Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sie 2004, 12:01

Dobra dosc tego.Creek wez skoncz i nie zarzucaj mi klamstawa bo Inter ZDECYDOWANIE nie jest najlepszym klubem swiata (chodzby Milanowi blizej do tego miana :lol: ) i tego sie czepilem.Mialbys przynajmniej tyle kultury zeby pisac nazwe klubu (Milan) z duzej litery.Idz do innej piaskownicy.Mam swoje poglady i je tutaj wyrazam i to oczywiste ze nie beda sie pokrywac z Twoimi fanowskimi opiniami.
Druga sprawa.Dlaczego znowu skasowano mojego posta?Creek i Agnieszka beda wiedziec o czym mowie.Tego gdzie napisalem o lewych licencjach dla Romy.Niech ten mod ktory je kasuje ma tyle odwagi ze sie przyzna i powie dlaczego a nie robi to z przyczajki.Jakas partyzantke stosuje?Moze przy okazji w koncu wyjasni sie skasowanie calego tematu o scudetto.

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 06 sie 2004, 12:36

Wiadomo , że każdy będzie się trzymał swojego klubu i nie ma tu żadnej mowy ten klub jest lepszy od tego klubu :| . Co do samego Interu na pewno w jakimś tam stopniu wzmocnił się , jeszcze dojdzie Cesar i na tym może zakończyć się ich Mercato :D , a to który klub będzie lepszy : Juve , Milan czy Inter przekonamy się podczas sezonu 8) PEACE :!: :!:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 06 sie 2004, 19:57

Chlopaczek nie kompromituj sie do reszty. Mi zarzucasz brak kultury bo pisze w pospiechu nazwe klubu mala litera a to co ty robisz to jest juz chamstwo z tym plytkim dowcipem w opisie

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 06 sie 2004, 20:35

W pospiechu?Nie rozsmieszaj mnie.Najpierw piszesz Inter z duzej a potem dwa razy Milan z malej.Nie wciskaj ciemnoty ludziom.Creek jestes typowym kolesiem ktory wyznaje zasade:ktos sie zgadza z moimi opiniami to jest spoko ktos nie podziela moich pogladow to jest ble.Zyj w swoim swiecie nie bede Cie z niego wyciagal :D

Enzo Francescoli
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enzo Francescoli » 07 sie 2004, 8:54

creek pisze:Chlopaczek nie kompromituj sie do reszty. Mi zarzucasz brak kultury bo pisze w pospiechu nazwe klubu mala litera a to co ty robisz to jest juz chamstwo z tym plytkim dowcipem w opisie
ej kolego - o to Ci chodzi?
-Co to za koszulka?Nie poznaje jej.
-To koszulka Interu nie ma na niej sladow scudetto.
fajny dowcip...usmialems ie po pachy, aaa Inter nic niewygra...przynajmniej nie z tym skladem! Brak perspektywicznych zawodnikow....no moze z wyjatkiem Burdisso(ktory niewiedziec czemu nie zostal zgloszony do pucharu uefa??) i Pasquale! Reszta to dziady....no moze procz C.Zanettiego i Cannavaro....to solidni pilkarze - reszta moze sie obsrac!

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 07 sie 2004, 10:29

Ja jestem kibicem Juve, ale wiem, że Inter nie gra w Pucharze UEFA, tylko w eliminacjach do Ligi Mistrzów. A co do hasełka z koszulką, to na pytanie Del Piero w dość chamski sposób odpowiedział Ferrara 8) Creek z Chłopaczkiem moglibyście już skończyć, każdy komu innemu kibicuje i ma inne poglądy, więc niby dlaczego miałby je ktoś zmieniać :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 07 sie 2004, 12:11

A gdzie ja napisalem ze graja w UEFA?Napisalem ze na przestrzeni ostatnich 15 lat jedyne co wygrali to trzy razy puchar UEFA.

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 07 sie 2004, 12:25

Enzo Francescoli, znasz się na piłce? Bo czytając Twoje pierdoły wnioskuję, że nie za bardzo.

1) Burdisso - słyszałeś o czymś takim jak Ateny 2004? On właśnie tam jechał i przez to nie został zgłoszony :!:

2) C. Zanetti solidnym piłkarzem :?: Wolne żarty

3) widziałeś kiedyś grę Adriano, Stankovcia, Emre, J. Zanettiego :?: Chyba nie 8)

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 sie 2004, 16:14

Enzo Francescoli pisze:Brak perspektywicznych zawodnikow....no moze z wyjatkiem Burdisso(ktory niewiedziec czemu nie zostal zgloszony do pucharu uefa??) i Pasquale!
Właśnie tu napisales ze grają nibu w Pucharze UEFA. Widzę, że skleroza nie boli.

A tak na marginesie Burdisso nie został zgłoszony do kwalifikacji do LIGI MISTRZÓW podobnie jak Kily Gonzalez bo wraz z ekipą Argentyny udał się na Olimpiade do Aten.....heh

Wiesz nie wyzywaj piłkarzy Interu od dziadów. Każdy zasługuje na szacunek...nawet ktoś za kim sie nie pzrepada.......

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 08 sie 2004, 16:22

Agnieszka pisze:
Enzo Francescoli pisze:Brak perspektywicznych zawodnikow....no moze z wyjatkiem Burdisso(ktory niewiedziec czemu nie zostal zgloszony do pucharu uefa??) i Pasquale!
Właśnie tu napisales ze grają nibu w Pucharze UEFA. Widzę, że skleroza nie boli.

A tak na marginesie Burdisso nie został zgłoszony do kwalifikacji do LIGI MISTRZÓW podobnie jak Kily Gonzalez bo wraz z ekipą Argentyny udał się na Olimpiade do Aten.....heh

Wiesz nie wyzywaj piłkarzy Interu od dziadów. Każdy zasługuje na szacunek...nawet ktoś za kim sie nie pzrepada.......
Zgadzam się, ciekawe czy nam by było miło, gdyby ktoś tak nas wyzywał :wink: Lepiej najpierw się zastanowić, bo każdy ma inny pogląd na świat i nikt nie będzie wstanie przekonać kibica innego klubu do swoich racji :P

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 15 sie 2004, 23:19

MiRas pisze:Enzo Francescoli, znasz się na piłce? Bo czytając Twoje pierdoły wnioskuję, że nie za bardzo.

1) Burdisso - słyszałeś o czymś takim jak Ateny 2004? On właśnie tam jechał i przez to nie został zgłoszony :!:

2) C. Zanetti solidnym piłkarzem :?: Wolne żarty

3) widziałeś kiedyś grę Adriano, Stankovcia, Emre, J. Zanettiego :?: Chyba nie 8)
Co ty chcesz czlowieku od C.ZANETTIEGO??? :x

Awatar użytkownika
MiRas
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MiRas » 16 sie 2004, 9:35

Chyba mi nie wciśniesz kitu, że jest lepszy od Davidsa czy Cambiasso :!: :evil:

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 16 sie 2004, 11:12

Ja osobiście bardzo lubię Cristiano Zanetti'ego. Jest solidnym piłkarzem(inaczej nie grałby w reprezentacji). Jednak myslę, że nie pzrebije się do pierwszego składu Interu.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 16 sie 2004, 11:16

A czy ja mowie ze jest od kogos lepszy??Bardzo prawdopodobne ze nie bedzie wystepowal w pierwszym skladzie ale jest napewno "solidnym" def pomocnikiem

Zambrotta
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zambrotta » 16 sie 2004, 14:31

A ja wolę Juventus Turyn i wiem, że wygra mistrzostwo Włoch.

Fanom Juve polecam stronkę: www.juventus.o7.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”