Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011] - Strona 19

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Re: Inter Mediolan - Bayern Monachium [1/8 LM 2010/2011]

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 mar 2011, 9:15

Przepraszam , że się wtrącam ale pragnę zauważyć , że Real jeszcze nie awansował

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 233

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 16 mar 2011, 11:08

Myślę, że z Julio jest wszystko OK. Po prostu zdarzyły mu się takie same babole, a że w dwóch meczach Bayernem no to co poradzić. Wczoraj, zaraz po błędzie miał jeszcze do zatrzymania pare strzałów z dystansu od Robbena, była parada z Riberym, potem wolej Gomeza. W wywiadzie pomeczowym mówił, że idzie ćwiczyć, że to niedopuszczalne co zrobił, więc o wnioski na przyszłosć z jego strony wg mnie nie ma się co obawiać. Pamiętajmy, że w lidze gra dobrze, a ostatnio to sobie nawet broni karne.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 mar 2011, 11:14

Ja myślę, że Julio miał po prostu pecha i tak się śmiesznie złożyło, że zrobił 2 identyczne gole akurat dla tego samego rywala i tych samych graczy. Cesar to dalej bardzo dobry GK, może nie jest w takim ogniu jak te 2 lata temu, gdzie nie tylko odwalał niesamowite cuda, ale i robił to co chwilę, ale to dla mnie raczej wypadek przy pracy. To nie jest to co z Buffonem, o którym z coraz wiekszym prawdopodobieństwem można powiedzieć, że się skończył przez kontuzje.

Awatar użytkownika
kubaokocim
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubaokocim » 16 mar 2011, 13:34

Kurczę, powiem szczerze, już dawno nie oglądałem takiego ciekawego i zaciętego meczu. Cały czas nerwowo obserwowałem co się dzieję na boisku. Pierwsza połowa fatalna w naszym wykonaniu. Mogło skończyć się spokojnie na 4-5 bramkach dla Bayernu. Można powiedzieć, że wreszcie dopisało nam szczęście, w jakże ważnym meczu. Brawa dla Etoo. Gdyby nie on to nie wiem jakby się to skończyło. Jak dla mnie on i Pandev bohaterzy tego spotkania. Może to wreszcie przełamie Gorana i będzie z niego w następnych pojedynkach sama uciecha. Statystki, masakra, 3 strzały celne, 3 bramki :D. Myśle że to może być przełomowy mecz dla Interu patrząc na następne pojedynki zarówno w LM jak i Serie A. Oby tak dalej. A teraz kto? Z symulacji jakie przeprowadziliśmy dzisiaj na uczelni wyszło, że... Real :D. Ciekawe ! :D. Kto by to nie był, licze na dobrą grę naszych ! FORZA INTER !!!

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 14:06

Najpierw to zastanow sie czy aby nie stajesz sie kurewsko małostkowy i czy aby Twoje wpisy niebezpiecznie nie zblizaja sie do trollowania. Chwila na refleksje. A teraz Ci odpowiem. Pogrubiles to co dla Ciebie wygodne, ale w tekscie stoi "i Interu". Smiechy choc skierowane na wkurzenie mojej osoby mialy jedno prawdziwe podłoze: Pandev i Inter grali w pierwszej polowie bardzo słabo, a Goran juz wyjatkowo dramatycznie. Szczegolnie dla laika, który widzi jakim problemem bylo dla niego opanowanie pilki czy bieganie.
I co z tego, że w tekście stoi "i Interu", skoro na pierwszym miejscu poruszany jest temat Pandeva, który niczym na takie pierdolenie nie zasłużył. Poza tym nie wierze, aby kibic, który już wcześniej nie był uprzedzony do Macedończyka mógłby tak reagować na jego grę, więc zakładam, że "radość" kolegów była sprowokowana przez ciebie drogi Babelu.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 16 mar 2011, 14:40

Jeden z lepszych dwumeczy jakie widziałem i jakie sobie przypominam,naprawde tymi spotkaniami powinni reklamować LM, coś cudownego.
Nie wiem po co ta napinka.Barca była lepsza ale Bedtner mogł ją wywalić z LM, Inter był gorszy ale awansował i pokazał jaja, to samo Bayern rok temu z MU, to jest piłka za to ją kochamy.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 16 mar 2011, 16:15

Jeden z lepszych dwumeczy jakie widziałem i jakie sobie przypominam,naprawde tymi spotkaniami powinni reklamować LM, coś cudownego.
Dla ludzi niezaangażowanych afektywnie zapewne taki był, zaś dla tych którzy są uczuciowo związani z wyżej wymienionymi klubami ten mecz był okropnym widowiskiem. Poza tym dla każdego sympatyka calcio takie mecze powinny być trudne w odbiorze ze względu na niezwykłą nieporadność obrońców.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”