Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2008, 11:23
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2008, 11:31
(L)oczkerson pisze:No i kończąc Jimenez owszem jest ciekawym młodym zawodnikiem, ale w moim przekonaniu jeszcze nie dośc dobrym żeby pociągnąc gre Interu w rozegraniu
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 24 lip 2008, 11:33
+ DacourtOgólnie pomoc Inter teraz w środku ma kompletną kadrowo, bo są Cambiasso, Vieira, Muntari, Pelle, Jimenez no i Figo z Zanettim
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2008, 11:36
To juz wasz problemSero pisze:Jeśli nie teraz to kiedy ?
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lip 2008, 11:41
nie wiem jak gral w Premier League ale jak dla mnie na PNA byl jednym z lepszych pilkarzy...nie jest to pilkarz ktorego [chyba] Inter potrzebuje ale dla mnie to jeden z lepszych narazie transferow w Seria A jak jeszcze gral w Udine byly plotki laczace go z Milanem...moze byc objawieniem tego roku w Seria A tylko musi gracCzy ktoś może napisać jak Muntari spisywał się w Premier Leauge ? bo w Serie A pozostawił po sobie przynajmniej dobre wrażenie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 lip 2008, 12:42
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 lip 2008, 13:40
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chuchu » 24 lip 2008, 14:10
Pierwsza połowa: Julio Cesar; Santon, Burdisso, Pelè, Bolzoni; Cambiasso, Vieira, Zanetti; Figo, Adriano, Balotelli.Akarin pisze:Mam pytanie. Jak dzisiaj gracie z Al Hilal? Pierwszy skład? Nastrzelacie sporo bramek?
Chuchu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rdz » 24 lip 2008, 14:15
Hehe, właśnie taki jest Muntari(L)oczkerson pisze: z dobrą techniką, szybkością, przyspieszeniem i zwinnością Muntari to kompletnie inny piłkarz....
Raczej jest inne pytanievakabayashi pisze:jest tylko jedno pytanie ,po co on kolejny pomocnik do środka Interowi
rdz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2008, 14:25
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 24 lip 2008, 14:58
vakabayashi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 24 lip 2008, 15:04
Już tłumaczęvakabayashi pisze:jest tylko jedno pytanie ,po co on kolejny pomocnik do środka Interowi
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2008, 15:21
A Ranieri z Secco mają wizje drużyny z Poulsenem i MolinaroMaciek (interista) pisze:(L)oczkerson gdybyśmy chcieli rozgrywającego to walczylibyśmy o Deco, Mourinho ma inną wizję drużyny. Zresztą osobiści dostrzegam wady posiadania takiego lidera bo wówczas gra jest zbyt uzależniona od jednego gracza.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 24 lip 2008, 15:24
Lol, już poprawiam, Muntari to leszczyk i oczywiśie nijak nie pasuje do Interu.(L)oczkerson pisze:A Ranieri z Secco mają wizje drużyny z Poulsenem i Molinaro![]()
Takie tłumaczenie jest dziecinne bo na tej zasadzie każdy transfer będzie strzałem w 10 (bo Mou ma taką wizje i on jej odpowiada)
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lip 2008, 15:37
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio