Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 13 sie 2008, 23:37
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 sie 2008, 23:46
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 13 sie 2008, 23:51
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 13 sie 2008, 23:51
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 sie 2008, 23:57
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 sie 2008, 0:01
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2008, 0:24
A cóż w tym ustawieniu było takiego szokującego? Co prawda przewidywałem raczej Toure (chociaż o Seydou też pisałem) i Hleba (o Pedro pewnie też wspominałem), ale generalnie niespodzianki wielkiej nie było biorąc pod uwagę, że Pedro to pupil trenera a Toure dochodzi do formy po operacji.kon2r pisze:zapewnie nietylko mnie troche to zszokowalo bo takiego zestawienia nikt nie mogl przewidziec, zobaczymy kjak bedzie sobie poczynal pupil Pepa.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sleazier better muckrakin » 14 sie 2008, 0:29
Trudno, żeby było gorzej.lisek chz pisze:W rewanżu będzie lepiej!
Sleazier better muckrakin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 14 sie 2008, 0:35
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 sie 2008, 1:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 14 sie 2008, 1:25
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 14 sie 2008, 1:30
qrde oby się nie załapał na 27 sierpnia może oprócz wyniku brak możliwości jego oglądania sprawi że polskich fanów FCB na Reymonta będzie mniejMentor pisze:Baliśmy się kontuzji i niestety słusznie. Pierwszy mecz o stawkę = pierwsza kontuzja. Daniel Alves 2 tygodnie przerwy [']
Marco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sie 2008, 2:39
CHarlie pisze:Prawa obrona: Baszczyński vs Dani Alves - podobni gracze, obaj świetnie radzą sobie w ofensywie, a czasem zapominają o obronie. Remis, tak więc 2-1 dla Wisły
CHarlie pisze:Prawa pomoc: Łobodziński vs Hleb - Po tym co pokazał Łobodziński z Beitarem chyba nie ma wątpliwości kto jest lepszy. Czy Hleb zaliczył kiedyś asystę przewrotką? Nie wydaje mi się. W dodatku reprezentant Białorusi jest nowy w Barcelonie i jeszcze nie jest zgrany z drużyną, czego o Łobo powiedzieć nie można. Punkt dla Wisły, 6-3
CHarlie pisze:Ofensywny pomocnik: Jirsak vs Xavi - Jirsak w Wiśle aklimatyzował się długo, ale już wiosną prezentował wyborna dyspozycję. Xavi coś tam grał na mistrzostwach Europy, więc też nie jest zły. Obaj potrafią zagrać dobrą prostopadłą piłkę, jednak o takiej bombie z dystansu jaką na Jirsak Xavi może tylko pomarzyć. W dodatku Jirsak strzelił bramkę Liverpoolowi, a Xavi wraz z całą drużyną Barcelony dał dupy przeciwko Liverpoolowi 1,5 roku temu. Punkt dla Wisły. 9-5
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 14 sie 2008, 8:11
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 14 sie 2008, 8:17
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio