AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1161

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
19%
Antonio Conte
2
13%
Massimiliano Allegri
4
25%
Gian Piero Ventura
4
25%
Fatih Terim
2
13%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sie 2011, 17:56

Jeśli już ktoś tu wrzuca bazę danych FMa, to na wtedy (a były to czasy CMa) byłaby to "tylko lewa".
Sprawdzilem z ciekawosci. 'Tylko prawa' :wink:

Obrazek

Choc podobnie jak Wilmore wazam,ze nazwanie Montolivo zawodnikiem obunoznym wcale nie jest bledne.

GacekCCM
Skład B
Skład B
Reputacja: 13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekCCM » 17 sie 2011, 18:01

Ja wiem gacek,ja wiem...BTW - ja tępię debilizm i zakłamanie w najczystszej postaci,ty gacek publicznie obrażasz inne kluby:
W pyskówkę z Tobą nie zamierzam wchodzić po tym, jakie opinie o Tobie mieli inni użytkownicy tego forum, zresztą wyrosłem z nich w gimnazjum, niemniej fajnie, że reklamujesz moją stronę. Co prawda nie o takiego czytelnika nam chodziło, ale jak się nie ma, co się lubi...

Niemniej, nie obrażam innych klubów. Wytykam jedynie hipokryzję, do czego nieudolnie aspirujesz.
I nie, Wilmore nie zawołał ratunku, czytuję to i inne fora kilka razy dziennie, bo często pojawiają się tutaj newsy szybciej, niż gdzie indziej. I czasem, jak się czyta posty takich jak Ty, po prostu nie da się nie zareagować.
Sprowadzę do swojego poziomu, pokonam doświadczeniem
- celne, pogratulować moderatorom tego forum.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 sie 2011, 18:06

Szkoda tylko, że pisząc akapit o Juventusie nie przygotowałeś się merytorycznie, bo walnąłeś jednego babola - element, który wykluczył Conte vel pośmiewisko podczas paru wywiadów. O co mi chodzi? Domyśl się sam, dłużej będziesz pamiętał.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 sie 2011, 18:10

Choc podobnie jak Wilmore wazam,ze nazwanie Montolivo zawodnikiem obunoznym wcale nie jest bledne.
Wielu zawodników jest obunożnych, ale cóż to ma do rzeczy? Żaden zawodnik nie ma równie mocnych obu nóg od urodzenia. Każdy któy zaczynał kopać kiedyś tam piłkę to zawsze miał jedną nogą lepsza od drugiej. Potem dzięki treningowi i predyspozycjom można dojść do sporej perfekcji, że nie sprawia Ci większej różnicy czy strzelasz prawą nogą czy lewą jak to np. jest w przypadku CR7. Ale to i tak nie zmienia faktu, że jak taki zawodnik podchodzi do karnego/wolnego to uderza wówczas swoją naturalną nogą. I zawsze ta naturalna noga będzie ciut lepsza od drugiej, nawet jeśli drugą posługujesz się równie sprawnie.
Więc pisanie przez tego gościa, że jego naturalną nogą jest lewa jest jakimś żartem, kpiną, kompletną brednia chyba się zgodzisz Doktorku?

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 17 sie 2011, 18:19

Ad personam - to jedyne na co cię stać?Cieszę się,że przyznajesz się do porażki i braku argumentów :roll: Co do czytelników - muszę cie rozczarować - to zasługa mete.Jeśli średnio - jedna moja wizyta na parę dni na sportstube jest aż tak ważna w kwestii bytu/niebytu tego portalu to postaram się odwiedzać was częściej.2-3 portale ACM na poziomie to stanowczo za mało i szczerze życzę powodzenia.Przyda się.Szczególnie,kiedy naczelny merytorycznie popełnia gafę za gafą.
GacekCCM pisze:celne, pogratulować moderatorom tego forum.
ADMINISTRATOROM!Z rangi jestem dumny - tylko ja miałem tu na tyle jaj by postawić się Agnieszce kiedy pośrednio obrażała Milan :roll: ...ba w efekcie skończyło się nawet banem na ip :lol:

Wracając do meritum sporu - Montolivo jest prawonożny,co nie podlega dyskusji.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 sie 2011, 18:30

Ale Wilmore co ty z ludzi debili chcesz robić :?: :!: Najpierw piszesz, że Montolivo to dla ciebie lewonożny gracz żeby za chwilę twierdzić, jak większość, że dalej masz rację bo jest przecież obunożny (taki zawodnik poda, czasami strzeli ale i tak będzie najczęściej swoją główną nogą grać). Czasami ci odpisuję ale 85-90 % pomijam od razu.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 sie 2011, 18:34

Ale Wilmore co ty z ludzi debili chcesz robić
Nawet gdybym chciał - tutaj nie muszę.
http://www.pilka.pl/forum/wlochy/ac-mil ... ml#p600173
niemniej bliżej mu do bycia obunożnym, niż prawonożny. Od zawsze jego mocniejszą nogą jest lewa.
Montolivo jest bardziej obunożny niż prawonożny, co wychodzi przy każdym jego meczu, a z tych dwóch lepiej posługuje się lewą nogą. :wink:
Sprawdzilem z ciekawosci. 'Tylko prawa' :wink:
Wysłać Ci screen z CM 03/04, gdzie na którymś patchu na dawnym save mam "lewa"? :wink:

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2685

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 sie 2011, 18:36

Ręce opadają, ja wysiadam.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 763

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 sie 2011, 18:38

Wilmore pisze:a z tych dwóch lepiej posługuje się lewą nogą. :wink:
O ten fragment się rozchodzi, nie o obunożnośc. Według mnie Padrino klarownie to pokazał.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 sie 2011, 18:43

Nie ma mowy. Montolivo jest lewonożny, a z prawej strony boiska grają piłkarze ustawieni defensywnie. Jeśli Montolivo do nas dołączy, a Allegri będzie się trzymał swojego systemu, to będzie grał tylko z lewej strony pomocy jako rozgrywający.
Moja ocena Montolivo jako lewonożnego gracza nie opiera się na transfermarkt.de, tylko kilkuletnich obserwacjach tego chłopaka
Bramka z Hiszpanią lewą nogą, bramki w lidze lewą nogą, gra na lewym skrzydle za młodu ze względu na lewonożność...
On bardzo dobrze posługuje się prawą nogą, ale jako były lewoskrzydłowy jego naturalną nogą jest lewa.
A Messiego naturalną nogą jako naturalnego prawoskrzydłowego jest prawa!

Ja nie wiem jak można coś wypisywać parę godzin wcześniej, a potem jak już 3/4 forum z gościa szydzi zamiast zamknąć dziób, albo przyznać się do błędu, teraz bredzić, że ja nie pisałęm, że on jest lewonożny ja pisałem, że jest obunożny... :mrgreen:

PS. Jak to napisał Emdżej(jego wyprowadzić z równowagi i zmusić do czegoś takiego to duża sztuka). Jesteś idiotą.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2011, 18:47

Widze ze nogi Montolivo rozpalily forum :mrgreen:
Chlopak oczywiscie zdecydowanie preferuje uderzanie i prowadzenie pilki noga prawa. Wydawalo mi sie ze to nie podlega dyskusji. Zycie zaskoczylo kolejny raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 sie 2011, 19:04

Forum dalej uczy bawiąc czy jak kto woli bawi uczac. :spoko:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 sie 2011, 19:12

Próbuję sobie przypomnieć, czy Del Piero kiedyś strzelił wolnego z lewej nogi. A o nim ciężko powiedzieć, że posługuje się tylko prawą nogą.
Wilmore pisze:Wysłać Ci screen z CM 03/04, gdzie na którymś patchu na dawnym save mam "lewa"? :wink:
Wklejaj.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 17 sie 2011, 19:28

Wszyscy się nie znacie ! Montolivo jest zawodnikiem lewonożnym i ch** tzn. kropka ! Ponadto chciałbym z całą stanowczością podkreślić, że Wilmore ma moje pełne wsparcie w walce, którą toczy, wszak walka o której pisze jest niczym innym jak konfliktem klas ciemnych i niedouczonych z oświeceniem :)

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 17 sie 2011, 20:08

Po jaki grom sie kłocic , jezeli ktos z was mowi po włosku , znajdzie przez internet kontakt do Montolivo i zasiegnijscie informacji z pierwszej ręki :mrgreen:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”