"..." - Kolejka Calcio - Strona 6

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Podsumowanie kolejki Calcio reaktywacja?

Tak
32
82%
Nie
7
18%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 wrz 2005, 17:27

Rada dla Ibrahimovica. Zignoruj tego dzieciaka, jezeli widzi ze jakas druzyna jest silnijesza od jego ukachanego Milanu to zmienia temat na Stadiony, itp ;]

Btw. Jestem ciekaw, na jakiej podstawie wybieracie 'najlepsza' jednastke rundy? Ogladacie wszystkie mecze :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 17:33

Jestem ciekaw, na jakiej podstawie wybieracie 'najlepsza' jednastke rundy? Ogladacie wszystkie mecze
Na podstawie nominanacji to naszej 11 kolejki (ilości nominacji) i pkt. przydzielanych za gracza kolejki i bramke kolejki. Wszytsko gra. Nie bój nic dziecko ... biedne dziecko :lol:

Zresztą na szczeście fani innych klubów mogą coś madrego w tej kwesti napisać. Po to sa by wiedziec co pisza i ogladaja :) Nie wszyscy uzasadniają swoją opinie od posta na inne stronie .. biedaki :lol: :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 wrz 2005, 17:43

Na podstawie nominanacji to naszej 11 kolejki (ilości nominacji) i pkt. przydzielanych za gracza kolejki i bramke kolejki. Wszytsko gra.

Jaki ty jestes nie inteligentny, pytam sie skad wiecie jak dany gracz gral?

*_For_zaza_Milan_* pisze:Zresztą na szczeście fani innych klubów mogą coś madrego w tej kwesti napisać. Po to sa by wiedziec co pisza i ogladaja Smile Nie wszyscy uzasadniają swoją opinie od posta na inne stronie

O czyli, ogladaja wszystkie mecze serie a, tak?

a co do tekstu typu "biedak", to myslisz ze cos nim osiagniesz? Idz lepiej sobie dalej robic kebab z szrych komorek, palac trawke.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 wrz 2005, 18:30

Lakier właściwie zastanawiam się o co Ci chodzi :roll: To jest temat o ostatniej kolejce Calcio , a Ty wraz z innym Juventusem rozmywacie temat. Chcesz błysnąć :?: Onet potrzebuje takich jak ty :!:
Lakier pisze:O czyli, ogladaja wszystkie mecze serie a, tak?

Oczywiście , że nie. Skróty meczy i opisy w necie mogą wystarczyć. Pozatym czasem pomagają statystyki.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 19 wrz 2005, 18:43

serek408 pisze:Lakier właściwie zastanawiam się o co Ci chodzi Rolling Eyes To jest temat o ostatniej kolejce Calcio , a Ty wraz z innym Juventusem rozmywacie temat. Chcesz błysnąć Question Onet potrzebuje takich jak ty Exclamation

O to mi chodzi, ze Canal +, i ogladanie calych meczy nie jest potrzebne do podania wlanej jednastki, czyli wynika z tego ze uzytkownik Ibrahimovic moze rowniez obstawiac swoja, bo ma dostep do internetu, co za tym idzie tez do skrotow.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 wrz 2005, 18:47

O czyli, ogladaja wszystkie mecze serie a, tak?
Są mecze których nie warto ogladać. To po 1 a po 2 nie kiedy nie trzeba pisac 11 wazne ze sa tu tez koledzy który maja cos madrego do na pistanie. Jak narazie idzie "zabawa" i nie bój nic nawet 11 sezonu sie zrobi. pkt pobliczy sie co 5 kolejek.

Serek widziałes jak Mediolan gra ? :wink: :lol: Adriano w meczu z Lecce do Martinsa piętą na wolne pola ale bramkarz wybciej o włos.... Na drugi bedzie Sheva to samo i Gila strzela (oby) na przełamanie. Dwie akcje które mogą zamykać usta tym co psiocza na serie A.

Ale ta finezja San Siro 8) nie ma to tamo

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 wrz 2005, 20:28

no to tak:

Bramkarz: Tu mam dylemat Berti czy Antonioli. Obaj mieli tyle szczęścia w meczach, że to :shock: Ale chyba zagłosuję na Gianlucę;)

Ujfalusi - to podanie przy którymś(nie pamiętam dokładnie, którym) golu dla Violi...idealne wręcz.

Terlizzi - ten to potrafi do piłki wyskoczyć ;)

Materazzi - niezły mecz. Gdyby niee on wynik Inter'u nie byłby aż tak dobry.

Maldini - 800 i tylko dlatego.

Diana - za to jak ograł Kaładze(?) przy drugim golu dla Sampy

Cambiasso - dobry mecz. Cały czas na najwyższych obrotach. Tylko mógł strzelić tam bramkę jak dobijał piłkę po strzale Stankovic'a (?)

Fiore - niezły mecz po prostu.

Del Piero - stałe fragmenty ma w małym palcu ;)

Toni - no wyrasta nam faworyt na Króla Strzelców ;) świetnie sobie tą piłkę między nogami przepuścił

Martins - ładna bramka ;)

EDIT:
*_For_zaza_Milan_* pisze: Bagg jak już napisałeś 11 to i napisz reszte. Bramke, gracza itd. ...

OK..sorry zapomniałem ;)

Gracz kolejki : Maldini - z szacunku dla tego piłkarza ;)

Bramka kolejki : ta Toni'ego ;) bardzo mi się spodobała cała akcja zespołu no i te przepuszczenie piłki między nogami przypadło mi do gustu

Drużyna kolejki - Inter...ładne zawody w wykonaniu piłkarzy z Mediolanu ;)

Niespodzianka - kolejki....remis Romy
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2005, 14:27 przez bagg, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 wrz 2005, 11:06

RoRo na moja prośbe coś przygotuje do tego tematu. Bedzie bardzie profesionalny 8) Co prawda zobaczymy jak to wyjdzie i narazie to tylko plany. Ale jak mu sie uda to cool. :D Gwarantuje zajawke :)

Nie podliczam bo jeszcze mało glosów. Choć to bez sensu troche bo wybierać "plusy kolejki" tydzie od jej rozegrania. :roll: Także jak cos to dzis wieczorem zrobi sie podsumowanie. Może Hunter i Diablo się obudza :roll: :wink: i reszta.

Bagg jak już napisałeś 11 to i napisz reszte. Bramke, gracza itd. ...

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 20 wrz 2005, 11:27

Tuaj macie link do skrótów => http://www.megaupload.com/?d=DEVHL2YY

Jak ściągnę, to wtedy oczywiście wypowiem się w temacie :).Plik ma 14 mega.

Jeżeli ktoś potrzebuje skrótów do poprzednich kolejek, to może się do mnie zgłosić.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 wrz 2005, 12:12

*_For_zaza_Milan_* pisze:Adriano w meczu z Lecce do Martinsa piętą na wolne pola ale bramkarz wybciej o włos....
Była jeszcze ładniejsza akcja w tym meczu. Adriano piętką do Dekiego, ten zwód na prawą nogę strzał bramkarz broni do przodu - dobitka Cuchego w słupek 8)

Dobra mój tim kolejki:

- Cesar - Frey trzy sytuacje wybronił kapitalnie

- Francesco Coco
- Cordoba - moim zdaniem zagrał troche lepiej od Matrixa
- :?: nie wiem - może byc Matrix
- Oddo

- Stankovic - pierwsza bramka od dawien dawna i bardzo dobra gra (miał jeszcze dwie okazje na zdobycie bramki)
- Fiore
-Cambiasso - jak dla mnie gracz meczu Int-Lec (asysta i blisko strzelenia bramki)
- Manfredini

- A DP - 2 bramki
- Toni - 2 bramki

- Gracz kolejki - Toni - w tej chwili najlepszy włoski napadzior
- Zespół kolejki - tu miałem dylemata czy postawic na Sampe czy na Viole ale jednak zdecydowałem się na pogromców Milanu :)
- Niespodzianka kolejki - porażka Milanu :wink:
- Bramka kolejki - wstrzymam się od głosu bo nie widziałem wszystkich.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 wrz 2005, 14:30

Tak dla małej ściągi dla niektórych daje "11 kolejki goal.com"
Bramkarz: Julio Cesar (Inter)
Obrona: Francesco Coco (Livorno), Ivan Cordoba (Inter), Massimo Oddo (Lazio)
Pomoc: Dejan Stankovic (Inter), Stefano Fiore (Fiorentina), Marco Donadel (Fiorentina), Luis Figo (Inter)
Atak: Alessandro Del Piero (Juventus), Emiliano Bonazzoli (Sampdoria), Julio Ricardo Cruz (Inter)

Jak widać znalazło się pięciu Nerazzurrich 8) Ale nie sugerujcie się tym tylko wybierajcie swoją jedenastke :!: FORZA CALCIO :!:

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 20 wrz 2005, 14:34

serek408 pisze:Tak dla małej ściągi dla niektórych daje "11 kolejki goal.com"
Bramkarz: Julio Cesar (Inter)
Obrona: Francesco Coco (Livorno), Ivan Cordoba (Inter), Massimo Oddo (Lazio)
Pomoc: Dejan Stankovic (Inter), Stefano Fiore (Fiorentina), Marco Donadel (Fiorentina), Luis Figo (Inter)
Atak: Alessandro Del Piero (Juventus), Emiliano Bonazzoli (Sampdoria), Julio Ricardo Cruz (Inter)
Jak dla mnie dziwne jest, że w tej jedenastce nie znalazł się Luca Toni. Widać, że prezentuje równą formę, a jego zespół w pełni z tego korzysta.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 wrz 2005, 14:38

Takie pytanko, trzeba wybierac cala jedenstke? Czy np 7-8 graczy, bo w tych meczach co sie ogladalo nikt na danej pozycji jakos nie zachwycil :>

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 wrz 2005, 14:40

Lakier pisze:Takie pytanko, trzeba wybierac cala jedenstke? Czy np 7-8 graczy, bo w tych meczach co sie ogladalo nikt na danej pozycji jakos nie zachwycil

Oczywiście , że nie musisz wybierać całej jedenastki skoro nikt Cię nie zachwycił na danej pozycji w tej kolejce. Jednak lepiej wypełnić ją sumiennie do końca , ale rób jak chcesz. A i nie zapomnij o graczu kolejki itd.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 wrz 2005, 15:03

Gracz kolejki: Grande Paolo Maldini, legenda, nominacja za 570 wystep w Serie A!

Obrazek

Zespół kolejki: ACF Fiorentina, najlepszy wystep 'nowej' Violi w Serie A, przegrywali, ale potrafili sie podniesc i wygrac 4:2.

Obrazek

Bramka kolejki Bramka Luci Toniego. (o gustach sie nie dyskutuje)

Obrazek

Niespodzianka kolejki: AC Milan, porazka z Sampa oznacza dla rossonerich 11 pozycje w Serie A, po trzech kolejkach.

Obrazek

Moja Jednastka Kolejki:

Bramkarz:
Francesco Antonioli- Ojciec zwyciestwa Sampy nad Milanem.

Prawy obronca:
Massimo Oddo, najbardziej wartosciowy gracz Lazio, swietny zarowno w ataku jak i w obronie.

Lewy obronca:
brak kandydata

Srodkowy obronca:
Ivan Cordoba razem z Materazzim stworzyl mur nie do przejscia dla graczy Lecce.

Srodkowy obronca:
Marco Materrazi, nie popelnil zadnych bledow, odbieral dobrze pilkarza Lecce, ladnie podawal do kolego z pomocy, czego wiecej oczekiwac od obroncy?

Prawy pomocnik:
Stefano Fiore, powrocil na ziemie wloska w pieknym stylu, kolejny swietny mecz, bramka, byl widoczny, staral sie.

Lewy pomocnik: Stefano Diana, zagral dobry mecz z Milanem.

Srodkowy pomocnik:
Esteban Cambiasso,25 letni argentynczyk nalezy do czolowki srodkowych pomocnikow swiata, w tym meczu pokazal swoja klase,

Srodkowy pomocnik: brak kandydata

Cofniety napastnik:
Alex Del Piero, bardzo dobry mecz kapitana Juventus, dwa gole ze stalych fragmentow gry, dokladne podania.

Napastnik:
Luca Toni, zrobil to co do niego nalerzalo, strzelil dwa gole i wystarczylo to mu do znalezienia sie w mojej jednastce.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2005, 16:13 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”