a jesli obaj stracili równowagę nie faulując jeden drugiego, to nie powinien dawac kartki, ani karnego, prawda ?Totnik_ASR pisze:Skoro Motta symulowal no to jest zolta kartka, a jak nie to jest karny, sedzia nie wybral zadnej opcji
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 mar 2009, 12:59
a jesli obaj stracili równowagę nie faulując jeden drugiego, to nie powinien dawac kartki, ani karnego, prawda ?Totnik_ASR pisze:Skoro Motta symulowal no to jest zolta kartka, a jak nie to jest karny, sedzia nie wybral zadnej opcji
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 mar 2009, 13:01
Nie zapomnij o słynnym zagraniu Gilardino w meczu z Celtikiem.Logan pisze:A co miał powiedzieć o koledze z drużyny, że Motta to tani włoski oszust?Swoją drogą Włosi są znani z aktorstwa na boisku. Inzaghi jest w tym chyba najlepszy na świecie.
emdżej

Totnik_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 mar 2009, 13:49
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 mar 2009, 13:56
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 mar 2009, 15:34
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 13 mar 2009, 15:38
A na MŚ 2006 roku Fabio Cannavaro grał jak zawodnik nie z tej planety. I co z tego? Oznacza to, że teraz też tak jest? Rozumiem, że najłatwiej jest podążać za masą, ale niekiedy warto stanąć z boku i poobserwować.Cristiano Ronaldo to niewątpliwie król symulacji. To nie ulega wątpliwości. Nie zapomnę jak w jednym ze spotkań MŚ2006 (bodajże z Holandią), upadał i już w locie odwrócił się do sędziego ze swoim płaczliwym spojrzeniem.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Logan » 13 mar 2009, 16:48
Logan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 mar 2009, 19:07
Naturalnie chodziło mi o akcję Motty bo to o niej rozprawialiśmy. Widziałeś? Ty natomiast kontynuując wątek rozpoczęty przez Logana wrzucasz jakieś głupie linki nie wiem co mające do akcji z meczu Roma - Arsenal, o czym notabene jest temat! No bo co z tego że Motta to Włoch i gra w Romie? Nurkował?emdżej pisze:Nie wiem, o którą z trzech wymienionych przeze mnie sytuacji (Gilardino, Dida, czy C.Ronaldo) pytasz, ale widziałem akurat wszystkie te mecze.
To taka sama głupia konkluzja jak wasze insynuacje że niby Motta miał na celu wymuszenie karnego bo jak na Włocha przystało takie zachowanie płynie jego w żyłach.emdżej pisze:I powiesz mi jak z wstawienia przeze mnie DWÓCH linków odnośnie Milanu wynika, że Ancelotti uczy tylko nurkowania? Gdzieś to wyczytał?
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 13 mar 2009, 19:39
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Einar » 13 mar 2009, 20:19
Słusznie, nie warto się pogrążać.emdżej pisze:Bez komentarza to zostawię
Einar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Totnik_ASR » 14 mar 2009, 19:13
Totnik_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio