Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 1449

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 sty 2017, 22:28

No spalony, ale czy to coś dziś zmienia?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 sty 2017, 22:32

Szkoda, ze Pinamonti nie wszedl. Idealny mecz i wynik, zeby sobie troche pogral.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 sty 2017, 22:36

Dr.Football1 pisze: Szkoda, ze Pinamonti nie wszedl. Idealny mecz i wynik, zeby sobie troche pogral.
Też na to liczyłem :(

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 sty 2017, 22:40

Dobra passę mamy. Oby tak dalej. W tym sezonie liczę też na kolejne trofeum, czyli we wtorek lejemy Lazio.

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 28 sty 2017, 22:42

Salas11 pisze: Ja patrząc dziś na grę Brozovicia wcale za Francuzem nie tęsknię. Chorwat ma więcej atutów od Kondogbii.
:badziewie:

obok Nagatomo najsłabszy dzisiaj na boisku i asysta tego nie zmienia. Fatalne decyzje, fatalne strzały, jedynie asysta osłodziła jego występ. Kondogbia jest lepszy.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 28 sty 2017, 22:50

coco pisze:obok Nagatomo najsłabszy dzisiaj na boisku i asysta tego nie zmienia. Fatalne decyzje, fatalne strzały, jedynie asysta osłodziła jego występ. Kondogbia jest lepszy.
W pierwszej połowie zagrał bardzo dobrze, w drugiej podobnie zresztą jak cała drużyna za bardzo się rozluźnił co omal nie skończyło się kontaktową bramką Pescary. Nie rozumiem tych zachwytów nad formą Kondogbii. Owszem, na tle swojej wcześniej beznadziejnej dyspozycji Francuz wygląda lepiej ale wciąż notuje bezsensowne straty w swoim ulubionym stylu - kiwka + niecelne podanie. Przypominam również że póki co mieliśmy łatwych rywali, schody zaczną się już za tydzień w Turynie.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 28 sty 2017, 23:03

Ja rowniez jestem w #TeamBrozo. Chorwat nadal jest cholernie nierowny i pewnego poziomu juz nie przeskoczy, ale czasami ma te iskre geniuszu i zdecydowanie wole jego niz Kondo, zwlaszcza w meczach ze slabszymi przeciwnikami.

Niby Francuz lepiej gra w destrukcji i daje wiecej spokoju w tylach, ale jak sie pomysli, ze znowu zanotuje takie 2-3 straty jak praktycznie co mecz to ja pierdziele taki spokoj.

Obrazek

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 443

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 29 sty 2017, 12:25

Dr.Football1 pisze: Ja rowniez jestem w #TeamBrozo.
też jestem w team Brozo, ale wolę Brozovicia który jest w lepszej formie, którego każdy strzał ląduje w okienku, a nie na trybunie gości.

Co do tej statystyki, to nie jest żaden imponujący wyczyn - Brozović zawsze, ale to zawsze najwięcej biega w Interze. Lubię go, chcę żeby tu (w Interze) został, ale osobiście po ostatnich meczach wolę Kondogbię.

Vampeta
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 34

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 29 sty 2017, 16:45

Wyglada na to, że Roma w końcu straci punkty. Dobrze, bo szczerze mówiąc zaczynałem się już irytować, ze mimo świetnej passy nasi bezpośredni rywale o TOP 3 nie chcą pogubić oczek.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sty 2017, 17:00

Vampeta pisze: Wyglada na to, że Roma w końcu straci punkty. Dobrze, bo szczerze mówiąc zaczynałem się już irytować, ze mimo świetnej passy nasi bezpośredni rywale o TOP 3 nie chcą pogubić oczek.
Roma to tylko początek. Przegrana Lazio, remis Atalanty, przegrana Milanu, remis Fiorentiny. Do tego istnieje malutka (tyci tyci) szansa, że Napoli też zgubi punkty i będzie doskonale. Jedynie Juventus się wyłamał.

Vampeta
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 34

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 29 sty 2017, 17:03

Diamen23 pisze:
Vampeta pisze: Wyglada na to, że Roma w końcu straci punkty. Dobrze, bo szczerze mówiąc zaczynałem się już irytować, ze mimo świetnej passy nasi bezpośredni rywale o TOP 3 nie chcą pogubić oczek.
Roma to tylko początek. Przegrana Lazio, remis Atalanty, przegrana Milanu, remis Fiorentiny. Do tego istnieje malutka (tyci tyci) szansa, że Napoli też zgubi punkty i będzie doskonale. Jedynie Juventus się wyłamał.
W sumie to chcąc nie chcąc najlepszym scenariuszem dla nas byłoby Scudetto Juve i ogranie przez nich po drodze Romy i Napoli na wyjazdach.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 sty 2017, 17:11

Jovetic znów strzela dla Sevilli. Nie ma to jak sprowadzić gracza, którego potencjału nijak nie umie się wykorzystać :roll:

Kolejka bardzo fajna pod umocnienie się na czwartym miejscu. Trzeba łapać punkty na kim się da, bo w połowie kwietnia będzie niezły maraton. No i co? Dalej żałujecie że odpadliśmy z LE? :wink:

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 29 sty 2017, 17:28

Musze posypac glowe popiolem, bo jakis czas temu z uwagi na to gowno co graliscie pisalem, ze na LM nie macie zadnych szans. Przyszedl Poli i rzeczywiscie ogarnal ten burdel i teraz naprawde sadze, ze stac Inter na walke o te LM mniej wiecej na rowni z Roma i Napoli.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 sty 2017, 17:45

Myślę że w listopadzie nikt już w walkę o LM nie wierzył. Po przyjściu Pioliego raczej oczywistym było, że gra i wyniki się poprawią ale nikt nie przypuszczał że drużyna aż tak odżyje i wystrzeli z formą. W dodatku transfer Gagliadiniego okazał się strzałem w dziesiątkę. Nie ma jednak co popadać w hurraoptymizm. Póki co (odpukać) zawodników omijają kontuzję, dzięki czemu trener co tydzień może wystawiać optymalny skład. I oby tak było już do końca sezonu. Utrata Joao Mario czy Icardiego byłaby bardzo bolesna. Właśnie słowo o Argentyńczyku, który jakby wszedł na wyższy poziom. Gra dla drużyny, nie czeka już z przodu na piłki. Cofa się, przyjmuje pod kryciem, gra kombinacyjnie. Nie jest przypadkiem, że ma już tyle asyst. Choć od jakiegoś czasu nie strzela już tak regularnie bramek, wciąż ma ogromny udział w kolejnych zwycięstwach. Robi się z niego napastnik kompletny. Aż szkoda że zadebiutował w dorosłej reprezentacji Argentyny, bo chyba spokojnie mógłby już ubiegać się o włoski paszport, a wtedy propozycja gry dla Włoch byłaby jedynie kwestią czasu.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sty 2017, 17:48

To z Icardim to prawda. Raczej rzadko się zdarza żeby ktoś, kto nie jest Messim albo Ronaldo, był liderem zarówno klasyfikacji strzeleckiej, jak i klasyfikacji asystujących w lidze top 5. 15 bramek (tak jak Dzeko) i 8 asyst (tak jak Callejon). Ładne liczby.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”