Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 03 kwie 2011, 14:36
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 03 kwie 2011, 14:43
OSTRZEŻENIE: Osoby mające problemy z sercem powinny jak najdalej trzymać się od wszelkich wzmianek o spotkaniu Napoli z Lazio!
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 03 kwie 2011, 14:50
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 03 kwie 2011, 15:31
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 04 kwie 2011, 10:12
VADER
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 kwie 2011, 12:36
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 04 kwie 2011, 15:49
http://ero-art.pl/geografia-seksu/1125/#more-1125 Nie jestem pewien czy byś chciałBoromir pisze:A jak to jest po włosku?
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 18 kwie 2011, 7:11
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 maja 2011, 15:03
Walter Mazzarri, który w trakcie sezonu negocjował z Juventusem Turyn został bez pracy. Chociaż trener wywalczył wraz z SSC Napoli prawo startu w Lidze Mistrzów, to prezydent klubu, Aurelio De Laurentiis zwolnił go!
Nowym szkoleniowcem klubu został Giampiero Gasperini, a Mazzarri pozostanie bezrobotny aż do 30 czerwca 2013 roku, bowiem klub z Neapolu ma zamiar nadal mu płacić, co oznacza, że trener nie będzie mógł do tego czasu podjąć pracy w żadnym innym zespole.
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 maja 2011, 15:12
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 maja 2011, 15:27
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 maja 2011, 18:21
Porównania do Sampy same cisną się na ustaDr.Football1 pisze:![]()
O co tu chodzi ?! De Laurentisa porabalo do reszty ? Kompletnie nie rozumiem tej decyzji. To jest chore.
Gasperini ? Dla mnie jest to decyzja porownywalna do zatrudnienia Di Carlo w Sampie. Mialo byc Grande Napoli,a bedzie jedna wielka kupa. Teraz brakuje tylko wielkiej wyprzedazy najlepszych graczy...
Mazzarri bezrobotny do 2013 ? Musze zapalic
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 maja 2011, 18:41
Za dwa lata się pomyśli(L)oczkerson pisze:PS: Walter do Interu! Kadrę mają doskonałą pod jego schemat
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 23 maja 2011, 18:59
Dokladnie mam takie same odczucia. Napoli moze nie jest jakas potega, ale to nie znaczy, ze mozna sobie negocjowac za ich plecami, De Laurentis z kolei podszedl do sprawy bardzo ambicjonalnie, jego prawo. Czy wyjdzie to Napoli na dobre to juz inna spraw (raczej nie wyjdzie).mete pisze:Wydaje mi się, że to kara za negocjacje z Juventusem. Gość sobie jest sam trochę winny. Poczuł zainteresowanie z Turynu i zaczęły się wywiady, że nie wie czy zostanie. Teraz nie ma dla niego miejsca ani tu ani tam.
No ja bym go widzial, ale chyba tylko ja(L)oczkerson pisze:PS: Walter do Interu! Kadrę mają doskonałą pod jego schemat
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 23 maja 2011, 19:24
Nie tylko Ty. Ja tez wole jego niz Leonardo. MM musi skorzystac z tej okazji, Napoli nie jest głupie i zamiast oplacac dwoch szkoleniowców dostanie troche hajsu to go pusci. Tylko czy chce widziec Inter grajacy 3-4-3?Maciek (interista) pisze:ale chyba tylko ja
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio