Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 19 sie 2004, 23:56

Chlopaczek pisze:
Milosz_FCI pisze:wyluzuj milanista 90% liczby twoich postow to klótnie ... :?
co to wogole ma byc - miejsce Polska system samowolka - doprowadzenie do takiej klotni swiadczy o niskim poziomie modow ....

chlopaczek nie czepiaj sie tak boli cie po prostu ze mamy w skladzie Adriano i Burdisso i nie tuszuj ze jest inaczej ...

gdy kolega majonez zasugeruje ci cos konkretnego odpowiedz mu z kulturka a nie czepiasz sie jego bledow ort...

co do derby widze ze zyjesz przeszloscia ... ale nie powiem masz czym zyc to jak Urugwaj szczyci sie osiagnieciami jakie osiagnol grajac ,,pempkiem swini''

wyluzuj

FORZA INTER
No nie rozwalasz mnie.Nie boli mnie ze macie Adriano i Burdisso po pierwsze mamy rownie dobrych zawodnikow a po drugie nie widziales tego drugiego nawet w akcji wiec sam nie wiesz jak gra.Nie wpychaj mi do ust czegos czego nie powiedzialem.

Tak jest niech karzdy pisze sobiem jak mo sie podoba to wtety bedzie soper pzejzyscie na forum.

Nie zyje przeszloscia bo nie musze.Wiesz jaka jest terazniejszosc?Chyba nie musze ci mowic.
Gości akurat Ty wiesz, ze nie widział w akcji, mylisz sie bo widział, a co mało ze wszystkicj meczy rozegranych przez Burdisso to własnie On zbierał pochwały za wyróżniającego się pilkarza na boisku.

A oto twije błędy 8) :"karzdy", "wtety" i Ty smiesz mówić, zę ja robie błędy!! Jesteś śmieszny!!

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 19 sie 2004, 23:57

wyjasnilem ci przez gg zjakis zrodel wiem o Burdisso .. i chyba nie tylko ja znam jego wartosc .....
ja nie mowie ze powiedziales cos... ale widac ze cie to bardzo boli
znam te uczucie mnie tez bolalo jak zdobyliscie scudetto ale z indywidualnymi nazwiskami sie jeszcze nie spotkalem
potrzebny ci egzorcysta stary .....
:?

FORZA INTER

dobra Maju koniec , wystarczy ze on ukazuje swiadectwo swojego klubu anizeli my , idziemy spac :wink:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 sie 2004, 23:57

Zmieniles wczesniej temat robiac aluzje do mojej inteligencji.Przyszedl Milosz twoj kolega to moze ci pomoze.
O co to chodzilo bo juz przez ciebie zapomnialem? :lol:
A tak o tym jak bedziemy marzyc o pokonaniu was.Na razie to wy mozecie tylko pomarzyc o pokonaniu Milanu.Zapomniales jak smakuje smak zwyciestwa w derby chyba.Tak dawno to bylo.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 sie 2004, 0:00

Milosz_FCI pisze:wyjasnilem ci przez gg zjakis zrodel wiem o Burdisso .. i chyba nie tylko ja znam jego wartosc .....
ja nie mowie ze powiedziales cos... ale widac ze cie to bardzo boli
znam te uczucie mnie tez bolalo jak zdobyliscie scudetto ale z indywidualnymi nazwiskami sie jeszcze nie spotkalem
potrzebny ci egzorcysta stary .....
:?

FORZA INTER

dobra Maju koniec , wystarczy ze on ukazuje swiadectwo swojego klubu anizeli my , idziemy spac :wink:
Tak jest wiem skad wiesz z relacji kolegow interowcow.Maju mozesz byc pewny ze czytalem recenzje.Naprawde mieliscie tak wymagajacych rywali ze gdyby sie Burdisso nie wyroznial to to by bylo zalosne.Marny argument.

Milosz skoncz z tym ze mnie to boli bo to raczej ty chcesz zeby mnie to bolalo.Rozczaruje cie ale nie mam zadnych powodow do zmartwien z waszego powodu a tym bardziej do zazdrosci.

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 20 sie 2004, 0:00

"A ty typowy fan Interu ktory rzuca bluzgami gdy nadarza sie okazja (temat o Cannavaro) Widze ze juz mocno zaczynasz atakowac moja osobe sugerujac ze nie jestem bystry i za malo inteligenty zeby zrozumiec twoje posty.Nie schlebiaj sobie i zajmij sie tematem a nie moja osoba"

Oto twoja dygresja, zacząłęs zmieniać przedemną i wmawiasz, że to Ja. Ja widze, że ty potrzebujesz pomocy bo juz sobie nie radzisz. Milosz cie wyśmiał bo zauważył, że juz nic wiecej nie masz do powiedzenia i gadasz o ortografii. Zobacz moj wczesniejszy post gdzie uwzględniłem twoje błędy!! :D

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 sie 2004, 0:08

maju pisze:"A ty typowy fan Interu ktory rzuca bluzgami gdy nadarza sie okazja (temat o Cannavaro) Widze ze juz mocno zaczynasz atakowac moja osobe sugerujac ze nie jestem bystry i za malo inteligenty zeby zrozumiec twoje posty.Nie schlebiaj sobie i zajmij sie tematem a nie moja osoba"

Oto twoja dygresja, zacząłęs zmieniać przedemną i wmawiasz, że to Ja. Ja widze, że ty potrzebujesz pomocy bo juz sobie nie radzisz. Milosz cie wyśmiał bo zauważył, że juz nic wiecej nie masz do powiedzenia i gadasz o ortografii. Zobacz moj wczesniejszy post gdzie uwzględniłem twoje błędy!! :D
"Gościu zrobimy tak jak zrozumiesz to co napisałem to odezwij się bo widze, że Ci sie wszystko pomieszało, nie ewiem moze za późna godzina dla ciebie??!!"

A to bylo przed moja wypowiedzia o Cannavaro.To nie jest zmiana tematu? :lol:

Tak jest niech karzdy pisze sobiem jak mo sie podoba to wtety bedzie soper pzejzyscie na forum.

O ta wypowiedz ci chodzi?Sorry ale jak nie zalapales ironi to na serio masz niskie IQ.

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 20 sie 2004, 0:11

buahahaha ironia mówisz?? Dobra spoko, każde tłumaczenie jest dobre!! W tamtym poście niezałapałeś o co chodzi. Ja napisałem, że Inter ma PITBULLA, który nie z takim jak Kaka sobie radził, a ty nie zrozumiałeś, bo napisałes coś o Cyfrze.

Ja już kończę, bo nie mam zamiaru dłużej Cię ośmieszać, i tak sam wystarczajaco się zbłaźniłeś. Nara i Pozdro.

FORZA GRANDE MAGICO INTER!! 101% ANTI MILAN!!
Ostatnio zmieniony 20 sie 2004, 0:16 przez maju, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 sie 2004, 0:14

maju pisze:buahahaha ironia mówisz?? Dobra spoko, każde tłumaczenie jest dobre!! W tamtym poście niezałapałeś o co chodzi. Ja napisałem, że Inter ma PITBULLA, który nie z takim jak Kaja sobie radził, a ty nie zrozumiałeś o co chodzi, bo napisałes coś o Cyfrze.

Ja już kończę, bo nie mam zamiaru dłużej Cię ośmieszać, i tak sam wystarczajaco się zbłaźniłeś. Nara i Pozdro.

FORZA GRANDE MAGICO INTER!! 101% ANTI MILAN!!
Przysiegam uroczyscie ze nie wdam sie wiecej w polemike z osoba ktora ma nizsze IQ niz koszulka Interu.

Slodkich snow :lol:

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maju » 20 sie 2004, 0:18

Kto przeczyta nasze wypowiedzi oceni kto ma niższe, a kto wyższe IQ. Na twoim miejscu nie byłbym tak pewien siebie, bo w tej "walce" nie wypadłeś zbyt pozytywnie. Pokazałeś, prawdziwego milaniste i chwała Ci za to, nareszcie zostanie zauważona różnica pomiędzy Nami, a Wami. Niestety nie będzie ona na waszą korzyść.!!! :D

Nie możesz normalnie wygrać to wymyślasz teksty o koszulkach, cyfrach i ortografii, śmieszne są twoje wymówki jak i Ty sam jesteś śmieszny. Gdybyś miał wysokie IQ napewno nie gadałbyś o tych sprawach, masz 21 lat zachowujesz się jakbyś miał 12, szkoda słów marnować w postach na twoje śmieszne odpowiedzi. Już więcej nie przeprowadze z kibicem milanu żadnej dyskusji, bo brakuje wam wiadomości i kiedy nie wiecie co powiedzieć, wtrącacie do tematu zupełnie inną rzecz. Na temat ortografii pogadać sobie mogę w szkole, a nie na forum piłkarskim.

DOBRANOC

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 20 sie 2004, 12:34

Jeszcze jedna wypowiedz nie na temat i otrzymujecie 1 WP

Klinsmann
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klinsmann » 22 sie 2004, 18:34

Enzo Francescoli, Inter może nie ma tak mocnego składu jak Milan, ale na pewno będzie walczyć o Scudetto! Według mnie dawno już jest lepsze od Juventusu! Walka o mistrzostwo rozegra się pomiędzy Milanem, Interem i Romą. Zgadzam się z tobą jeżeli chodzi o resztę. Ten kto myśli, że Lazio będzie się liczyło w walce o eliminacje LM chyba nie jest na czasie. Parma będzie się biła o puchar UEFA, a Fiorentina nawet po tych jakich takich wzmocnieniach nie ma absolutnie żadnych szans na puchary.

FORZA INTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Flymanek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Flymanek » 25 sie 2004, 10:59

Inter to spoko team ale jakos ma pecha w ostatnich latach.
Może, powinien i musi walczyc o scudetto bo kibice czekaja na sukces juz dosc dlugo, a cierpliwosc kiedys sie konczy.
I nie moze miec takich wpadek z Milanem (twu :!: ) jak w polfinale LM w 2003. Bobo znowu nastrzela bramek i moze bedzie dobrze. Toldo to geniusz. Cannavaro tez; tylko ta pomoc (troche stara i wypalona).

FORZA INTER

P.S. Ale Chelsea FC i tak jest lepszy !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

pingfin
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pingfin » 26 sie 2004, 20:26

ty chlopaczek jestes jakis poryty. INTER MEDIOLAN żyje. i wygra CHAMPIONS LEAGUE w tym roku choć niejest faworytem i ma ciężkom grupe :lol:

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 26 sie 2004, 20:32

Synku poryty to mozesz byc ty,Chlopaczek napewno ma 3x wieksze iq od Ciebie,FORZA ASR :!:

Awatar użytkownika
Milosz_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milosz_FCI » 26 sie 2004, 20:35

troche szacunku do starszych chlopiec
kazdy ma swoje zdanie i je przedstawia od tego jest forum
spadaj do piaskownicy ..... :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”