[Champions League] Fc Barcelona- Chelsea Londyn 23 luty 2oo5 - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 07 mar 2005, 17:33

Mecz będzie na tvp 1 (na żywo) :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 mar 2005, 17:34

mysle ze barca przejdzie dalej bedzie gdzies 2:1 dla barcy po zacietym meczyku ale nudnym

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 08 mar 2005, 19:11

Czy bedzie grał Robben ???

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 mar 2005, 19:56

Najprawdopodobniej tak. Ale wiadomo co sobie ubzdura Mourinho w tej glowie :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 mar 2005, 21:39

t_JB pisze:Czy bedzie grał Robben ???
No i nie gra i nie zagra :D co za piękny meczyk! Dawno takiego nie widziałem! Ostatni to był Czech - Holandia albo Juventus Real :D Czekam na więcej bramek :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 mar 2005, 22:09

Qrcze piękne naprawde spodziewałem się nudy i mourinhowania :wink: bramki po strzeleniu pierwszego gola dla Chelsea. A tera sprawa awansu na dobra sprawę jest jeszcze otwarta. Mecz jak bitwa raz szarża armii generała Mourinho raz brygady Riijkaarda ( się w Szpaka zamieniam :lol: ).
Sądze że teraz Gudjohnsen udowodnił, że nie zasługuje na ławke rezewową. Wciąż pamiętam jego bramkę przeciwko Monaco(?) była niesamowita i sądze, że jeszcze cos pokaże. Mourinho pokazuje że nie tylko zna sie na defensywie bo 3 bramki w takim czasie z takim przeciwnikiem to nie przypadek.
A Barcelona po prostu jest sobą a to jej najlepiej wychodzi. Imponujace naprawde.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 08 mar 2005, 22:19

4:2 :| - szkoda bo byłem za Barcą

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 08 mar 2005, 22:41

No Chelsea to od początku była jak dla mnie pewniakiem, moze nie wygrali dwumeczu zbyt pewnie, ale najważniejsze że wygrali. Teraz są oczywiście głównym faworytem do zwyciąstwa całej edycji LM.

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 08 mar 2005, 22:48

Piekny mecz....Joe Cole pokazal że i technicy w angli żyją :wink: krecil jednego po drugim...Brama "Mordy"(Ronaldinho)byla przegięta...
Widowisko super no i po meczu Didier, Arjen wszyscy cieszyli się z awansu...fajną kórtke mial Didier :lol: 8)

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 08 mar 2005, 22:49

To był piękny mecz , obie drużyny stworzyły kapitalne widowisko , szkoda tylko że komentator (Szpakowski ) był za Barceloną i swoimi wypowiedziami troche mnie irytował .
Był to najpiękniejszy mecz jaki był w tym roku , oby takich meczy było coraz więcej .
Gratulacje dla Chelsea .

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 08 mar 2005, 22:56

boca pisze: szkoda tylko że komentator (Szpakowski ) był za Barceloną i swoimi wypowiedziami troche mnie irytował .
No wlasnie, ja nie nawidze tych komentatorów TVP, ani tego studia meczowego, dlatego zawsze oglądam polsat sport, profesjonalne studio meczowe i dosc dobry komentarz, a ja jest jeszcze piękny mecz, taki ja ten dzisiejszy, to czego chciec wiecej :D

FC Bayern forever number one

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 mar 2005, 22:59

Borek jest spoko, ale co do jego nie-stronniczości to miałbym objekcje :).Kowalczyk w studiu z koszulką Barcy i meszkiem wystającym był gwiazdą dzisiejszego wieczoru :).Ja tam nie mam nic do Szpakowskiego, jedyne co boli to przekręcanie nazwisk, czy też bezsensowne zdania, ale lubie go słuchać.Na jego głosie się wychowałem :).

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 mar 2005, 23:00

:cry: :cry: :cry:
Dumni po zwycięstwie - wierni po porażce
To tak na początek. Dalej nie będzie już tak dobrze :( Pierwszy gol dla Chelsea - błąd Barcy (wtedy straciłem już dobry humor). Drugi gol dla Chelsea - błąd Barcy (wtedy przestałem wogóle myśleć co się dzieje i odłożyłem piwo). Trzeci gol dla Chelsea - błąd Barcy (załamałem się). Gol dla Barcy - karny należał się (odzyskałem nadzieję bo wystarczyła jedna bramka). Drugi gol dla Barcy - jak Ronnie to zrobił tego nie wiem (wybuch euforii). Kolejne minuty to nerwówka ale dobra gra Barcy. Czwarty gol dla Chelsea - Carvalho przetrzymując Valdesa w piątce gdzie bramkarz jest nietyklany zapewniając Chelsea awans (nie myślałem wtedy o niczym). Oczywiście Eto mógł wykorzystać swoją szansę na 3:3 i byłoby po meczu ale to nie maszyna. Piwo zostało nie wypite. Ja nie wiem co powiedzieć. Wszystkiego mi się qrwa odechciewa. Co tu dużo mówić. Chelsea zagrała lepiej niż w pierwszym meczu ale miała niesamowitego farta też. Mecz na miarę finału. Szkoda mi zawodników Barcy.
Kilka ciekawych komentarzy Szpakowskiego (kto oglądał na TVP 1 ten powinien wiedzieć):
...Olager przy piłce..., ...Olager faulował..., ...Olager wybija piłkę..., itd.
...dwóch obrońców Barcy a konkretnie Puyol...
...po przerwie wrócimy na Camp Nou...
...świetnie Waldesz..., ...brawa dla Waldesza..., itd.
oraz hit :!: oby tylko cenzura nie zadziałała:
sytuacja kiedy Puyol strzelał z główki po rzucie rożnym i Cech zatrzymał na linii (chyba). "...niektórzy myślą w takich sytuacjach o cipach..."
Szpaq ROX :roll:

Dumni po zwycięstwie - wierni po porażce

Barcelona para siempre
Ostatnio zmieniony 08 mar 2005, 23:05 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.

Barca_Fan
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barca_Fan » 08 mar 2005, 23:01

niestety 4-2 i odpadliśmy szkoda było :(

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 08 mar 2005, 23:05

Ufff...No i szpaku bedzie płakał do poduszki, że pod koniec " a jush sami wiecie państwo kto" geniuszem sie pod koniec nie popisał. Moim zdaniem wygrał lepszy wiec nie ma co sie smucic (oczywiście nie mówie tu o kibicach Barcelony). Gra Barcy była rwana i chaotyczna, Mourinho mial lepszy pomysł jak uporzadkować ruchy na boisku i co z tego, że nie umie przegrywać i jest gburem (prawie jak Bacałaj "buc i impetynent :wink: ).
Jak we wszystkich meczach tak ustawi grę to będzie miał chyba piewszego fana w mojej osobie.

Tak na prawdę w to nie wierzę, bo gość zbyt kalkuluje zeby na otwarty styl gry przejść ale dziś mi zaimponował więc niech raz go pochwalę ( niech się cieszy przez jeden wieczór, że go szanuję 8)

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”