Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 cze 2018, 23:11
League
Salas11

Delpiero14
ryba_82
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 23 cze 2018, 23:15
Kesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 cze 2018, 23:18
żadna prowokacja. Po prostu normalnie odpowiedziałem na twoje pytanie, jak normalna odpowiedź to dla ciebie prowo to masz jakiś problem.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 cze 2018, 23:21
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 cze 2018, 23:21
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 cze 2018, 23:24
Sam nie wiem ale się domyślam, były na forum teksty w stylu :"mam nadzieje że senegal bedzie pierwszą ekipą która pokona europejską ekipę"
League
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 cze 2018, 23:32
Toć przecież taka Nigeria pokazała, że można pierwszy mecz zagrać beznadziejnie, a drugi wygrać. Kolumbia z Japonią pokazała wielkie nic, czemu teraz ma być inaczej? Abstrahując oczywiście od naszego poziomu, bo uważam, że obok Korei Płd. i Arabii to zaprezentowaliśmy się najgorzej.Dr.Football1 pisze: Wiadomo, ze pilka jest nieprzewidywalna, ale ja osobiscie nie wierze w pozytywny rezultat. Nie da sie po prostu zagrac tak slabo jak z Senegalem, a kilka dni pozniej tak dobrze, aby pokonac lepsza Kolumbie. Nie takie rzeczy juz widzial futbol, ale to zwyciestwo/nawet remis bylby wbrew jakiejkolwiek logice.
No wybacz, ale to nie po polsku jest.League pisze: Sam nie wiem ale się domyślam, były na forum teksty w stylu :"mam nadzieje że senegal bedzie pierwszą ekipą która pokona europejską ekipę"
albo na pytania jak nastroje przed meczem to : j#### mnie to wole isc na film wiec dla takich zakompleksionych każda wzmianka o Polsce jest pompowaniem balonika niestety.
Boromir

Delpiero14
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 23 cze 2018, 23:39
to że odpowiedziałem na pytanie zadane przez ciebie to nie znaczy że mówiłem do ciebie. btw to co odpisałem nie bylo kontrowersyjne nawet. btw lecz swe kompleksy gdzie indziej. najłatwiej jechać tekstami z piaskownicy o wódce i zakąsce. żal. pl
zrozumiale, cytowałem słowo w słowo.
League
Wróć do „GRUPA H: Polska, Senegal, Kolumbia, Japonia (MŚ 2018)”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio