Dobra, 4-2 i koniec marzeń Gunners. Brawo Babel.
Świetny mecz, należą się gratulacje obu zespołom za poświęcenie. Poprzeczki już nie chce mi się komentować.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: some1 » 08 kwie 2008, 22:37
some1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 08 kwie 2008, 22:37
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 kwie 2008, 22:41
Nie. Okradł nas w Londynie, na Anfield podjął właściwą decyzję.Okradł nas w Londynie. Okradł nas na Anfield.
Tak. Po naszym rzucie wolnym. Fabregas sam został z tyłu i nie dał rady Babelowi.SpY pisze:NIech zgadne... gol z kontry?
Też będę kibicował Niebieskim.Hanni pisze:Mam nadzieję że Chelsea ich przynajmniej pojedzie.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2008, 22:43
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 08 kwie 2008, 22:44
Fieldy-tam nie było żadnego faulu. Nie wiem czy nawet mogę to tak nazwać- ale moża to była walka, a może świerzy Babel po prostu wykorzystał sytuację. Swoją drogą jak myślisz-sędzie podyktował karnego 30 sekund po naszym golu w tak ważnym meczu. Nie wydaje Ci się że coś mogło być nie tak? Tymbardziej że wcale nie był blisko tej sytuacji. Tak jak mówię. To nie Liverpool wywalczył awans. To sędzia im go dał. Szkoda, że my nie dostajemy takich prezentów.guru pisze:Głupi faul Toure. Po nim się akurat tego nie spodziewałem.
Hanni
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 08 kwie 2008, 22:45
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 08 kwie 2008, 22:47
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 08 kwie 2008, 22:47
fieldy pisze: przy tym karnym .. ja tam faulu nie widziałem, zderzyli się, ale Kolo go nie faulował. Moge się mylić, później to na spokojnie zobacze.
Dokładnie. Tym bardziej mi szkoda, że nie udało się awansować.fieldy pisze:ehhh, niby wynik 4:2 ale nie oddaje przebiegu meczu.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 08 kwie 2008, 22:48
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 kwie 2008, 22:48
No nie wiem, według mnie w Londynie należała się jedenastka Arsenalowi, a tego dzisiejszego faul na karnego jakoś nie widziałem. Moim zdaniem w każdym z czterech dotychczasowych meczów L’poolu w fazie pucharowej pomógł im sędzia.guru pisze:Nie. Okradł nas w Londynie, na Anfield podjął właściwą decyzję.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 08 kwie 2008, 22:49
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 08 kwie 2008, 22:49
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: plinert » 08 kwie 2008, 22:50
Masz racje.fieldy pisze:ehhh, niby wynik 4:2 ale nie oddaje przebiegu meczu.
2 pierwsze bramki na konto Senderosa
przy tym karnym .. ja tam faulu nie widziałem, zderzyli się, ale Kolo go nie faulował. Moge się mylić, później to na spokojnie zobacze.
Na pewno nie możemy się wstydzić występu, no poza Senderosem.
Ciekawe co z Flaminim.
plinert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: peepe » 08 kwie 2008, 22:50
peepe
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2008, 22:53
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio