Flashscore lubi sobie aktualizować xG po meczu. Obecnie jest tam 1.49 vs 0.51.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 26 sty 2026, 7:13
Mam nadzieję, że nie tylko ja mam wrażenie, że symulował kontuzje do czasu, żeby mu włosy odrosły po przeszczepie. Niech już spierdala do Allegriego. Nie żebym był zadowolony z obrony, ale pomyślmy, że trzon defensywny już mamy Bremer, Kalulu i Kelly i nijak pasuje tam Gatti, który jest po prostu słaby, na równi z Rugani.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Melaviock797 » 26 sty 2026, 9:50
Grubo pojechane po Gattim XD, ale tak poza śmieszkowaniem to rzeczywiście po jego błędzie okazję na strzelenie bramki miał Lukaku. I nie ma go sensu bronić, że wszedł po kontuzji, bo dla mnie Federico o ile jest fajny pod polem karnym przeciwnika (choćby ten ekwilibrystyczny gol z Villareal przewrotką) i kilka bramek po stałych fragmentach głową, to w defensywie niestety jest słabo z jego strony. Brakuje mu przede wszystkim zwrotności i koncentracji, do dziś mam w głowie sytuację jak Mbappe jeszcze w PSG go niesamowicie zgruzował. Oczywiście francuz zgruzował wielu lepszych obrońców, ale rzecz w tym, że Gattiego lubili objeżdżać inni napastnicy. Nie oszukujmy się od obrońcy najpierw trzeba oczekiwać, że będzie dobrze bronił, a jak dorzuci coś w grze do przodu to fajnie, ale tutaj Gatti już nie nadrobi braków, więc jak Milan da dobrą ofertę, to chyba trzeba się będzie pożegnać.Z Andrei może jeszcze coś będzie, z tego cieślarza, raczej nie.
Melaviock797

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 26 sty 2026, 10:40
Nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale Gatti jeszcze parę lat temu robił na budowie. Po za tym kadra weryfikuje, jest nikim ważnym, w zespole w którym brakuje gwiazd, miał szansę na to by wejść, nie wszedł.
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sty 2026, 12:53
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 26 sty 2026, 13:12
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 26 sty 2026, 13:15
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 26 sty 2026, 13:21
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sty 2026, 14:01
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 26 sty 2026, 14:16