkowy. Ciekawe jak go przywitają - przez dwa sezony strzelił przeszło 50 bramek dla "Mleczarzy" :wink: więc mają za co dziękować :wink:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 02 sty 2006, 22:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:
W dalszym kręgu:
(...)
> Josip Simunic (Hertha Berlin) Chorwat, 27 lat :roll: :twisted:
No przecież Wam mówiłem !!
Wy - podobnie jak Ja - jestescie przeciwko Zebinie :!:
A Zebina jest conajmniej klase lepszy od Chorwata !
Więc dajcie na tace aby oby-dwóch panów omijało Mediolan szerokim łukiem :wink:
No chyba ze Inter nie ma nic przeciwko 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 23:15

Kaka ale przeciesz Chorwat to nie boczny obrońca tylko stoper to jak Ty ich wogóle porównujesz ? na jakiej podstawie?

Tylko gra głowa jest jego plusem - wiec trzeba dać na tace za oby dwóch jak mówisz.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 02 sty 2006, 23:23

*_For_zaza_Milan_* pisze:Kaka ale przeciesz Chorwat to nie boczny obrońca tylko stoper to jak Ty ich wogóle porównujesz ? na jakiej podstawie?
Fakt faktem nie zwracałem większej uwagi na pozycje zawodników.
Patrze tylko na umiejętności czysto piłkarskie. I tak Zebina miał w poprzednim sezonie wystepy , w których solidnie sie prezentował. Co do Simunica naprawde nie mam za co chłopa wyróżniać, taka szara masa.
Uwierz :wink:

UWAGA DZIECIAK :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 sty 2006, 23:49

Czyli na podstawie czystko piłkarskich umiejetności tak stwierdzasz :wink: No coż czyli nasze mogły muszą zostać wysuchane. Oby tak sie stało. W takim razie wole by słowa łysego na temat braku ruchów na rynku się potwierdziły.

Uwaga Dzieciak :wink: hmmm cisza prasowa :smoke: Nie nawidze z deka takich informacji ... :evil: bo za b

Kaka to się zacznie :) jeden z najlepszych młodych Włochów w Hiszpani :wink: Hiszpan we Włoszech 8) :P wymiana miedzy logowa :lol:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 sty 2006, 9:04

No proszę... a ja tu miałem już nadzieję, że w uwaga dzieciak o Messim mowa :lol: No ale dobra cicho cicho wkońcu prasa podała :wink:

Simunić :?: No jak na Bundesligę to to jest dobry obrońca... ale to nie jest Bundesliga... poza tym tu nie chcemy dobrego obrońcy... chcemy najlepszego a do tego Chorwatowi baaardzo daleko to fakt...

No ale jak mają być ploty transferowe, to już lepiej mówmy o takich graczach jak Torres czy Barzagli albo Diana niż Simunić czy Zebina... Faktycznie albo to tylko prasa produkuje albo łysy coś ma dziwne obiekty zainteresowania... Nie pochwalam :wink:

No a co do Marco to faktycznie... szkoda trochę, że poszedł, bo Treviso bez rewelacji rzeczywiście i nie wiem kto mu tam może pomóc... z jednej strony niezłe miejsce do wybicia... jakby tak dzięki niemu się klub trzymał stwy... ale z drugiej niewielu kolesi zdolnych do wspierania jest... no zobaczymy

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 03 sty 2006, 10:28

Nie no Simunić jest jest jeszcze gorszy od Zebiny.On to wogule kołek jest i o chorwacie lepiej tematu nie zaczynać.Natomiast sprawa "dzieciaka"to pewnie plota choć oczywiście wiadomo że z miłą chęcią widział bym go na san siro tylko tyle żeby chłopak usiadł na ławke bo napadziorów mamy super jeśli chodzi o pierwszy skład a wyłożyć ze 35-40 mln. euro trzeba by było.Choć u niego bedzie cena spadać jak np. u Joaquina

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 sty 2006, 10:45

Simunica był brany pod uwage tylko po to aby zapewnic nam spokoj przy stałych fragmetach gry.
Według prasy on ma tylko dobrze grac w powietrzu, przy stałych fragmentach gry a dzieki jemu wzrostowi (195) chyba wywiazywał by sie z tego zadania dodatkowo konczy mu sie kontrakt a nowego chyba nie podpisze i to niby ma łysego skłonic do podpisania z nim umowy po sezonie albo w styczniu bo ponoc jest wyceniany na 1 mln euro.

El Nino jak narazie nie przydatny atak mamy dobry nawet bardzo.....znaczy sie super :D
Takze za kogo by grał za Sheve za Gile napewno nie bo by go nie sciagali przed sezonem , Sheva ma 29 lat ale gra az miło i przez nastepne kilka lat nadal bedzie tak grac.
Jezeli by doszło do odejscia Bobo to najlepiej postawic na mlodych Ardemagni badz Di Gennaro albo sciagnac Pozziego :wink:

Pozatym ja nie mam co do niego pewnosci czy by sie sprawdził po tym co pokazywał Jose Mari i Javi Moreno mam uraz do Hiszpanskich napastnikow w Milanie.

takie moje zdanie :)

Forza Milan

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 03 sty 2006, 10:57

Hunter pewność to nie ma nigdy nawet z Wochami :roll: a Hiszpańska prasa pisze w kierunku Milan po raz kolejny - Jak nie teraz to nigdy ... ?? :wink:

Cos coraz głośniej o odejściu Bobo, zdziwił mnie ale jednoczesnie zaciekawił kierunek Newcastle ... Owen kontuzjowny. "Szira" polują na rakord bramkowy i to chyba mu nie pozwala strzelac zacza się. Ciekawa sprawa.

Cassano odszedł w serie A. Ale nastepców Bobo nie trzeba szukać daleko. Pazzini na dzień dzisiejszy kosztuje zero euro. Dla tego że nie jest na sprzedaż. Chyba że by zrobili cos takiego że ... Mirko po sezonie odejdzie. Chevanton sprzedany z Lecce za 15, Bojinov sprzedany z Leccem za 12 jak na moje oko Mirko to cena ok. 14 :!: A przeciesz wypożyczyli dalej Borriello. :roll: Sam już nie wiem.

Gilardino kosztował 24 miliony ale byłem pewny jak nic że strzelił znów ok. 20 bramek w sezonie. Na luzie. Milan zapłacił Parmie za pewne 20 trafień. Kolejny zakup to juz inne sprawa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”