Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minda_ASR » 31 sie 2004, 22:07
Minda_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 sie 2004, 22:16
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 01 wrz 2004, 9:05
LAZIO

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 03 wrz 2004, 15:59
A co powiesz, jak Orzełek porwie młodego wilczka???Może go zje, a może zadziobie...Minda_ASR pisze:Roma ma najwiecej "Młodych wilków"
LAZIO MERDA
Lazioman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 03 wrz 2004, 16:58
Sergeboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minda_ASR » 03 wrz 2004, 19:11
Ta, wiem ponisło mnie trochę po tym jak zobaczyłem jak się tu przechwalacie...Lazioman pisze:A co powiesz, jak Orzełek porwie młodego wilczka???Może go zje, a może zadziobie...Minda_ASR pisze:Roma ma najwiecej "Młodych wilków"
LAZIO MERDA
A co do tego troszke niżej to gratuluje 1 post i juz sie ostrzezonko nalezy... Sam jestes merda, jesli tak piszesz:)
Minda_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 03 wrz 2004, 20:49
Nie wiem jak ty piszesz ale zrozumialem ze Roma ma niby slaby atak,czyli napad TOTTI-CASSANO-MIDO jest zly??To sie trzeba chyba raczej leczyc na glowe jesli to jest zly atakSergeboy pisze:Roma mgla by wlaczyc o najwyzsze cele gdyby nie brak bramkarza i IMO 9zapamietajcie ze IMO) slaby ata. Ale pomocy i obrony to mozna tylko pozazdroscic !
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 05 wrz 2004, 20:24
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 06 wrz 2004, 16:44
DORIAN
totti224

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lazioman » 16 wrz 2004, 23:57
Twój błądMinda_ASR pisze:Ta, wiem ponisło mnie trochę po tym jak zobaczyłem jak się tu przechwalacie...Lazioman pisze:A co powiesz, jak Orzełek porwie młodego wilczka???Może go zje, a może zadziobie...Minda_ASR pisze:Roma ma najwiecej "Młodych wilków"
LAZIO MERDA
A co do tego troszke niżej to gratuluje 1 post i juz sie ostrzezonko nalezy... Sam jestes merda, jesli tak piszesz:)
Lazioman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: totti224 » 17 wrz 2004, 13:16
totti224
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zwibel » 17 wrz 2004, 15:09
Zwibel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 17 wrz 2004, 22:33
masz rację, ale kosekwencje poniesiecie czyli wykluczenie z europejskich pucharówZwibel pisze:Tak jako kibic Romy wstydze się kibica który rzucił w sędziego. Ale powiem jedno: to się mogło przydarzyć wszędzie. To nie jest tak że to my mamy okropnych kibiców, a wszyscy inni to jacyś święci i wogóle. I jeszcze jedno zganiać wine na wszystkich prawdziwych kibiców to jakaś pomyłk, to co sie stało było indywidualnym przestępstwem jednego drania który może Rome zrujnować.
luk1208
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio