Sprawdzilem z ciekawosci. 'Tylko prawa'Jeśli już ktoś tu wrzuca bazę danych FMa, to na wtedy (a były to czasy CMa) byłaby to "tylko lewa".

Choc podobnie jak Wilmore wazam,ze nazwanie Montolivo zawodnikiem obunoznym wcale nie jest bledne.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 sie 2011, 17:56
Sprawdzilem z ciekawosci. 'Tylko prawa'Jeśli już ktoś tu wrzuca bazę danych FMa, to na wtedy (a były to czasy CMa) byłaby to "tylko lewa".

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: GacekCCM » 17 sie 2011, 18:01
W pyskówkę z Tobą nie zamierzam wchodzić po tym, jakie opinie o Tobie mieli inni użytkownicy tego forum, zresztą wyrosłem z nich w gimnazjum, niemniej fajnie, że reklamujesz moją stronę. Co prawda nie o takiego czytelnika nam chodziło, ale jak się nie ma, co się lubi...Ja wiem gacek,ja wiem...BTW - ja tępię debilizm i zakłamanie w najczystszej postaci,ty gacek publicznie obrażasz inne kluby:
- celne, pogratulować moderatorom tego forum.Sprowadzę do swojego poziomu, pokonam doświadczeniem
GacekCCM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 sie 2011, 18:06
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 sie 2011, 18:10
Wielu zawodników jest obunożnych, ale cóż to ma do rzeczy? Żaden zawodnik nie ma równie mocnych obu nóg od urodzenia. Każdy któy zaczynał kopać kiedyś tam piłkę to zawsze miał jedną nogą lepsza od drugiej. Potem dzięki treningowi i predyspozycjom można dojść do sporej perfekcji, że nie sprawia Ci większej różnicy czy strzelasz prawą nogą czy lewą jak to np. jest w przypadku CR7. Ale to i tak nie zmienia faktu, że jak taki zawodnik podchodzi do karnego/wolnego to uderza wówczas swoją naturalną nogą. I zawsze ta naturalna noga będzie ciut lepsza od drugiej, nawet jeśli drugą posługujesz się równie sprawnie.Choc podobnie jak Wilmore wazam,ze nazwanie Montolivo zawodnikiem obunoznym wcale nie jest bledne.
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 17 sie 2011, 18:19
ADMINISTRATOROM!Z rangi jestem dumny - tylko ja miałem tu na tyle jaj by postawić się Agnieszce kiedy pośrednio obrażała MilanGacekCCM pisze:celne, pogratulować moderatorom tego forum.
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 sie 2011, 18:30
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 sie 2011, 18:34
Nawet gdybym chciał - tutaj nie muszę.Ale Wilmore co ty z ludzi debili chcesz robić
niemniej bliżej mu do bycia obunożnym, niż prawonożny. Od zawsze jego mocniejszą nogą jest lewa.
Montolivo jest bardziej obunożny niż prawonożny, co wychodzi przy każdym jego meczu, a z tych dwóch lepiej posługuje się lewą nogą.![]()
Wysłać Ci screen z CM 03/04, gdzie na którymś patchu na dawnym save mam "lewa"?Sprawdzilem z ciekawosci. 'Tylko prawa'![]()
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 sie 2011, 18:36
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 sie 2011, 18:38
O ten fragment się rozchodzi, nie o obunożnośc. Według mnie Padrino klarownie to pokazał.Wilmore pisze:a z tych dwóch lepiej posługuje się lewą nogą.![]()
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 sie 2011, 18:43
Nie ma mowy. Montolivo jest lewonożny, a z prawej strony boiska grają piłkarze ustawieni defensywnie. Jeśli Montolivo do nas dołączy, a Allegri będzie się trzymał swojego systemu, to będzie grał tylko z lewej strony pomocy jako rozgrywający.
Moja ocena Montolivo jako lewonożnego gracza nie opiera się na transfermarkt.de, tylko kilkuletnich obserwacjach tego chłopaka
Bramka z Hiszpanią lewą nogą, bramki w lidze lewą nogą, gra na lewym skrzydle za młodu ze względu na lewonożność...
A Messiego naturalną nogą jako naturalnego prawoskrzydłowego jest prawa!On bardzo dobrze posługuje się prawą nogą, ale jako były lewoskrzydłowy jego naturalną nogą jest lewa.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 sie 2011, 18:47
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 sie 2011, 19:04
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 17 sie 2011, 19:12
Wklejaj.Wilmore pisze:Wysłać Ci screen z CM 03/04, gdzie na którymś patchu na dawnym save mam "lewa"?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 17 sie 2011, 19:28
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 17 sie 2011, 20:08
myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio