Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 20:59
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 gru 2013, 21:02
Richardsy, Lescotty, Dzeki, Kolarovy, Harty to rezerwowiEbi pisze:Richardsy, Lescotty, Dzeki, Kolarovy, Harty do czegoś zobowiązują.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 21:09
Nie zmienia to faktu, że to zacni piłkarze. Bayern (co opisywałem przez ostatnie tygodnie) pozbawiany kolejno Martinezów, Alcantarów, Lahmów, Riberych, Robbenów lał wszystkich jak leci. A ci panowie (reprezentanci swoich krajów, mistrzowie Anglii, uczestnicy przyszłorocznego Mundialu) przegrywają po 20 minutach 2:0 nie wychodząc z połowy. A przecież to ponoć szansa dla tych rezerwowych, żeby się pokazać. Można przegrać ładnie, spokojnie, dyplomatycznie 2:0 czy 3:2 i nikt nie będzie mieć pretensji (tak zresztą przegrał Bayern z Contentami, Usamimim dwa sezony temu) a można się ośmieszyć piątką. Dlatego pisałem o opamiętaniu.sickstick pisze:Richardsy, Lescotty, Dzeki, Kolarovy, Harty to rezerwowiEbi pisze:Richardsy, Lescotty, Dzeki, Kolarovy, Harty do czegoś zobowiązują.Nie zmienia to faktu, że póki co się kompromitują.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andrys » 10 gru 2013, 21:14
Andrys
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 21:34
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 gru 2013, 22:02
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 gru 2013, 22:05
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 22:05
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 gru 2013, 22:07
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 22:08
A właśnie bzdura. Bo pisałem, że muszą się opamiętać. I tak się stało. W żadnym momencie nie lekceważyłem/wyśmiewałem itp.Salas11 pisze:Widzisz Ebi? A tak stroszyłeś piórka pół godziny temu. Nie baw się w fanów Barcelony
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 10 gru 2013, 22:10
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 gru 2013, 22:13
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 22:15
Doszło do tego, że sam siebie cytuję. Mój własny post. Stroszenie piórek. Pierwsze 20 minut było miazgą i to fakt. A to, że dalej opisałem zluzowanie i coraz odważniejszą grę MC to nikt nie widzi? No nie zesłabiaj mnie fieldy.Ebi pisze:Pierwsze 20 minut to ośmieszanie drugiej siły Premiership gorzej niż Werderu Brema w ostatni weekend, ale potem, jakby w obawie przed kontuzjami zluzowali. City gol z niczego (fatalne nieporozumienie i przede wszystkim zlekceważenie ataków MC) i mamy wynik na styku. Dobrze, że w końcówce powrócili do grania piłką i odrzucili Anglików pod pole karne. Liczę na przyspieszenie, powrót z sennego kopania i szybki gol-dwa na początku drugiej połowy. To powinno załatwić sprawę. Byleby nie lekceważyć i grać na 20%.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 10 gru 2013, 22:19
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 gru 2013, 22:21
Oj, oj o co chodzi? Argument choć jeden?BarcaQzYN pisze:Oj Ebi Ebi...
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio