Oceny tuttomercatoweb: pilkarz meczu Di Natale 7,5, Zielinski 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 20 kwie 2013, 22:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Luminos » 20 kwie 2013, 23:00
Luminos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 21 kwie 2013, 18:20
i tak po sezonie znowu sprzedadzą wszystkich oprócz di natale i odpadną z jakimiś marniakami, ja bym im (i napoli) dał bana na wystepy w LEUdine dzieki temu zwyciestwu wyprzedza Lazio i jest powaznym kandydatem do gry w LE.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 21 kwie 2013, 18:27
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 kwie 2013, 18:32
Benatia obnizyl loty, ale to nadal dosyc lakomy kasek. Mysle, ze teraz celem numerem jeden najwiekszych poteg bylby Muriel.A tam jest ktoś wartościowy do wyrwania?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 21 kwie 2013, 18:38
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 kwie 2013, 18:51
Nic nie wiem o problemach z nadwaga, ale w tym sezonie gra naprawde dobrze. Poza tym ma juz wyrobiona niezla marke we Wloszech (tytul najlepszego mlodego zawodnika), wiec jezeli potegi mialy juz zwracac uwage na kogos z Udine, to na pewno na niego i Benatie.Sammyy pisze:A Muriel nie miał czasem jakichś problemów z nadwagą i ogólnie niesportowym zachowaniem? Moim zdaniem dla niego przynajmniej rok za wcześnie na odejście, nie po takim sezonie, jak obecny.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 21 kwie 2013, 18:59
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 kwie 2013, 19:11
W sumie pewnie nawet nie musza sypac kasa, bo juz maja kilku niezlych malolatow (Vydra, Zielinski, Gabriel Silva, Pereyra), a w Primaverze siedzi zapewne jeszcze 10 innych, gotowych na podboj Serie A (na przyklad Paragwajczyk Miguel Medina)Ale trzeba przyznać, że teraz ubogo w Udinese w stosunku do tego co było kiedyś. Pewnie jak dostaną kasę od Juventusu za Asamoaha i/lub Isle oraz sprzedadzą kogoś to coś sypną grosza na jakieś młode perełki. Mają też ciekawego Vydrę w Watford.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 21 kwie 2013, 19:34
Udine widziałem tylko z mocniejszymi zespołami w tym sezonie i nie robił na mnie zbyt dobrego wrażenia. Zdarzały mu się błędy w ustawieniu czy głupie wybicia piłki do przodu. Oczywiście był najlepszy z bloku defensywnego swojej drużyny, o co nie trudno, ale nie był aż tak pewny jak choćby w spotkaniach poprzedniego sezonu. Być może ze słabszymi zespołami gra dużo lepiej, ale z tymi mocniejszymi wypadał przeciętnie - a przynajmniej w tych meczach, które oglądałem.mete pisze:A ja wiem czy Benatia obniżył loty? Gra bardzo dobrze w tym sezonie.
Medina i Caballero z Porto zapowiadają się na niezłych grajków. Aż ciekaw jestem, który z nich zrobi większą karierę. Paragwaj w przyszłości może mieć całkiem sympatyczny atak.Dr.Football1 pisze:(na przyklad Paragwajczyk Miguel Medina)
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 kwie 2013, 15:28
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 27 kwie 2013, 17:30
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 kwie 2013, 13:10
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 kwie 2013, 13:30
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 28 kwie 2013, 13:58
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited