Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 28 kwie 2024, 22:56
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 kwie 2024, 23:14
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 28 kwie 2024, 23:25
Tam piłka była bita z drugiej strony,czyli była "odchodząca" od bramki co sprawia że gol był jeszcze piękniejszy.
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 28 kwie 2024, 23:27
Ja wiem że Ty młody jesteś ale takie nazwiska jak Vialli, Do Canio czy di Matteo (no i wspomniany Zola) powinny Ci coś jednak mówićHersk pisze: ↑28 kwie 2024, 23:14A kiedy jakiś Włoch poza Jorginho podbił Premier League w jakimkolwiek stopniu? Anglia i Włosi to nie jest dobre polaczenie poza wyjatkami historycznymi jak jakiś Zola. Wiec co w tym dziwnego ze go nie chcieli? W Premier League ogolnie nie ma tendencji do ich kupowania, bo wiadomo jak Włosi sobie radza kiedy trzeba zamienić makaron na inne jedzenie.
Totti tez król wlasnego podworka, 25 lat, jedno mistrzostwo. Mogł isc do Realu, ale jego przywiazanie sie szanuje, a juz Berardi zły, bo Sassuolo przy Romie małe.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 kwie 2024, 23:28
Hersk
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 kwie 2024, 23:30
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 28 kwie 2024, 23:31
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 28 kwie 2024, 23:41
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 29 kwie 2024, 0:01
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 29 kwie 2024, 0:08
No właśnie to jest ciekawe. Jak Alejandro Gomez miał opuszczać Atalantę to było 'o nie, zostawcie go tam, niech buduje swoją legendę'. Jak Di Natale miał opuszczać Udinese to było podobnie. Ale jak Berardi zostaje w Sassuolo to już jest inna gadka.
Po pierwsze - jak wyżej. Tupanie nóżką i chęć opuszczenia klubu to nie jest jakaś nadrzędna rzecz i można zwyczajnie tego nie chcieć.
No właśnie z tymi Włochami, co się nie sprawdzają w lidze angielskiej, jest ten problem - że nie trafił tam żaden, którego kariera we Włoszech byłaby niewiadomo jak super, przed czy po transferze. Ok, może poza Darmianem.
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 kwie 2024, 0:36
W ogóle jak tak się pomyśli to malutko tych Włochów było w Hiszpanii w ostatnich latach. Immobile niewypał w Sevilli i Cerci jeszcze większy niewypał w Atleti. Coś tam w Villarreal pokopali Soriano i Sansone, Pewnie więcej by się ich znalazło, ale tak szybko z pamięci powiedzmy w ostatniej dekadzie nikt mi więcej do głowy nie trafił.
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 29 kwie 2024, 0:52
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 29 kwie 2024, 1:32
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 29 kwie 2024, 2:54
Aż z ciekawości sprawdziłem, bo to zawsze się pojawia:

Bernabeu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio