Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 cze 2019, 20:13
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2019, 20:15
To jest czytelne i zrozumiałe, ale nie chodzi o to by JUVE losowo tracił punkty na przypadkowych ekipach dekoncentrując się lub bagatelizując kolejnego rywala. Nie chodzi o to byś po meczu z Frosinone żałował, że mogłeś jednak włączyć bo akurat udupili. Chodzi o to, by przed meczem z takim Milanem był znak zapytania pod wynikiem. By można było się obawiać ich ofensywy, albo przed meczem z Interem by było obawa, że nie uda się sforsować trójki Godin-Skriniar-De Vrij bo Handa od 500 minut nie wyjął piłki z bramki, albo bo właśnie zagrali na zero z tyłu z Liverpoolem w CL. Jak drużyny są w formie i po prostu grają dobrą piłkę mając swoje atuty pojawia się jakaś nieprzewidywalność. Mecz nie jest rozstrzygnięty przed pierwszym gwizdkiem. Jak ja tęsknie za czasami jak zbliżał się mecz z Milanem i po prostu bałem się tego Szewczenki. To robi emocje i tego trzeba tej lidze. No, ale tu wszystko zależy od ekip za plecami JUVE. By parę drużyn weszło na poziom przy, którym strata punktów lidera z nimi nie będzie nikogo dziwić. Natomiast JUVE w kontekście rywalizacji nic nie może. Wszystko jest po stronie Interu, Milanu, Napoli, Romy... Jedyne co JUVE może zrobić to zacząć ich upokarzać wygrywając nie 1:0 a 4:0. To w teorii bo nie wierzę za bardzo by takie "motywacje" miały istotny wpływ.czarny samael pisze: ↑11 cze 2019, 19:01Tym samym Conte robiący 100 pkt i Pep robiący 101 jest ciekawsze niż to co jest teraz, ale i tak gorsze od takiego Conte 85 pkt i Sarriego 84.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 cze 2019, 20:34
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 11 cze 2019, 20:37
sci
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 cze 2019, 20:50
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 cze 2019, 20:52
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 cze 2019, 21:08
I jak już Szewczenko się zrespawnuje a Milan znów będzie wielki możecie brać Guardiolę bo oni wtedy wezmą Kloppa a my Zidane'a i jedziemy dalej. Liga faktycznie będzie ciekawsza. Kumasz? Pewnie nie ale zapytałem z grzeczności. Przy obecnej kondycji Seria A Guardiola w Turynie nie sprawi że liga będzie ciekawsza bo temat walki o scudetto już całkiem umrze.
Czyli sugerujesz że coś pisałem ale nazwisko mam sobie teraz wymyślić? Kpisz sobie gościu? Ostatnio pisałem o Sarrim bo to najbardziej prawdopodobny scenariusz.
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 11 cze 2019, 21:39
No pisałeś, że nie chcesz grać z Juventusem Guardioli. A z czyim Juventusem chcesz grać to nie wiem, wpisz sobie kogoś, ja nic insynuował nie będę
Ok, poczekamySalas11 pisze: ↑11 cze 2019, 21:08I jak już Szewczenko się zrespawnuje a Milan znów będzie wielki możecie brać Guardiolę bo oni wtedy wezmą Kloppa a my Zidane'a i jedziemy dalej. Liga faktycznie będzie ciekawsza. Kumasz? Pewnie nie ale zapytałem z grzeczności. Przy obecnej kondycji Seria A Guardiola w Turynie nie sprawi że liga będzie ciekawsza bo temat walki o scudetto już całkiem umrze.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 cze 2019, 21:48
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 cze 2019, 22:16
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 cze 2019, 22:23
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 cze 2019, 22:54
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 12 cze 2019, 10:28
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 12 cze 2019, 10:54