LM, Chelsea - Liverpool 27.04.2005 - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki

Jak zako?czy si? mecz Chelsea - Liverpool

Wygra Chelsea
9
43%
B?dzie remis
2
10%
Wygra Liverpool
10
48%
Mona_
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mona_ » 28 kwie 2005, 17:11

No wlasnie, co to mialo byc te rzuty rozne? Jakies gierki, zamiast dosrodkowac w pole karne to Gerrard chyba chcial udowodnic ze potrafi to zrobic lepiej :roll: :x Eh, szkoda, zmarnowane szanse na dobra akcje.

Awatar użytkownika
Joe10
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Joe10 » 13 maja 2005, 16:34

nie powinno być bramki Garci

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 maja 2005, 16:41

Joe10 pisze:nie powinno być bramki Garci
taaaa skąd wiesz :?: Bo ja słyszałem, że ta izraelska technologia rakietowa to zawodna jest jednak. No ale jak już mówimy o nieprawidłowych bramkach to gol Terry'ego też nie powinien się liczyć (Chelsea - Barca jakby ktoś nie pamiętam :wink: )

A tak już zupełnie na serio to jeszcze nie widziałem ani jednej powtórki która jednoznacznie rozwiałaby wszelkie wątpliwości czy bramka była czy też nie :?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 13 maja 2005, 16:44

Niggaz pisze:
taaaa skąd wiesz :?: Bo ja słyszałem, że ta izraelska technologia rakietowa to zawodna jest jednak. No ale jak już mówimy o nieprawidłowych bramkach to gol Terry'ego też nie powinien się liczyć (Chelsea - Barca jakby ktoś nie pamiętam :wink: )

A tak już zupełnie na serio to jeszcze nie widziałem ani jednej powtórki która jednoznacznie rozwiałaby wszelkie wątpliwości czy bramka była czy też nie :?
Bramka Terrego nie powinna byc uznana z powodu faulu Carvalho na Valdesie ale przynzjmniej kapitam The Blues trafil do siatki jak nalezy. Pilka "strzelona" przez Garcie w meczy L'pool - Ch'ea ledwp liznela linie bramkowa i sedzia pomylil sie moim zdaniem wskazujac na srodek boiska. Sprawa jest otwarta ale jak juz ta Izraelska metoda pokazala pierwsze wyniki to powinnismy jej zaufac bo chyba tamci znaja sie na rzeczy nie ??

POZDRO

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 maja 2005, 17:00

RoRo pisze:
Niggaz pisze:

Bramka Terrego nie powinna byc uznana z powodu faulu Carvalho na Valdesie ale przynzjmniej kapitam The Blues trafil do siatki jak nalezy. Pilka "strzelona" przez Garcie w meczy L'pool - Ch'ea ledwp liznela linie bramkowa i sedzia pomylil sie moim zdaniem wskazujac na srodek boiska. Sprawa jest otwarta ale jak juz ta Izraelska metoda pokazala pierwsze wyniki to powinnismy jej zaufac bo chyba tamci znaja sie na rzeczy nie ??

POZDRO
Jak mi ktoś poda adres tego newsa o izraelskiej technologii rakietowej to dopiero zastanowię się nad tym czy można w to wierzyć. Oczywiście nie chcę żadnego adresu strony Chelsea czy też żadnych onetów. Dopóki nie zobaczę tej wiadomości na jakiejś porządnej, wairygodnej stronie to nie uwierzę. Ten kto pisał tego newsa na stronce o Chelsea to coś nieźle kręcil z tego co pamiętam. Chodzi o źródło tej wiadomości. Nie twierdzę jednak od razu, że to ściema ale jakoś mało w to wierzę. Poza tym Romek żeby załatwić taką ekspertyzę to nawet nie musi za bardzo sary rozmieniać pewnie :wink:
Chciałbym zobaczyć normalne powtórki z różnych ujęc kamery żeby samemu ocenić czy bramka była czy też nie. Sędzia mógł się pomylić ale sprawa jest wciąż otwarta (tzn. nie wiadomo do końca czy bramka była).

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 13 maja 2005, 17:03

RoRo pisze:
Niggaz pisze:

POZDRO
to nie ma znaczenia czy Terry trafil do siatki, wazne ze gol zostal strzelony w trakcie zlamania przepisu(faul; tylko nie pisac, ze sie jeszcze nie pogodzilem z tym :twisted: ); co do gola Garsii to sa wszelkie za(sedzia liniowy, omylnosc technologii) jak i przeciw(poprawnosc technologii i wypowiedz Gallasa); ale fakt faktem, ze to nic nie zmieni bo w finale zagra Liverpool, a wiec nie widze powodow, aby sie o to dalej spierac

Awatar użytkownika
LFC FAN
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LFC FAN » 15 lip 2005, 20:00

LFC RULEZ

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 20:28

Chelsea zdeklasuje swierzo upieczonych mistzrow europy i zejdziecie na ziemie :P:P To bedzie rewanz za Champions League ....

Stawiam na 3:0 dla The Blues po bramkach Robbena, Terrego i SWP :twisted:

POZDRO

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”