Post Wyświetl pojedynczy post autor: adik_pl » 14 lip 2006, 12:29
adik_pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 14 lip 2006, 13:22
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 14 lip 2006, 20:17
bragiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brym » 17 lip 2006, 0:09
brym

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 lip 2006, 0:12
drugoligowcembrym pisze:wisły nie ma co na nich liczyc skoro przegrywają z Trzecioligowcem z Niemczech.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 lip 2006, 13:02
Dziwne. Wisla piszesz z malej a trzecioligowcem z duzej... Jak juz to jak napisal czeher Greuther Furth jest z drugiej Bundesligi. Na temat przywiazywania wagi do wynikow sparingow mowi Mietta-Mikolajewicz i Dan. Legia rzeczywiscie ma niezla forme, tylko nawet sami kbice Legii sie obawiaja, czy aby ona za wczesnie nie przyszla. Wisla niech sobie nawet przegrywa sparingi po 0:5. Najwazniejszy jest sezon i PUEFA. Swoja droga jak jestesmy przy temacie Wisly to Dan chce pozyskac Macedonczyka Bojewskiego. Gra w Ferencvarosie, a jest wychowankiem jednego z lepszych klubow w Macedonii - Vardaru Skopje.brym pisze:Ale podobno nie mam czego żałowac oby tylko rewanż mieli lepszy ale najbardziej licze na Legie bo sparingach wisły nie ma co na nich liczyc skoro przegrywają z Trzecioligowcem z Niemczech.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 lip 2006, 13:37
mylisz sie i to bardzoMartinho pisze:Swergo czasu 2 czy 3 lata temu Odra wyeliminowala ich w Pucharze intertoto i tez przegrala 1:0 w pierwszym meczu wiec moze to zespol pierwszego meczu tylko
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 17 lip 2006, 15:52
No tak chyba wlasnie bylo... Sorry za pomylke, pomylily mi sie druzynyczeher pisze:Tak zapamietalem starcie w intertotto z przed 2 sezonow
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 27 lip 2006, 19:32
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adek_17 » 27 lip 2006, 19:52
Zgadzam się w pełni z twoją wypowiedzią.fieldy pisze:Dl amnie tłumaczenie, ze Dinamo jest w trakcie sezonu, a polska drużyna - przed sezonem, są [w obecnej sytuacji] bez sensu. Dlaczego ? Dlatego, ze nic nie usprawiedliwia postawy piłkarzy Zagłebia.
Ja rozumiem, że moga nie mieć jeszcze świeżości, czy mogą jeszcze nie mieć dotartych pewnych schematów gry; jednak oni grali, jakby to był mecz towarzyski [do 70 minuty, bo później rzeczywiscie przyspieszyli]
Adek_17
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 27 lip 2006, 20:45
bragiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jarcow » 27 lip 2006, 22:14
jarcow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 27 lip 2006, 22:40
Ameryki nie odkryłeśjarcow pisze:Panowie taki jest poziom polskiej piłki. To śmiech na sali. Dwie drużyny w naszym kraju ograły by tego przeciwnika. A reszta? Jeden z większych krajów w Europie, znakomite tradycje, wielu fanów itd., a piłka na kiepskim poziomie. Ja już sam nie wiem. Szkoda się denerwować.
jarcow pisze:Jak już nie ma przednich umiejętności, to chociaż chęc do walki powinna być
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 27 lip 2006, 23:19
deltinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Artur15 » 28 lip 2006, 0:15
Artur15
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio