Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 16:17

hehe Tylko Gattuso gra a nie siedzi na ławie to jest wyzszość Milanu :] Widac dobry humor mają.
Przewidywane składy:
(4-3-1-2): Peruzzi; Zaccardo, Cannavaro, Nesta, Zambrotta; Canoranesi, Pirlo, Gattuso; Totti; Gilardino, Vieri.

(4-4-2): Peruzzi; Zaccardo, Cannavaro, Nesta, Zambrotta; Camoranesi, Pirlo, Gattuso, Grosso (Del Piero); Totti, Gilardino (Vieri)
Lippi stawia na Zaccardo bardzie niż na Bonere :) Widac wierzy w niego jak nic. Sandro i Canna na środku i Szkoci nie przejda :) Jak piszesz popszednio na San Siro Andrea dwa razy z wolnych i maja 3 pkt. a ostatni w Irlandia Andrea Gila. Może znów o wynik zadecyduje duet rossonerich :] 8) Gila Gila Gila :!:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 31 sie 2005, 16:21

*_For_zaza_Milan_* pisze:hehe Tylko Gattuso gra a nie siedzi na ławie to jest wyzszość Milanu :] Widac dobry humor mają.

To byl zart, a ty odrazu napinasz. BTW Jesli rezerwowy Juve jest w skladzie Wloch to nie wiem czy to oznaczA JEGO SLABOSC.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 31 sie 2005, 16:30

To byl zart, a ty odrazu napinasz
:shock: :lol: napinasz ? No ładnie. Nie wiesz jak sie napinam gwarantuje Ci to. :wink:

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 02 wrz 2005, 17:38

Zaccardo może jeszcze nie zagrać...najlepiej, żeby nie popełniał takich głupich błędów jak w ostatnim meczu...a Bonera to bardziej na środek mi pasuje, ale narazie nei ma szans

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 03 wrz 2005, 12:03

Ciekawe z jakiego klubu napastnicy będą :lol: Jeszcze tylko Pippo wróci i będzie cały komplet Rossonerich.Widać kto tu dominuje :P

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 wrz 2005, 19:29

Koniec pierwszej połowy niestety Włosi przgrywaja po bramce Millera :?
Znow nie popisał sie Zaccardo ktorego Miller wyprzedził i zdobył bramke głowa Peruzzi był bez sznas na obronienie strzału.
Wypadł ze składu Gilardino chyba jaks kontuzje ma :?:
Nesta kilka swietnych interwencji bardzo dobrze jak narazie gra.
Gattuso walczy niekiedy ma udane interwencje dosyc dobrze jak narazie gra.
Zambrotta dobrze w ofensywie ale w defensywie juz gorzej głupi faul i zólta kartke dostał tak samo jak De Rossi podobnie sie zachował jak w meczu z Leverkusen kiedy to kopnał Krzynowka ale tym razem zolta a nie czerwien.
Totti bardzo dobry wystep widzoczny dobre podania.
Vieri troche jakby ospały ale kilka sytuacji miał do zdobycia bramki.
Iaquinta w powietrzu nieraz wygrywa pilki troche mało widoczny ale nie najgorzej.
Cannavaro jedna głupia strata ale bez zarzutów Pirlo takze nie zachwyca stara sie nieraz u wychopdza podania ale musi cos wiecej pokazac.
Szkoci po zdobyciu bramki cofneli sie pod własna brameke i trudno sie przebic choc okazje były to dobrze broni bramkarz szkotów.
Zmienił bym De Rossiego na Grosso.
No ale zobaczymy co w drugiej połowie pokaza Włosi.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 03 wrz 2005, 19:30

ohoho moze zaofensywnie zagrali :D bo tak mieli wyjść,.

ide zobaczyc na drugą połowę co pokazują

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 03 wrz 2005, 19:57

Vieri nie nadaje sie do tej reprezentacji, może strzelił ostatnio brame, ale to co wyczynia w tym meczu przechodzi najsmielsze oczekiwania....Szkotów!!!!! :twisted:

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 03 wrz 2005, 20:41

No i po meczu.
Dobry chociaz remis miałem nosa co do Grosso 8)
Dobrze Szkoci agrali w defensywie przez prawie cały mecz bronili sie dobrze az w koncu Grosso strzelił ładna bramke.
Najlepsi w meczu Totti,Nesta,Grosso,Gattuso
Dobrze zagrali Canna,Pirlo,Zambrotta
Kiepsko Zaccardo,De Rossi,Iaquinta
Co do Vieriego miał mała przerwe w grze ale i tak znajdywał sobie sytuacje do strzału niestety zawiodła skutecznosc.
Simonek pisze:może strzelił ostatnio brame
ostatnio strzelali w kadrze Pirlo i Gila :wink:
W sumie Włosi dopiero co zaczynaja wchodzic w rytm meczowy dopiero jedna kolejka za nami powinno w nastepnych spotkaniach byc coraz lepiej.
Obrazek
:angry2: Lepiej Lippi daj szanse Oddo pograc

FORZA AZZURRI

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 03 wrz 2005, 23:14

Tak Hunter pomyliło mi się :lol:

Co do meczu to już ochłonąłem po meczu Włoch....ale Polska to mi sie dzisiaj będzie śniła :twisted:
Ale przejdę do konkretów. Generalnie z gry Włoch jestem zadowolony, Lipp zrobi kilka korekt i będzie super :wink:
Oto moja ocena graczy:
Peruzzi - myślę, że jego akurat nie ma co oceniąc bo pracy nie miał prawie w ogóle. Bramka to nie jego wina.
Zambrotta - jak zwykle zostawia płuca na boisku, kapitalnie grał dzisiaj zarówno w I połowie na lewej obronie, znakomicie włączał się w akcje ofensywne, a w II również świetnie na prawej stronie boiska. Jeden z najlepszych na boisku
Cannavaro i Nesta zagrali bardzo dobrze moim zdaniem. Oczywiście mieli problemy z Milerem, ale go powstrzymywali skutecznie w ostatecznosci i do większych spiec pod bramka nie dochodziło...chociaż Nesta za nim pobiegał, widać, że w II połowie był jego "opiekunem"
Zaccardo - już wcześniej wypowiadałem się, że moim zdaniem ten gość jest za słaby na I skład. Grosso zaprezentował się o niebo lepiej a na dodatek brameczke ładną strzelił i był ogromnym wsparciem w ofensywie.
Innymi moimi kandydatami na te pozycje sa Oddo czy chociażby Zambro i przesunięciena lewą Grosso czy danie Chielliniego.
De Rossi - zagrał słabo, 2 defensywnych obrońców to za dużo. Gatusso wystarczy...Camoranesi zagrał o wiele lepiej, rozruszał troche atak po tym jak Totti opadł z sił
Gatusso - średni mecz specjlanie się nie wyróżniał, na pewno lepiej od De Rossiego, ale nie powiedziałbym że świetnie.
Pirlo- wspólnie z Grosso i Zambro najlepszy na boisku. Doskonale potrafi zachować proporcje pomiędzy atakiem a obroną.Gdyby lepiej z wolnego przymierzył cieszyłby sie z bramki.
Totti- w I połowie podobała mi sie gra, umiejętnie utrzymywał sie przy pilce, prowokował, wymuszał faule, ale w II mniej widoczny i zabrakło jakiegoś błysku, chociaż mógł mieć asyste w I połowie, ale to chyba Zaccardo nie trafił w bramke tylko w bramkarza :twisted:
Vieri - :shock: co ten koles w reprezentacji robi to ja pojęcia nie mam. W I połowie strzał w bramkarza, słabo się starał. A w II z 3 metrów do pustej bramki nie trafił. Z taką formą nie wiem co szuka w Azzurich. Obok Zaccardo najgorszy na boisku :!:
Iaquinta- podobał mi się, kreatywny gracz, miał kilka naprawde niezłych zagrań. Ale do końca chyba sam nie wiedział, że zagra w I składzie i miał lekką tremę.
Toni - 8) bardzo dobrze się spisywał, chociaż grał najkrócej to bardzo aktywny i moim zdaniem powinien grac w I kładzie.
Mój skład na następny mecz:
Peruzzi- Zambro, Canna, Nesta, Grosso - Camor, Gatusso, Pirlo,Del Piero - Toni, Totti

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 03 wrz 2005, 23:23

wiecie moze co sie dzieje z Alberto? mial grac a podobno nie gral, co mnie bardzo martwi, czy czasem jakiejs kontuzji powazniejszej nie ma, bo na siene musi byc gotowy :?

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 wrz 2005, 11:47

forzaROSSONERI pisze:wiecie moze co sie dzieje z Alberto?
Z Alberto wszystko w porzadku nie ma zadnej kontuzji.
A dlaczego nie zagrał? ano dlatego ze Lippi stwierdził ze na treningach słabo sie spisywał i wołał postawic na Iaquinte ktory jest w lepszej formie.
Pytanie co robił w składzie Vieri :hardkor:
Wszystko to miało na celu lepiej go przygotowac na mecz w Mińsku.
A Gila na to:
"Trener niczego mi nie wyjaśnił. O tym, że nie zagram dowiedziałem się w południe. Taka jest jednak piłka."

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 04 wrz 2005, 12:16

dzieki za odp Hunter, bo juz sie zaczelam martwic...ale zeby Iaquinta za Gile? :roll: zreszta oni nie musieli wygrac tego meczu, wiec moze dlatego go nie bylo ani Cassano.

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 04 wrz 2005, 12:28

Lippi sie nie nadaje na trenera kadry, wystawia w ataku drewno w postaci Vieriego ktory nie potrafi strzelic do pustej bramki, majac w obwodzie Cassano czy Del Piero. To samo z Zaccardo, po co dawac mu sznase popelnienia bledu za bledem, jezli mozna wystawic Oddo? (wolalbym juz nawet Panucciego). De Rossi w skladzie zamiast Camora juz przemlicze. Wlochy maja jednych z najlepszych pilkarzy na swoich pozycjach, nie ma slabych punktow, a graja padake, nie dziwie sie, skoro Lippi wystawia taki sklad.

Dlaczego Gilardino nie gral?

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 04 wrz 2005, 12:34

Ale nie jest powiedziane że Gila cały czas jest taki rewelacyjny.Może właśnie jest w troszkę słabszej formie i daltego nie grał :roll: Chociaż i w słabszej formie pewnie lepszy niż Vieri :? Trzeba się i z tego remisu cieszyć okazuje się :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”