Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 31 paź 2016, 22:31
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 paź 2016, 22:59
No Diego zawsze lubił się ponabijać z JuveLeague pisze:MaradonaDiego Armando Maradona obchodził wczoraj 56. urodziny. Solenizant opublikował na swojej stronie internetowej wideo, na którym uważa, że dawne SSC Napoli rozniosłoby obecny Juventus.
"To moje 56. urodziny, ale jestem smutny, ponieważ przegraliśmy z Juventusem. Przeciwko temu Juve, moje Napoli z pewnością strzeliłoby cztery bramki. Jeśli jeszcze tego nie wiecie, zapytajcie swoich ojców. To Juve nie jest tak silne jak to, z którym ja musiałem rywalizować."
Boski Diego nie omieszkał odnieść się również do Gonzalo Higuaina.
"Nie jestem zdrajcą. Nie dbam o to, co zrobił Higuain. Może dalej kontynuować tą drogę. Naprawdę mnie to nie obchodzi. Jestem spokojny, bo nigdy nie zdradziłem koszulki Napoli. Moje serce jest neapolitańskie."![]()
![]()
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 lis 2016, 2:45
Pokopać to on zawsze potrafił, ale póki co jeszcze nie widzę w nim tej charyzmy boiskowej co ma np Krychowiak. Niech gra i się rozwija, niech repra ma z niego pożytekVampeta pisze: A moim zdaniem ma potencjał na lepszego zawodnika od Krychowiaka. Grzegorz w jego wieku był rzucany po wypożyczeniach z Bordo i grał w Ligue 2. Linetty stanowi ostoję pomocy niezłego klubu, w silniejszej lidze i robi furorę porównywalną do Krychy z jego pierwszego sezonu w Sevilli. Co do zarzutu o bycie pipą, to poruszyła to włoska prasa, w której nazwano Linettego niepozornym graczem o aparycji chłopca, który jednoczesnie jest najczęściej faulującym zawodnikiem w lidze i zajmuje drugie miejsce pod względem przechwytów, co mocno swiadczy o jego nieustępliwości i zadziorności.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vampeta » 01 lis 2016, 11:40
Karol zawodnikiem meczuVampeta

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 01 lis 2016, 13:56
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 01 lis 2016, 14:50
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 04 lis 2016, 13:09
Hmm, dosyc optymistyczne podejscie, z ktorym nie do konca sie zgadzam.Vampeta pisze: A moim zdaniem ma potencjał na lepszego zawodnika od Krychowiaka. Grzegorz w jego wieku był rzucany po wypożyczeniach z Bordo i grał w Ligue 2. Linetty stanowi ostoję pomocy niezłego klubu, w silniejszej lidze i robi furorę porównywalną do Krychy z jego pierwszego sezonu w Sevilli. Co do zarzutu o bycie pipą, to poruszyła to włoska prasa, w której nazwano Linettego niepozornym graczem o aparycji chłopca, który jednoczesnie jest najczęściej faulującym zawodnikiem w lidze i zajmuje drugie miejsce pod względem przechwytów, co mocno swiadczy o jego nieustępliwości i zadziorności.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 05 lis 2016, 19:58
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 05 lis 2016, 20:31
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 06 lis 2016, 12:59
Salas11

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 lis 2016, 11:57
Niby tak dobrze to wygląda, ale stawiam, że później jest duża przepaść między Anglią i HiszpaniąJuventus, AS Roma i Inter Mediolan znajdują się na liście 15. klubów, które przeznaczają na pensje najwięcej pieniędzy w Europie.
Global Sports Salary Survey podało, że średnia płaca w Serie A to 1 105 633 funtów.
Najwięcej we Włoszech wydaje na pensje Juventus, który ze swoimi zarobkami zajmuje 8. miejsce w Europie - piłkarze Starej Damy zarabiają średnio 3,97 miliona funtów/rok.
Drugie miejsce w Italii, a 11. w Europie zajmuje AS Roma ze średnimi pensjami na poziomie 2,95 miliona funtów/rok.
Włoskie trio uzupełnia Inter z zarobkami 2,47 miliona funtów/rok, co daje Nerazzurrim 14. miejsce w Europie.
Tomusmc

Dr.Football1
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 20 lis 2016, 14:28
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio