LM, 23.02.2005 ManU-Milan - Strona 2

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki

Kto awansuje do nast?pnej rundy?

Manchester United
7
33%
AC Milan
14
67%
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 24 lut 2005, 23:53

nie przesadzaj zaza, mieliscie wielkie szczescie w manchesterze. mogliscie przegrac, a bramke zawdzieczacie tylko carollowi. mowilem, ze napastnicy milanu nie potrafia wypracowywac akcji (z wyjatkiem shevy) i nie mylilem sie . mowilem, ze jezeli crespo strzeli, to tylko z dobitki :D :D . az sam siebie zadziwiam, ze mam takiego nosa i tak idealnie czytam gre. mourinho przy mnie to rzadziak :D :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lut 2005, 0:25

Zawdi co to Mourinho to sie zgodze :d Ale reszta :D ja nie napisałem że Crespo to napastnik kompletny tylko napisałem że taki Ruud sam nie da rady Milanowi bo Ruud do Sheva to tak Crespo do Henrego .....:d To jest tak samo bo i Ruud i Crespo to typowa lisy pola i to jest ich broń i duzy minus .....

Ja jestem świadomy szczęścia w tym meczu i że był z nami ale jak przed meczem pisali co nie który że np. Sheva nie zagra !! "Ruud zje Milan" a on nie zagrał od początku bo może Alex był swiadomy że to nic nie da prze Nescie i Maldinim A Ronaldo zszedł z głowa na du spuszczona bo Gattuso był wszedzie tam gdzie on i Giggs chwilami nawet nie rozdwajał :D

Ty sam wiesz że Milan na San Siro zagra inaczej bo z moim oku to na Old Trafford zagrali dobrze i otwarcie a Dida to jeden z najlepszych w swych fach a pracy miał raptem 2 celne strzały - Seedorf w popszeczke z wolnego Carrollowi strzelił :D i tez MU miało szczęście.

Teraz wróci Pippo kolejny lis :D i Andriy !!

To jest taki gadanie teraz wynik i tak zostanie 0:1 i zaliczka rossonerich ale ja czuje że MU na San Siro też polegnie i Milan awansuje dalej !!!!

POZDRO

**FORZA GRANDE MILAN**

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 25 lut 2005, 1:00

milan wedlug mnie na dzien dzisiejszy jest lepszy od mu i jezeli awansuje to zasluzenie. nie mowie ze mu na old traford bylo lepsze, bo nie bylo. gra byla na rownym poziomie, ale to mu gralo u siebie i powinno zagrac lepiej. na san siro mu nie wiekszych szans, wroci sheva i na pewno cos strzeli. mu ma dziurawa obrone i clowna na bramce, jest nierealne by nie stracili gola. sami stzrelic beda mieli ciezko, jedna z lepszych formacjio defensywnych, jeden z lepszych bramkarzy, wyjazd i pelne san siro.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 08 mar 2005, 22:39

1:0 dla Milanu :D Od początku mówiłem, że Milan nie da szans Manchesterowi, w dwumeczu nie stracili nawet bramki, byli poprostu lepsi

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 mar 2005, 23:56

ZNÓW "PUNKTY" DLA NASSSSSSS BEZELA KOCHANA !!!!!

SZTUKA ZA SZTUKA - ZA SZTUKA SZTUKA CHCE BYĆ MILANISTA TO SIE NIE UDA !!! TO NIE BYŁ MECZ ZEBY SIE PODOBAĆ TO PIERDO...... HIT DWA SŁOWA: GRANDE MILAN

KTO BYŁ ZA NAMI TEMU DZIEKUJE A KTO PRZECIWKO TO PRZECIWKO TO NIECH SIE GOŁUJE !!!

Milan bez Shevy ?? ipowoła kbiców straśliła rossonerich bo MU maja Ruuda i Pigi a o Ronlado nie wspomne ! A wygrał mistrz Włoch i dle tego że o jago sie pod nie obecność Andriya stanowił kolektyw : Jaap = skała Sandro = Mur, Cafu = Pocisk, Paolo = dowódca ,Gattuso = reźnik, Kaka = wiztuoz, Crespo = kat itd ..............

AC MILAN AWANSU A JA WAM DZIEKUJE :D TERAZ TRZEBA O LIDZE MYSLEĆ A LOSOWANIE TO KWESTIA SZCZĘŚCIA ......

POZDRO - **FORZA MILAN** **GRANDE MILAN**

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 09 mar 2005, 9:17

Milan awansował :D

Wiadomo kiedy losowanie?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 09 mar 2005, 16:14

oba meczy byly dosc ciekawe szkoda ze tak malo goli

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 09 mar 2005, 16:32

W piątek wydaje mi się.Mecze hmm...były ciekawe, ale ciekawe co by się stało, gdyby wczoraj Giggs dostrzegł Ronaldo na wolnym polu, czy też dokładniej przymierzył i zamiast słupka trafił do siatki.Nie porozzumieniem jest za to wczorajszy mecz RvN, a szkoda. :(.Miał 2 akcje, a co w nich zrobił snajper tej klasy, to już tylko on wie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 mar 2005, 16:57

Losowanie 17 marca !!! Jak może być w ten piątek jak w piątek jest 10 a Inter gra 15.03. :D

Cieszy mnie wygrana w drugim meczu i to bardzo Pokazali klase rossoneri jAk na mistrza przystało ! GRANDE MILAN !!

Fajne zdjęcie znalazłem Rooneya powaliła to piłka i blask San Siro :D

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”