Za to każdy kto po 15 minutach był pewny, ze to Lech Kaczyński naciskał na lądowanie jest myślącym inteligentem
Ze sportowym pozdrowieniem może w przyszłym roku uda się sprowadzić C. Ronaldo, Fabregasa i Rooney'a.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 14 sie 2011, 21:29
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 sie 2011, 21:31
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: robur » 15 sie 2011, 1:29
Pierwszego i trzeciego nikt tu nie chceKamil232 pisze:może w przyszłym roku uda się sprowadzić C. Ronaldo, Fabregasa i Rooney'a
Gdzie Kamil, tam syf...mete pisze:Proponuje nie odpisywać, bo zrobi się nam taki syf jak w temacie politycznym.
robur
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 sie 2011, 9:13
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robin zwrocka » 15 sie 2011, 12:39
całośćIbrahimović: Pękalski przydałby się w Milanie
AC Milan zremisował w Szwecji z Malmoe FF 2:2 (1:1) w meczu sparingowym. Po spotkaniu kilka zdań zdecydował się wypowiedzieć Zlatan Ibrahimovic. Gwiazdor Milanu był pod wrażeniem gry mającego polskie obywatelstwo Ivo Pękalskiego.
robin zwrocka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sie 2011, 12:53
Dlatego przyjmując politykę braku odpowiedzi minimalizujemy ryzyko powstawania kolejnych teorii spiskowych w tym temacie. Tobie to doradzam, chyba że chcesz się dowiedzieć, że za meczem w 2007 roku stoi sztuczna mgła, a przy bramce Seedorfa słychać było strzały.Gdzie Kamil, tam syf...
Na ten moment nie ma chyba żadnej prawdopodobnej opcji. Galliani może wytrzasnąć z kapelusza zarówno młodego gracza, jak i jakiegoś Kakę.Wracając do tematu, Hazard nie pasuje (zbyt niski). Dalej stawiam na Czarnogórca
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sie 2011, 14:27
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 15 sie 2011, 14:39
bueheheh(pomijajac fakt, że o jakiejś sztucznej mgle nigdy nie pisałem, a odgłosy podobne do strzałów było słychać co potwierdzają świadkowie na miejscu tragedii min. policjanci, ale nie to były odgłosy łamanych gałązek!Dlatego przyjmując politykę braku odpowiedzi minimalizujemy ryzyko powstawania kolejnych teorii spiskowych w tym temacie. Tobie to doradzam, chyba że chcesz się dowiedzieć, że za meczem w 2007 roku stoi sztuczna mgła, a przy bramce Seedorfa słychać było strzały.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 15 sie 2011, 15:04

Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 15 sie 2011, 15:19
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 sie 2011, 16:10
No to tak. Gdyby nie kontuzje Pato, to On by teraz co najmniej dorównał umiejętnościami Ronaldo. Co do Fabregasa - dużo lepszy i tańszy jest Hamsik. RooneyKamil232 pisze:Ze sportowym pozdrowieniem może w przyszłym roku uda się sprowadzić C. Ronaldo, Fabregasa i Rooney'a.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 sie 2011, 16:30
Tu nie jest kwestią to, czy ktoś w niego wierzył - dla wszystkich poza co bardziej rozgoryczonymi fanami Arsenalu jasny jest scenariusz, że Fabregas chciał za wszelką cenę odejść w tym roku i jego transfer do Milanu możliwy był jako opcja B: Barcelony nie stać, to idzie do Mediolanu i za rok czy dwa wraca na stare śmieci. Problemem jest to, że tak naprawdę niewielu go chciało - wysoka cena, gwarancja braku lojalności, częste urazy. Na tle podawanych w mediach alternatyw on wcale nie wyglądał jako cel numer jeden czy dwa dla fanów Milanu.Ktoś tu naprawdę wierzył w Cesca
A ja cały czas mam pewność, że będziemy zadowoleni we wrześniu. Nie ma już graczy jak Ibrahimović rok temu, czy Fabregas teraz, którzy chcieliby odejść. Nie stać nas też na Nasriego i Modricia - jeden dostanie lepsze oferty, drugi wcale nie chce odchodzić, a jeśli nawet, to nie wyklucza opcji angielskich jak Hiszpan. Są za to młode talenty, których ściągnięcie może się okazać wzmocnieniem.Okienko wygląda na razie dość słabo i nie wolno być pewnym, że doczekamy się wzmocnień jak w ubiegłym roku. Wtedy Zlatan i Robson byli na wylocie w swoich klubach. Teraz takich piłkarzy o klasie w miarę dobrej, których klub chce na siłę sprzedać nie widzę. Niestety.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 15 sie 2011, 16:41
Nasri już się pożarł z kibicami. Ci go obrażali podczas meczu, on im to wytknął na twitterze i ci znów po nim zaczęli jeździć. Samir odejdzie na pewno. Wenger nie chce go oddać do Man City, bo to jednak rywal w lidze. Wydaje mi się, że jakby Milan się nim zainteresował, to nawet przy mniejszym kontrakcie, Samir mógłby do was odejść. Wenger przecież może mu powiedziec, że sprzeda go tylko poza Anglię. Jak nie będzie miał szansy przejść do Man City, to być może do Milanu za mniejszą pensję się zgodzi, byle odejść z Arsenalu.Wilmore pisze:Nie ma już graczy jak Ibrahimović rok temu, czy Fabregas teraz, którzy chcieliby odejść. Nie stać nas też na Nasriego i Modricia - jeden dostanie lepsze oferty, drugi wcale nie chce odchodzić
mhm, nie chcieli go w Milanie, szkoda ze tyle miesięcy zmarnowaliście na negocjacje w takim razie.Wilmore pisze:dla wszystkich poza co bardziej rozgoryczonymi fanami Arsenalu jasny jest scenariusz, że Fabregas chciał za wszelką cenę odejść w tym roku i jego transfer do Milanu możliwy był jako opcja B: Barcelony nie stać, to idzie do Mediolanu i za rok czy dwa wraca na stare śmieci. Problemem jest to, że tak naprawdę niewielu go chciało
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 sie 2011, 16:45
Wg mojej opinii, negocjacje były wymyysłami mediów. Nawet jak była oferta, to tylko wstępna która nie przekroczyła 25mln euro.fieldy pisze:mhm, nie chcieli go w Milanie, szkoda ze tyle miesięcy zmarnowaliście na negocjacje w takim razie.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 sie 2011, 16:46
Dawno większych bzdur nie czytałem. Radzę napisać coś, później przeczytać a na końcu dopiero wysłać.No to tak. Gdyby nie kontuzje Pato, to On by teraz co najmniej dorównał umiejętnościami Ronaldo. Co do Fabregasa - dużo lepszy i tańszy jest Hamsik. RooneyTo jakaś pomyłka. Nawet nie Ibra, a Cassano zjada go na śniadanie
Więc nie mamy tej trójki ponieważ są niepotrzebni.
Ja od dawna uważam, że Nasri pasuje idealnie na wzmocnienie Milanu. Kontrakt wygasa i nie chce go przedłużać. Markę już ma wyrobioną. Z tym, że czytałem, że Samir nie chce opuszczać Anglii.Nasri już się pożarł z kibicami. Ci go obrażali podczas meczu, on im to wytknął na twitterze i ci znów po nim zaczęli jeździć. Samir odejdzie na pewno. Wenger nie chce go oddać do Man City, bo to jednak rywal w lidze. Wydaje mi się, że jakby Milan się nim zainteresował, to nawet przy mniejszym kontrakcie, Samir mógłby do was odejść. Wenger przecież może mu powiedziec, że sprzeda go tylko poza Anglię. Jak nie będzie miał szansy przejść do Man City, to być może do Milanu za mniejszą pensję się zgodzi, byle odejść z Arsenalu.
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio