Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 20 sie 2005, 8:48

<LILI> Romanista pisze:ja nie wiem co wy sie tak tej Romy czepiacie przywalcie sie do swoich klubików a Rome w spokoju zostawcie .

[nevermind] napisał:
Roma w odroznieniu do interku zdobula w ostatniej dekadzie scudetto.

Rossi:
To był głowny czynnik twojej klasyfikacji : Milan , Roma , Inter
To super
No ja wiem że nie jestem mistrzem w znajomość ligi włoskeij są lepsi a napewno nie bede sie z nikim licytował kto więcej wie a juz napewno nie z tobą żenada A jeszcze że dyrektorzy obu drużyn sie nie lubia jest dla ciebie ważniejsze niż historyczne pojedynki Inter- Juve bardzo ciekawe Szkoda ze nie mam dostępu do ligi mongolskeij by pewnie miał taka wiedze jak ty a to byłoby super

Rossi odczep sie od Romy przypomnij sobie co było 2 lata temu na meczu Roma -Inter I zostaw ją w spokoju
Przypomnij se ostatni sezon co wtedy bylo :lol: :lol: :lol: 8) :)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 sie 2005, 11:03

Wyobrazmy sobie co w tym sezonie bedzie :D :twisted: 8)

Ale mniejsza o Rome , bo dzis czeka nas prawdziwy szlagier. Czyli boj o Italie :!: Hehe , ale sie dzisiaj tu bedzie dzialo. Atmosfera napewno bedzie w stylu calcio czyli goraca :twisted: o rekordzie komentarzy nie wspomne 8)

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sie 2005, 11:33

czas wszystko pokarze co będzie miało być to będzie może Roma dostanie nawet 6-0 ale mniejsza o to .
W dzisiejszym meczu stawiam na Inter, ponieważ myślę że mają lepszy skład od Juve (chociaż nieznacznie ale lepszy)i sądząc po tym co w tamtym sezonie w Interze wyrabiał Veron to myśle że on, Adriano i Oba poprowadzą Inter do zwycięstwa . Stawiam na wynik 2-1 dla Interu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sie 2005, 12:34

A ja inaczej niż Chłopaczek wróce to tego tematu Roma i szanse na scudetto. :twisted: Bo uwazam że Roma bedzie sie liczyc i jeszcze wspomnicie te slowa. Milan Inter i Juve graja w LM i piłkarz to ludzie takze mozna mowic o kadrach czy potencjale ale LM to jest teraz liga nad liga i kazda wpadka w serie A moze byc spowodowana tym ze za dwa dni ktoś z tej trójki gra z Barca Realem czy Chelsea. Spalletti to trener który kocha system 3-4-3 a jak wiemy Roma zawsze umniała tym systemem grac. Teraz chyba Luciano nie zmieni systemu i mówienie ze Roma jest na trója nie ma sensu bo dwa lata temu sklad Romy aż tak sie nie roznił by mówic o rewolucji a do 34 kolejki grali z Milanem o scudetto i kazży pamieta jak Roma grała. Teraz nie gracze a psychika moze miec znaczenie najwazniejsze bo po tym nie udanym (popszednim) sezonie oni musza znów uwierzyć w siebie i wtedy serie A nie bedzie liga trzech wielkich klubów tylko czterech a może i pięciu...

Superpuchar w popszednim roku miał jednego aktora Andriy Shevchnko i Hattrick strzelony Lazio dziś może byc podobnie ale stawiam że jeden gracz bedzie bohaterem...

Może karne by były zawsze to lepiej tym bardzie dla postronnych kibiców :roll: Dzisiaj jest troche fajnym spotkań ale to chyba dla kazdego fana Calcio jest na pierszym miejscu. Znów głos Grzesia Milko i Tomka Lipińskiego na antenie :lol: :lol: a wiec zaczynamy nowy sezon Grande Calcio :p

P.S To już bedzie ostatni mecz przed sezonem Inter ?? czy graja jeszcze cos towarzysko ?? Bo Juve z Barca o puchar Gampera "Katalończyków" :wink:

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 20 sie 2005, 13:40

No wiadomo jeszcze ze mecz z Schaktarem w EL.LM :> :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sie 2005, 13:44

aha no racja BartiX no zapomniałem o tym rewanżu. O.K dzieki :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 sie 2005, 21:53

Do przerwy 0-0. Na druga mozna by sprobowac Pizarro oraz Samuela ...
FORZA INTER Niech wygra lepszy :!: Czyli Inter :D :twisted:

Awatar użytkownika
[nevermind]
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: [nevermind] » 20 sie 2005, 21:55

Narazie to o WIELE lepszy jest Juventus, niuznany prawidlowo zdobyty gol. Sedzia <killer>

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 20 sie 2005, 21:57

z tego co ja widziałem w telewizji to lepszy był inter ale poszedłem w 35 mni przed kompa i nie wiem co było dalej

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 sie 2005, 22:02

Heh a ja od 40 minuty ogladam widziałem dobre podanie Camoranesiego do Zlatana a ten zmarnował dobra okazje troche odskoczyła mu pilka.
No i ten gol nie uznany szkoda bo mecz by sie lepiej potoczył dla widowiska.
Co do Nedveda to widac było po nim ze go strasznie boli reka.
czekam na druga czesc meczu mam nadzieje ze jakies bramki padna.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 20 sie 2005, 22:12

<LILI> Romanista pisze:z tego co ja widziałem w telewizji to lepszy był inter ale poszedłem w 35 mni przed kompa i nie wiem co było dalej
moze w faulowaniu byli rzeczywiscie lepsi :?
Juventus caly czas atakuje, a Inter narazie sie broni, nieuznana bramka Treze, ktory byl na rowni z Zanettim, a nie na spalonym jak sygnalizowal sedzia. Glownym bohaterem 1 czesci spotkania byl Zlatan :twisted:
Vieira i Emerson dominują nad Veronem oraz Cambiasso :twisted:

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 20 sie 2005, 23:35

to jest koniec !!!!!!!!!!!!!!!! juventus 0 - 1 INTER MEDIOLAN SEBA VERON !! I PUCHAR WLOCH NASZ A RACZEJ SUPER PUCHAR !!!! SWIETNIE.....!!!! pierwszy krok do dalszych zwyciestw :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 sie 2005, 23:39

Haaaaa i znow lepsi od Juve :D :D :D Mecz moze nie byl porywajacy w wykonaniu Interu , ale najwazniejsze trofeum :!: :twisted: Teraz kroczymy od zwyciestwa do zwyciestwa :D Jeszcze raz FORZA INTER :!: Brawo Mancio , brawo cala druzyna :!:

Awatar użytkownika
Maju_FCI
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maju_FCI » 20 sie 2005, 23:43

kupa69 pisze:
<LILI> Romanista pisze:z tego co ja widziałem w telewizji to lepszy był inter ale poszedłem w 35 mni przed kompa i nie wiem co było dalej
moze w faulowaniu byli rzeczywiscie lepsi :?
Juventus caly czas atakuje, a Inter narazie sie broni, nieuznana bramka Treze, ktory byl na rowni z Zanettim, a nie na spalonym jak sygnalizowal sedzia. Glownym bohaterem 1 czesci spotkania byl Zlatan :twisted:
Vieira i Emerson dominują nad Veronem oraz Cambiasso :twisted:

buahahaha no jak cholera dominują :boruta: :boruta: :boruta: chyba inny mecz ogladalismy :D

Awatar użytkownika
DjJuve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjJuve » 20 sie 2005, 23:47

Koniec spotkania, porazka Juve a moje uczucia po spotkaniu podam w kilku punktach :P
1.Nie mam zalu do sedziego, jest on tylko czlowiekiem (choc stojac na lini mogl lepiej spojrzec). W zeszlym sezonie zdarzalo sie ze sedziowie mylili sie na nasza korzysc-to zdanie dla tych ktorzy mieliby ochote zabic sedziego :wink:
2.O ile wynik nie zadowala to gra napawa optymizmem. Stwarzalismy wiecej sytuacji niz Inter (100% DP i Treze, akcja Zlatana i nieuznany gol Treze, do tego slupe Vieiry) i przed nadchodzacym sezonem licze na zdobycze :] Zabraklo skutecznosci nad ktora nalezy popracowac oraz odrobiny szcescia, reszta byla ok. Wspomne ze podczas pierwszej polowy dogrywki musialem opuscic pub, moze wtedy sie cos zmienilo?
3.Wraz z kolegami mielismy ciakwwa dyskusje z kilkoma smiesznymi kibicami Barcy na temat wyzszosci calcio nad la liga :lol:
4.Nie ma mowy o zwalaniu czegokolwiek na oslabienia.
5.Przed chiwla dowiedzialem sie od znajomwego ze Samuel oplul Nedveda? Rozumiem ze jego frustracja wzrasta ale chlopek nie musi pokazywac rzeczy ktorych nauczyl sie w hiszpani.
6.Dp slabiutko, czekam na Cassano.
7.Gratuluje Internista i zycze mocnej walki z Juve i Milanem :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”