"..." - Kolejka Calcio - Strona 4

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Podsumowanie kolejki Calcio reaktywacja?

Tak
32
82%
Nie
7
18%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 wrz 2005, 11:26

No sorry Serek a coś Ci nie pasuje w tej 11 :roll:

Czyli narazie podsumujmy :arrow:

Drużyna -
Palermo 3
Juve -1

Bramka -
Gasbarroni - 3
Bonazzoli - 1 (Tak Diabło na ta sie zdecydowałeś woley po długim rogu :twisted: ??)

Niespodzinka -
Inter 4

Gracz ?
wcześniej nie pisali chłopaki także może tego nie bierzmy poduwage teraz ? :roll: Chyba żeszybka malazwrotna sonda :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 wrz 2005, 14:58

*_For_zaza_Milan_* pisze:Gasbarroni - 3
Bonazzoli - 1 (Tak Diabło na ta sie zdecydowałeś woley po długim rogu Twisted Evil ??)

Macie jakis linkdo tych bramek?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 wrz 2005, 15:04

Ja nie mam widziałem na "dużym ekranie" ale poszukaj na jakieś stronie Sampdori :roll: w końcu to ich duet strzelał najpiekniej w tej kolejce :D Jedna piękniejsza od drugiej ale lob dla mnie numero uno :twisted: klasa ...

Awatar użytkownika
Diablo_ASR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 13 wrz 2005, 16:46

*_For_zaza_Milan_* pisze:Bonazzoli - 1 (Tak Diabło na ta sie zdecydowałeś woley po długim rogu :twisted: ??)
Masz na myśli, że w długi róg? Tak, przyjęcie i uderzenie z woleja to mój typ. Serka zresztą też, więc jest nas dwóch.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Gracz ? wcześniej nie pisali chłopaki także może tego nie bierzmy poduwage teraz ? :roll: Chyba żeszybka malazwrotna sonda :)

Myśle, że ważna kategoria. Niech się każdy wypowie. Mój typ: Santana.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 wrz 2005, 17:47

Diablo_ASR pisze:Masz na myśli, że w długi róg? Tak, przyjęcie i uderzenie z woleja to mój typ. Serka zresztą też, więc jest nas dwóch.

Moj tez, choc w porownaniu z wolejem Treze w meczu z Wlochami na euro 2000 wypada slabo.

Co do gracza kolejki stawiam na Trezegueta. Druzyna Palermo.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 wrz 2005, 19:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:No sorry Serek a coś Ci nie pasuje w tej 11

Zaza nie powiedziałem , że mi nie pasuje bo wybraliście prawie optymalną jedenastke.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gracz ? wcześniej nie pisali chłopaki także może tego nie bierzmy poduwage teraz ? Chyba żeszybka malazwrotna sonda

Zgadzam się z Diablo. W każdym fachowym magazynie jest wybierany gracz kolejki , więc dlaczego miało by takiej kategorii zabraknąć tutaj :?: :twisted:
A więc wybierajcie i piłkarza kolejki :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 wrz 2005, 11:11

Serek no to luz - bedzie i gracz kolejki :!: :twisted:

A wiec jeszcze raz podsumujmy 2 kolejke :!: 8)

Druga kolejka Calcio "11" według fanatyków pilka.pl :wink:

:arrow: [1-4-3-1-2]

:arrow: De Sanctis (Udinese)

:arrow: Stam (Milan)
:arrow: Cannavaro (Juve)
:arrow: Terlizzi (Palermo)
:arrow: Grosso (Palermo)

:arrow: Santana (Palmero)
:arrow: Vieira (Juve)
:arrow: Ambrosini (Milan)

:arrow: Muntari (Udinese)

:arrow: Shevchenko (Milan)
:arrow: Trezeguet (Juve)

Drużyna :arrow: Palermo - 4 - Juve - 1

Bramka :arrow: Gasbarroni - 3 - Bonazzoli - 2

Niespodzinka :arrow: porażka Interu - 4 (choć w zasadzie świetna gra Palermo :wink: )

Gracz kolejki :arrow: Santana 2 (Diablo - Zaza) Trezeguet 2 (Lakier - Serek)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 17 wrz 2005, 11:57

Dziś zaczyna sie 3 kolejka serie A Parma Empoli i Inter - Lecce jutro beda teoretycznie najciekawsze mecz Samprodia - Milan ( rekord Zoff wyrównany przez Paolo 8) ) i np. Viola - Udinese.

Chyba każdy już oddał głos do popszedniej kolejki ?? :roll: Bo jak zaczna grać to czas przyjmowania głosów mija :lol:

Po 5 kolejka zrobi sia małe podumowania :wink:

Awatar użytkownika
Milanista11
Trampkarz
Trampkarz
Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milanista11 » 17 wrz 2005, 12:08

Nareszcie!!!! Kolejna kolejka Włoskiej serie A!!!

Milan-Sampordia
Bardzo chciałbym aby Milan odniósł pewne zwycięstwo.

FORZA MILAN!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 18 wrz 2005, 16:56

Bardzo cieszy mnie zwycięstwo Violi nad Udinese - tym ostatnim po zwycięstwie z Romą (dość szczęśliwym) i Panathinaikosem (z którym nawet żenująca Wisła ostro powalczyła) solidnie się w głowach poprzewracało do tego stopnia, że Iaquinta zaczął coś burczeć o ostrym strzelaniu na Camp Nou :shock:

Może ta porażka trochę ich sprowadzi na ziemię, bo jak widać nie są jeszcze tak świetnym zespołem jak im się wydawało.

Co do Milanu to jak odblokował się nareszcie Gila to reszta drużyny się niezbyt popisała :? Jak na razie tylko Juve nie zawodzi...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 wrz 2005, 17:15

I także w tej kolejce nie zabrakło niespodzianki :D

Sampdoria-Milan 2-1 - wynik mówi sam za siebie. Milan nie jest w formie i ma już 5 pkt straty do liderującego Juve. Ale to dopiero początek sezonu :!:

Cagliari – Messina 1:1 (1:1)
Suazo 41’ - Donati 30’

Fiorentina – Udinese 4:2 (2:1)
Fiore 39’, Toni 43’, Danadel 79’, Toni 89’ - Muntari 27’, Jaquinta 91’ – karny

Juventus – Ascoli 2:1 (2:1)
Del Piero 14’ k., Del Piero 39’ – Cariello 32’

Lazio – Treviso 3:1 (2:1)
Rocchi 20’, Pandev 26’, Oddo 87’ - karny – Pinga 44’

Reggina – Chievo 1:3 (1:1)
Cozza 11’- Francheschini 19’, Francheschini 64’, Mandelli 77’

Sampdoria – Milan 2:1 (1:1)
Bonazzoli 38’, Tonetto 58’ - Gilardino 18’

Siena – Palermo 1:2 (1:1)
Locatelli 22’ - Terlizzi 20’, Makinwa 56’

INTER- LECCE 3:0 (2:0)
Martins 25', Stanković 29', Cruz 84'

Parma - Empoli 1:0 (1:0)
Corradi 17'

Dziś wieczorem gra jeszcze Roma na wyjeździe z Livorno jednak niezależnie od tego wyniku ta kolejka była udana. :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 18 wrz 2005, 19:46

widac w kazdej kolejce są jakies niespodzianki i to dobrze dla rywalizacji w serie A :lol: Widac Milan nie jest w najleprzej dyspozycji i traci juz dosyc duzo do Juve :!: stawiałem ze Udine wygra we Florencji a;e sie pomysliłem i znowy dwie brameczki strzelił Toni i widac jest w dobrej dyspozycji na początku sezonu.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 18 wrz 2005, 20:17

luk1208 pisze:widac w kazdej kolejce są jakies niespodzianki
:roll: no w tej akurat nie było ,ale jest jeszcze mecz Livorno - Roma :wink:

W tym sezonie Serie A bedzie bardziej wyrownana ,ja nawet powiem ryzykownie ,ze Viola bedzie wyzej niz ktorys team z "wielkiej trójki" niz ktory :?: Tego niestety nie wiem :wink:

Udinese,Viola,Palermo,Sampdoria - to zespoły przed ktorymi napewno repspekt czuja Juve,Inter,Milan :twisted: Tym lepiej dla włoskiej Piłki 8)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 18 wrz 2005, 23:35

Serek jutro rano podsumujemy kolejke. Zaraz magazyn zobaczy sie jeszcze bramki na spokojnie, ja dziś widziałem z 5 razy ale jakoś nie mogłem sie skupic na Calcio :lol:

Jak którys bedzie rano to zaczynać bezemnie :p Potem sie podliczy głosy i wybierze 11 kolejki.

Swoja droga nie wiem co jest wieksza niespodzianka przegrana Milanu z pucharowiczem i rewelacja popszedniego sezonu Sampdoria na ich terenie czy wygrana na własnym terenie nie w gnoju i błocie Juve z Ascoli. Ale bez kibiców to znów ważna.

Bohater dla mnie jest tylko jeden Paolo Maldini ... Daj Boże zdrowia naszemu kapitanowi. Bo to co robi jest wielkie. Po raz 800 w barwach Milanu :!: Nie ma drugiego takiego poprostu nie ma ....

Forza Paolo :!: Fozra Milan ... amen

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 12:57

No to zaczynamy głosowanie po 3 kolejki. Na początek ja napisz a potem jak zawsze kazdy zmieni co uważa. Tylko uzasadniajac. :roll:

:arrow: "11" Calcio - 3 kolejki.

:arrow: Antonioli (Sampdoria) za to że w koncówce to jemu Novellino zawdziecza 3 pkt. a nie jeden. obrona strzału Shevy instynktownie i Vieriego z wolnego daje mu nominacje odeminie :lol: A jeszcze było kilka ładnych parad.

:arrow: Ujfalusi (Viola) - rozegrał świetny mecz na boku obrony. Trzy razy zaczynał akcje bramkowe. 2 asysty. nie ma tematu Czech na tej pozycji. :wink:

:arrow: Cordoba (Inter) - choc obrona Interu pracy nie miała prawie wcale to tylko on był skupiony na maxa i czyścił wszystko. Zagrał najpewniej.

:arrow: Terlizzi (Palermo) - 3 kolejka :!: 3 bramka :!: obrońcy Palermo. Stałe fragmety gry wychodzą mu cool. Jedno z odkryć tego sezonu mimo ze trzy kolejki za nami.

:arrow: Maldini (Milan) - Milan przegrał i stracił dwie bramki. Po części to też Paolo wina bo gra w defensywie ale za te 800 meczy wybaczemu to spotkanie. 800 spotkań w barwach Milanu ... Grazie El Capitano.

:arrow: Diana (Sampdoria) - za dobry mecz - asysty i ogrywanie Kaladze. :lol: :roll:

:arrow: Cambisso (Inter) - za asyste pierwsza klasa i cały mecz na pełnych obrotach. Co nie wszyscy gracze Interu zrobili. Cambiasso w tymmeczu był wszedzie.

:arrow: hmmm ?? chyba Donadel (Viola) - to nie jest jego nominalna pozycja ale w tym ustawieniu może tu grać. Piekna bramka.

:arrow: hmmm ??

:arrow: Toni Luca (Viola) Toni show. Przy tej drugiej bramka wykazał sie max zwinnościa a strzał mógl rozerwac siatke :wink:

:arrow: hmmmm ? Pandev (Lazio) ?? to mój faworty.

Oczywiście czekam na Wasze propozycje. Jak zwyke może znaleść kompromis :) :lol:

Bramka ?? :arrow: Chyba były Milanista a obecnie Fioletowy. Marco Donadel. Za tego wolnego w krótki róg. Precyzja i siła - :) De Sanctis przez dwie kolejki był u Nas wysoku ale przy tym wolnym sie nie popisał.

Gracz ? :arrow: Paolo Maldini i nie przekonacie mnie :p Jeszcze raz Grazie za te 800 spotkań ...

Sensacje :arrow: hmmm?? Jak spojrzymy na mecz Milanu z pkt. takiego że Sampdoria miała duże szczescie i jest pucharowiczem UEFA. Po wspaniałym popszednim sezonie. Moze wysnuć że nie ten mecz ale chyba milo wszystko Sampdroia - Milan ... bo takie mecze trzeba wygrywać.

To tyle czas na Was fanatycy :twisted:

Edit - P.S. :lol: Swoja droga w ten weekend w całej europie było z 10 zagrań reką nabitych w polu karnym. Mecz Lyonu i dwa razy Tiago naturalnie odbija. Mecz Auxerre, Liverpoolu, Chelsea, Sieny, Wisły i jeszcze kilku drużyn ... a tylko w meczu Juve sędzie podtktował karnego po tym jak Nedved nabił reka naturalnie ułożona... :roll: dziwne widocznie z innej książki sie uczył sedzie :wink: hehe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”